Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 617
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, помагайте, че техниката вкъщи започна масови стачки... Аспираторът отказва да работи на най-силната степен, явно бутонът отказва, защото на другите работи без проблем. Фурната, когато я включа на вентилатор, не нагрява. Пералнята при всяко пране ме известява за "грешка 2", но си работи, засега. Понякога обаче програмата тръгва още като затворя люка и не мога да настроя отложен старт.

# 241
  • Пловдив
Момичета, къде мога да проверя за реотан на готварска печка. Имам едно Горене на 9 години и ми е изгорял долният реотан на фурната. Мъжът ми се сети за магазин на бул. "България" близо до колетото на Панаира. Предложения и за други места?
  bouquet

На бул. Руски. Под един ъглов блок, който е на 50-тина метра от р-нт Червеният Дракон. Има магазин за всякакви части за битова техника. Ако успея, днес мога да проверя за реотан.

# 242
Здравейте момичета, някакви отзиви за ресторант-градина ТИРЛИН  newsm78
планирам семейно тържество

Иди на място и огледай.
Градината е вътрешна, което е много удобно за деца, има къде да играят, обикновенно няма много хора, което за мен си е плюс.
Имам приятелки ,които живеят наблизо и доста от семейни, несемейни , просто похапвания са ни минавали там.
На дъщеря ми поне два рожденни дни сме правили там.
Иначе и квартално, непретенциозно кръчме.Зависи от гостите ти и какво точно искаш.

# 243
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, помагайте, че техниката вкъщи започна масови стачки... Аспираторът отказва да работи на най-силната степен, явно бутонът отказва, защото на другите работи без проблем. Фурната, когато я включа на вентилатор, не нагрява. Пералнята при всяко пране ме известява за "грешка 2", но си работи, засега. Понякога обаче програмата тръгва още като затворя люка и не мога да настроя отложен старт.

Според мен има вариант да ви "играе" напрежението. По-старите ел. уреди са чувствителни и веднага регистрират промяната в тока. Пуснете заявка до ЕВН да ви проверят ел.преносната мрежа.

# 244
  • Пловдив
Планирано изключване на електроподаването за утре

Област ПЛОВДИВ
КЕЦ: Х-14 ПЛОВДИВ ЦЕНТЪР
Адрес(и): ГР. ПЛОВДИВ-УЛ. ЯНТРА/№1
Срок на изключването: от / до 08:00 - 17:00
Дата(и) на изключването: 13.06.2013 до 13.06.2013

Област ПЛОВДИВ
КЕЦ: Х-13 ПЛОВДИВ СЕВЕР
Адрес(и): ГР. ПЛОВДИВ - БУЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ -ОТ № 79 ДО 95, УЛ. ДРЪЗКИ - ЧАСТ
Срок на изключването: от / до 08:30 - 17:00
Дата(и) на изключването: 13.06.2013 до 13.06.2013

За днес вече са усетили тръпката

Област ПЛОВДИВ
КЕЦ: Х-13 ПЛОВДИВ СЕВЕР
Адрес(и): ГР. ПЛОВДИВ -Б УЛ. КОПРИВЩИЦА -№30, УЛ. ДНЕПЪР -ЧАСТ, УЛ. ГЕН. ДАНАИЛ НИКОЛАЕВ -ОТ №113 ДО №117 И ОТ№ 104 ДО № 112, УЛ. ИВАН РАДОСЛАВОВ -ЧАСТ, БУЛ. СВОБОДА -ОТ №12 ДО № 26
Срок на изключването: от / до 08:30 - 17:00
Дата(и) на изключването: 12.06.2013 до 12.06.2013

Област ПЛОВДИВ
КЕЦ: Х-14 ПЛОВДИВ ЦЕНТЪР
Адрес(и): ГР. ПЛОВДИВ - УЛ. КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР I БАТЕНБЕРГ- ОТ № 41 ДО № 53, УЛ. ГЕН.ГУРКО - ОТ № 8 ДО № 18 И ОТ № 13 ДО № 21
Срок на изключването: от / до 09:00 - 16:00
Дата(и) на изключването: 12.06.2013 до 12.06.2013

# 245
Според мен има вариант да ви "играе" напрежението. По-старите ел. уреди са чувствителни и веднага регистрират промяната в тока. Пуснете заявка до ЕВН да ви проверят ел.преносната мрежа.
`ТуиГ, мерси за съвета. За колко стари се отнася това? Тези, за които говоря са купувани 2007-2008 г. Аз си мисля, че просто им е дошло времето да почнат да се развалят и се надявам да случа на майстор, че то си е голям късмет  ooooh!

