Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 664
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за полезната тема на всички! Hug
Някой има ли представа м-н Лаура за обувки до Авенюто още ли съществува?
М-н Лаура има в една пресечка на бул. Васил Априлов. Горе-долу срещу бензиностанцията на "Петрол" се пада, преди отбивката за бул. "Свобода" - под нова кооперация, малко магазинче.

Цената от 60лв за кръщене в църквата в Смирненски е за новата църква. За параклиса е безплатно - да.

# 316
  • Пловдив
Ако става въпрос за параклиса и за Отец Любчо,в Смирненски,то той на нас до сега такси за нищо не ни е взимал,от кога е това нововъведение?Стана ми любопитно,не за друго Simple Smile или може би за новата църква говорите!
Много обичам този параклис. Едно мило ми е там, духовно... Ако сега трябваше да избирам, бих кръстила детето си там.
Да точно там .Но ние си имаме поп и той идва специално от Крумово .Явно се познава с този поп .

# 317
  • Пловдив
Търся чантар или там както се казва ... за да ми мине два-три шева на чантата.
За предпочитане да е в Кичука.

Между Скопие и Кичево има една улица, която хем е улица, хем е паркинг пред блоковете там. Не знам как се казва, но като тръгнеш от Пере Тошев по нея към Македония в ляво има едно обущарско ателие, много симпатично изглежда/с алуминиева дограма на прозореца и една обувка тип саксия с цвете в нея/, там си нося редовно обувки и един път чанта. Зашиха ми нови кожи на халките, които държат дръжката, че ми се бяха скъсали.
Дано си ми разбрала обясненията. Също друг ориентир се сещам в момента-като тръгнеш от ДГ Албена към Скопие, след училището Яне Сандански уличката/т.е не Кичево, а следващата/ в ляво Wink

# 318
От къде в Пловдив мога да взема пълнозърнест хляб с квас ? / за Мелето Фреш зная/ . Бях срещала някъде инфо за някаква пекарна до пожарната май....

# 319
От къде в Пловдив мога да взема пълнозърнест хляб с квас ? / за Мелето Фреш зная/ . Бях срещала някъде инфо за някаква пекарна до пожарната май....
За Пловдив не знам,но преди няколко седмици си взехме от хижа Здравец,от големия хотел Rolling Eyes И беше страхотен!

# 320
Благодаря за полезната тема на всички! Hug
Някой има ли представа м-н Лаура за обувки до Авенюто още ли съществува?
М-н Лаура има в една пресечка на бул. Васил Априлов. Горе-долу срещу бензиностанцията на "Петрол" се пада, преди за бул. "Свобода" - под нова кооперация, малко магазинче.

Цената от 60лв за кръщене в църквата в Смирненски е за новата църква. За параклиса е без
Не, магазин Лаура до Авеню отдавна вече го няма.

# 321

Точно срещу у-ще Алеко Константинов,има една сладкарница и до нея. Цената е 1,20 ,хляба е голям .

Къде в Пловдив има шах за деца? Някъде около Четвъртък пазара?

# 322
  • Майничка
...Къде в Пловдив има шах за деца? Някъде около Четвъртък пазара?

Не е баш около Четвъртък пазар, на "Аспарух", като тръгнеш от "Капитан Райчо", посока "Мария Луиза", под нова кооперация отдясно, малко преди паркинга на Четвърто РПУ.

# 323
Благодаря,днес разбрах за този клуб ( с хубави отзиви).но ми се щеше да е нещо по-близичко.   bouquet

# 324
Търся чантар или там както се казва ... за да ми мине два-три шева на чантата.
За предпочитане да е в Кичука.

Между Скопие и Кичево има една улица, която хем е улица, хем е паркинг пред блоковете там. Не знам как се казва, но като тръгнеш от Пере Тошев по нея към Македония в ляво има едно обущарско ателие, много симпатично изглежда/с алуминиева дограма на прозореца и една обувка тип саксия с цвете в нея/, там си нося редовно обувки и един път чанта. Зашиха ми нови кожи на халките, които държат дръжката, че ми се бяха скъсали.
Дано си ми разбрала обясненията. Също друг ориентир се сещам в момента-като тръгнеш от ДГ Албена към Скопие, след училището Яне Сандански уличката/т.е не Кичево, а следващата/ в ляво Wink

Това не е ли уличката на Барбарони?

# 325
  • Пловдив
На Барбарони е Кичево. А тази е между Кичево и Скопие и както казах, не е точно улица, а нещо като паркинг, пред блоковете, които са успоредни на Скопие. И като вървиш към Македония, след последния такъв успореден блок/стар/ е това обущарско ателие.
Ох, хич не ме бива да обяснявам, но все пак опитах Simple Smile 

# 326
Девойки,ето едно интересно и полезно събитие-Благотворителен базар на книги в полза на Светльо от Перник,който се бори за живота си.

Може да дарите книги,които ще се продават на символични цени или да си купите .

22 юни-събота-14-20 ч. пред ТЦ Хали-Пловдив.

# 327
  • София
Здравейте, моля да ми препоръчате изпробван салон в Кючук Приж, или района около гарата. На 29,06 сме на сватба и искам да си купя ваучер за сешоар/ прическа. Разгледах офертите за Пловдив и само един салон на Васил Априлов ми е удобен.
http://rio.bg/oferta/2405/blyaskava-grizha-za-kosata-po-izbor-ot … erti&aff_id=1
Мнения за него?

# 328
  • о`майна лунна нощ е
Девойки,ето едно интересно и полезно събитие-Благотворителен базар на книги в полза на Светльо от Перник,който се бори за живота си.

Може да дарите книги,които ще се продават на символични цени или да си купите .

22 юни-събота-14-20 ч. пред ТЦ Хали-Пловдив.

Благодаря ти за споделената инициатива!   bouquet
Дано имам възможност да отида. Книгите са богатство, но когатомогат да спасят и човешки живот - това няма цена!

# 329
Моля, ако някой има координати на Сабиха(за леене на куршум),да сподели. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт