Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 688
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • о`майна лунна нощ е
Ами като се държат с доставчиците си като с говеда, нормално е те да се отдръпнат от тях. Не може да има само права за веригата и задължения за партньорите им.

И на мен ми е все по-рядка дестинация за пазаруване. А и скоро няма да им простя фиаското с Лавацата, та не знам мен лично как биха ме привлекли като клиент. За промоции "изключителна цена за ...... само днес на .... лева" и празен рафт, не горя бензин.

ПП - сетих се и още една причина, поради която ги заобикалям. Ежедневно минавам от там - всеки работен ден по два пъти, НО - те май останаха единствените, които работят от 9-21,30 ч. На мен 9 часа за начало на работа на супермаркет ми е късно. По това време и аз трябва да съм на работа вече.  Дори Билла почват по-рано от тях. Как да се възползвам от "промоциите" им, като сутрин не отварят рано, през деня не мога да отида, защото съм на работа все пак, а вечер естествено всичко е ометено?!

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 09:42 от `ТуиГ

# 346
  • Sunshine state
Дойде време да обзавеждаме стаята на малката и отидохме да разгледаме мебелите им,понеже сме със свит бюджет-ами останали са само мостри и човекът,представител на фирмата,помещаваща се в Карфур каза,че не смеят да заредят бройки.Как да поръчаш? Получава се един затворен кръг-те не им карат стока,клиентите намаляват,оборотът намалява,пари за стока няма.Тръгнаха силно,а и ми харесваше,че предлагат охладени морски дарове-беше ми най-близко,а за Метро карта нямаме. Tired Кафето ми го няма вече от около месец,а купувах големи количества.Махнаха и стоките на бертони за деца,оставили са само най-скъпите. Сапуните са им 2-3 вида,зеленчуците са им под всякаква критика.Засилих се да купувам пресни картофи-ами не мога да си избера,то няма един читав картоф в щайгите.  Rolling Eyes

# 347
  • Пловдив
Alexa_a, не бях с направление.
Знам как изглеждат те, друга бележка беше.
Много полезна ми беше тази информация, благодаря ти   bouquet. Ще ходя и аз при джипито да видим какво може да се направи по въпроса.

Радвам се, искрено ако съм била полезна!

Защото днес отивам в 8.30 кабинета заключен, чакат 5 човека и когато попитах дали кабинетът работи, никой не знаеше, а един човек каза, че чакал от 7, и никой нито е влизал, нито излизал  Crazy На вратата ни работно време, ни нищо. Ако искаш чакай.

Малко късно се включвам в тази дискусия, но може да е от полза.
Аз миналата година ходих да се изследвам за СПИН в Кабинет за анонимно и безплатно изследване за СПИН (КАБКИС) на ул "Перущица" 1 (сградата на РИОКОЗ Пловдив, Южно крило), ет.1. Там освен теста за ХИВ ми направиха и тест за Хепатит Б. Бяха им свършили тестовете за няколко минутното изследване на СПИН и ми взеха кръв от вената и като бонус получих изследване и на Хепатит Б. Резултатите излезнаха след 5 дни мисля. Не платих нищо. Иначе Хепатит Ц съм си изследвала в частна лаборатория.

# 348
Къде продават надуваеми продукти на Intex?Разчитах на Карфур,но тази година са прекратили работата с тях.Джъмбо не ми е вариант.Знам,че там има

Имаме дюшеци и възглавнички купени от магазин JYSK, но не знам дали сега имат.

# 349
  • Пловдив
Момичета, имате ли предствава колко струва профилактиката на домашен климатик и фирма, която го прави, ако може?

# 350
  • о`майна лунна нощ е
Между 40 и 60 лв. е профилактиката. Прави се основно на вътрешното тяло. Не очаквай да свалят и мият външното. Отварят климатика и почистват филтрите, ако са читави свалят турбината и я мият. Читава профилактика отнема 40-60 мин. Някои включват замерване на фреон.
Нашите климатици се обслужват от "Темпекс" 032/390-100. Имат сайт, може да се разгледаш в него. Но за цената - мъжът ми се оправя там и не мога да съм полезна с точна сума.

Вярвам, че и другите климатични фирми в града също провеждат профилактики. Сещам се за "НТТ - 3", "Коста клима", "Атаро клима" ...Нямам време да им разгледам сайтовете на всички, за да извадя телефони и на тях.

# 351
  • Пловдив
Между 40 и 60 лв. е профилактиката. Прави се основно на вътрешното тяло. Не очаквай да свалят и мият външното. Отварят климатика и почистват филтрите, ако са читави свалят турбината и я мият. Читава профилактика отнема 40-60 мин. Някои включват замерване на фреон.
Нашите климатици се обслужват от "Темпекс" 032/390-100. Имат сайт, може да се разгледаш в него. Но за цената - мъжът ми се оправя там и не мога да съм полезна с точна сума.

Вярвам, че и другите климатични фирми в града също провеждат профилактики. Сещам се за "НТТ - 3", "Коста клима", "Атаро клима" ...Нямам време да им разгледам сайтовете на всички, за да извадя телефони и на тях.
Много ти благодаря. Това ми е достатъчно.   bouquet

# 352
Момичета търся си натурално кокосово или какаово масло, може ли да ми помогнете от къде ?

# 353
Има ли детски танцови школи, които да работят през лятото?

# 354
Момичета, счупи ми се кошницата, в която се подреждат приборите в съдомиялната. Да знаете от къде мога да си купя нова?

# 355
  • plovdiv
От сервиза  ще ти доставят за твоя модел.

# 356
  • Пловдив
Момичета, имате ли предствава колко струва профилактиката на домашен климатик и фирма, която го прави, ако може?

http://grabo.bg/plovdiv/za-klimatika-0htvqm/ec:e860574e941ae/ev: … 1730754/?dc=19156
Ето сега има оферта .
Дано ти е полезна .

# 357
  • Пловдив
Момичета търся си натурално кокосово или какаово масло, може ли да ми помогнете от къде ?

http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Organic-Coconut-Oil-Expelle … -16-oz-454-g/2506
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EfaGold-Coconut-Oil-Organic-16-oz/4567

в този сайт има и какаово,потърси.Има и тема тук с упътване за пазаруване Peace

# 358
  • Пловдив

http://grabo.bg/plovdiv/za-klimatika-0htvqm/ec:e860574e941ae/ev: … 1730754/?dc=19156
Ето сега има оферта .
Дано ти е полезна .

Благодаря ти, мисля че ще се възползвам.

# 359

http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Organic-Coconut-Oil-Expelle … -16-oz-454-g/2506
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EfaGold-Coconut-Oil-Organic-16-oz/4567

в този сайт има и какаово,потърси.Има и тема тук с упътване за пазаруване Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт