Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мами, въпросът не е за тази тема, но темата за училищата в Пловдив не е от най-актуалните явно, или поне не се включват достатъчно по нея, затова - ако някой има информация за това кои учители ще поемат набор 2014/2015, както и отзиви за тях в "Душо Хаджидеков", ще ви бъда благодарна, може и на лични да не разводняваме темата.

# 256
  • Пловдив
Момичета,откъде да купим колело на детето?Да е със скорости...това е изискването Grinning
Драг са хубави /на Руски до Данаил Николаев или на бул. Македония/, но са по-скъпи от другите марки.
Ако бюджета ви е по-скромен, аз бих ти препоръчала Спринт на Макском - магазините им в града и този на завода на Големоконарско имат достатъчен избор и ако се наложи ремонт няма да се разправяш с посредници в/извън гаранционния срок, а и правят често промоции  Peace

Ами вчера мъжо ходи до тоя дето е в Тракия /под един нов блок е магазина/ и се изненадал от цените ... от 300-та нагоре Crossing Arms ooooh!
Бюджета е скромен май за колело...150лв. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 08:29 от mystic woman

# 257
В Големите вериги ( Метро и др.) няма ли някоя промоция на колела-проверете там  Peace

# 258
Момичета,откъде да купим колело на детето?Да е със скорости...това е изискването Grinning
Драг са хубави /на Руски до Данаил Николаев или на бул. Македония/, но са по-скъпи от другите марки.
Ако бюджета ви е по-скромен, аз бих ти препоръчала Спринт на Макском - магазините им в града и този на завода на Големоконарско имат достатъчен избор и ако се наложи ремонт няма да се разправяш с посредници в/извън гаранционния срок, а и правят често промоции  Peace

Ами вчера мъжо ходи до тоя дето е в Тракия /под един нов блок е магазина/ и се изненадал от цените ... от 300-та нагоре Crossing Arms ooooh!
Тази седмица в Кауфланд има намаление на колелета, като най-скъпите са на 171.90 лв. http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW24_1200/blaetterkatalog/index.html дано се отвори линка

# 259
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ако бюджета ви е по-скромен, аз бих ти препоръчала Спринт на Макском - магазините им в града и този на завода на Големоконарско имат достатъчен избор и ако се наложи ремонт няма да се разправяш с посредници в/извън гаранционния срок, а и правят често промоции  Peace

нашето го взехме от Практикер, за 170 лв. (на Макском е)  Peace

# 260
  • Пловдив
Здравейте!
Малко не е по темата, но не можах да намеря другаде информация.
Къде в Пловдив сте доволни от компютърен курс за начинаещи - word, excel, internet. И на какви цени е бил той?
Благодаря предварително!

# 261
Не съм сигурна, че се правят още такива курсове за компютърна грамотност. Преди години бяха много актуални, но сега...

# 262
  • Пловдив
Да, там са доста скъпи. В Карфур в неделя гледах някакви промоции, но не запомних цена. Но ако ще ходите и в Метро, минете и от там.   Wink

# 263
Ще ми препоръчате ли школа за класически балет за деца в Пловдив?

# 264
  • Пловдив
solenka ,отрицателен отзив за школа Интелект

tonynette,има търсене на курсове по компютърна грамотност.Има и предлагане http://www.courses.bg/course/search?focus_id=1&course_catego … rs=13&ipage=1

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 10:52 от ♥Elfita♥

# 265
  • о`майна лунна нощ е
Аз не съм разбирач, но за да има такава разлика в цените, значи с нещо тези по-скъпите, са по-добри. Поразпитайте за материала, за вида спирачки, окачването ... Това ми е направило впечатление, че дават като характеристики основно. Едно колело не е само  n- на брой скорости и някакъв размер гуми.

# 266
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Имам малко странно питане, но пък знае ли човек може да има и решение  Simple Smile
Трябва да закараме една холова гарнитура до Смолян. Имате ли идея за някакви микробуси или малки камиончета, които ходят празни за там?

# 267
  • Пловдив
Някой знае ли какъв е срока за подаване на документи за детска градина от второто класиране?

# 268
  • Пловдив

Тази седмица в Кауфланд има намаление на колелета, като най-скъпите са на 171.90 лв. http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW24_1200/blaetterkatalog/index.html дано се отвори линка

Да,мерси на всички!  bouquet

Погледнах и там и в Метро каталозите и Карфур...има и първо тях ще обиколим довечера... Peace

# 269
  • Пловдив
Някой знае ли какъв е срока за подаване на документи за детска градина от второто класиране?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713380.msg25418499#new

Общи условия

Активация на акаунт