# 246
  • о`майна лунна нощ е
Под стари имах предвид още "по-". Ама при теб тази масова стачка ме наведе на мисълта за проблеми в захранването, а не просто амортизация на уредите. Та за това си позволих да давам акъли за проверка на мрежата.

# 247
# 248
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте момичета, някакви отзиви за ресторант-градина ТИРЛИН  newsm78
планирам семейно тържество

Иди на място и огледай.
Градината е вътрешна, което е много удобно за деца, има къде да играят, обикновенно няма много хора, което за мен си е плюс.
Имам приятелки ,които живеят наблизо и доста от семейни, несемейни , просто похапвания са ни минавали там.
На дъщеря ми поне два рожденни дни сме правили там.
Иначе и квартално, непретенциозно кръчме.Зависи от гостите ти и какво точно искаш.
Благодаря   bouquet, да ще огледам но от едно кафе едва ли ще добия представа вкусно ли се готви и добре ли обслужват тържества.За кръщене става въпрос, а от вашите РД какви са впечатленията, може и на лични да ми пишеш ... пак благодаря  Hug

# 249
  • Пловдив
Момичета,откъде да купим колело на детето?Да е със скорости...това е изискването Grinning

# 250
На "Руски",след отбивката за "Данаил Николаев" и преди отбивката за Енергото има магазин за велосипеди с голям избор.Доколкото знам и ремонт предлагат.

# 251
  • Пловдив
Нашето е от http://yanvelosport.com/#
Втора ръка, 24 -ка, със скорости Simple Smile, беше много изгодно като цена. Но е купувано преди няколко години, сега не знам как е положението...

# 252
Момичета,откъде да купим колело на детето?Да е със скорости...това е изискването Grinning

Миналата година и ние обиколихме магазините в Пловдив,но нямаше това което търсим и накрая си го поръчахме от този сайт,коректни са и доставката е безплатна за над 99лв. http://screambikes.eu/bg/146-velosipedi-detski
Иначе освен този на Руски за който е писала Люба,имаше и магазин пак по Руски в началото на моста на Герджика от лявата страна,на Брезовска също и в Кичука някъде имах адрес на маг. за колелета, но там само по телефона ги питах дали имат модела който търсим,ако искаш ще го потърся.И последно след гарата,посока Смирненски,от лявата страна също има,но там май са само втора употреба  Peace

# 253
  • о`майна лунна нощ е
Искам да благодаря на всички, които ми дадоха координати и идеи къде да проверя за реотан. Мисията е изпълнена и нагревателят вече е сменен.
Минах през магазина в кв. "Тракия" до бл.141. Много добре е заредено с всякакви джвъчки за домашни ремонти - като се почне от реотаните, та ръкохватки за кафемашини,  канички за шварц, ремонтни части за печки ..... перални ..... бойлери /тук малко звуча като квартален викач  Mr. Green /. Дори за мен като жена, беше забавно и интересно да се разгледам с възхита вътре Mr. Green Имаха даже чинии за микровълнови.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 12:11 от `ТуиГ

# 254
Драг са хубави /на Руски до Данаил Николаев или на бул. Македония/, но са по-скъпи от другите марки.
Ако бюджета ви е по-скромен, аз бих ти препоръчала Спринт на Макском - магазините им в града и този на завода на Големоконарско имат достатъчен избор и ако се наложи ремонт няма да се разправяш с посредници в/извън гаранционния срок, а и правят често промоции  Peace

Общи условия

Активация на акаунт