Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 709
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Момичета търся си натурално кокосово или какаово масло, може ли да ми помогнете от къде ?

http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Organic-Coconut-Oil-Expelle … -16-oz-454-g/2506
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EfaGold-Coconut-Oil-Organic-16-oz/4567

в този сайт има и какаово,потърси.Има и тема тук с упътване за пазаруване Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

На Диетичния магазин на Опълченска има какаово масло !

# 361
  • Пловдив
Здравейте момичета, не знам дали това е правилната тема да попитам, но търся някой ежедневник от 17.06 (понеделник) - 24 часа, 168 часа, Марица, няма значение кой. В реповете за вестници ми казаха, че непродадените ги връщат веднага и не могат да ми намерят от понеделник, а в библиотеката имат, но не мога да го купя. Дайте идея как да се снабдя с такъв  Praynig

# 362
Здравейте момичета, не знам дали това е правилната тема да попитам, но търся някой ежедневник от 17.06 (понеделник) - 24 часа, 168 часа, Марица, няма значение кой. В реповете за вестници ми казаха, че непродадените ги връщат веднага и не могат да ми намерят от понеделник, а в библиотеката имат, но не мога да го купя. Дайте идея как да се снабдя с такъв  Praynig
Ако търсиш вестника за конкретна статия/интервю, тези вестници имат и онлайн издания, може да я потърсиш там, обикновено статиите се пазят и излизат при търсене.

# 363
Здравейте!
Къде мога да намеря детски български сандали, естествена кожа-освен "Мечо Пух"-Кичука, "Капчица"на Иван Вазов и "Колев и Колев" В Мол-а? Thinking

# 364
А аз търся къси рокли, които да не са плътно прилепнали по тялото, идеи? Обиколих много места, но нищо не си харесах.  

# 365
  • Пловдив
Ако търсиш вестника за конкретна статия/интервю, тези вестници имат и онлайн издания, може да я потърсиш там, обикновено статиите се пазят и излизат при търсене.

Трябва ми оригиналното хартиено издание  ooooh!

# 366
  • Пловдив
Откраднали са  всички шахти от нашата и съседни улици, къде да сигнализирам? Имам и друго питане, от колко до колко часа раздават храната в детската кухня на ул. Богомил?

# 367
  • Пловдив
Здравейте момичета, не знам дали това е правилната тема да попитам, но търся някой ежедневник от 17.06 (понеделник) - 24 часа, 168 часа, Марица, няма значение кой. В реповете за вестници ми казаха, че непродадените ги връщат веднага и не могат да ми намерят от понеделник, а в библиотеката имат, но не мога да го купя. Дайте идея как да се снабдя с такъв  Praynig

Трябва ми оригиналното хартиено издание  ooooh!

Обади се в издателството на Марица, сигурно ще намерят един брой...........

# 368

Трябва ми оригиналното хартиено издание  ooooh!
Не става ли на ксерокс да го снимаш?

# 369
  • Майничка
... Имам и друго питане, от колко до колко часа раздават храната в детската кухня на ул. Богомил?

11,30 - 12,30

# 370
Здравейте!
Къде мога да намеря детски български сандали, естествена кожа-освен "Мечо Пух"-Кичука, "Капчица"на Иван Вазов и "Колев и Колев" В Мол-а? Thinking
ами то май няма много български производители  newsm78 Иначе и в Касида продават на български фирми  Peace

# 371
  • Пловдив
А аз търся къси рокли, които да не са плътно прилепнали по тялото, идеи? Обиколих много места, но нищо не си харесах.  

В халите на 2 ет. им магазин Wallis (ако не бъркам името, но е подобно) - там има хубави къси рокли, прилепналостта е според размера, който избереш, но не са типичното "прилепнали".

# 372
  • Пловдив
Здравейте момичета, не знам дали това е правилната тема да попитам, но търся някой ежедневник от 17.06 (понеделник) - 24 часа, 168 часа, Марица, няма значение кой. В реповете за вестници ми казаха, че непродадените ги връщат веднага и не могат да ми намерят от понеделник, а в библиотеката имат, но не мога да го купя. Дайте идея как да се снабдя с такъв  Praynig

Трябва ми оригиналното хартиено издание  ooooh!

Обади се в издателството на Марица, сигурно ще намерят един брой...........

Казаха, че имат  Hug Благодаря за съвета   bouquet

# 373
Да сте виждали някъде в Пловдив да продават летящи фенери?Трябват ми 3 броя и не си заслужава да поръчвам от някой сайт и да плащам и доставка.

# 374
  • Пловдив
Да сте виждали някъде в Пловдив да продават летящи фенери?Трябват ми 3 броя и не си заслужава да поръчвам от някой сайт и да плащам и доставка.
В Хеликон има фенери  Peace

Общи условия

Активация на акаунт