Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 285
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Искам семейно да си направим вега тест, та ако някой си е правил и е доволен, ще се радвам да сподели мнение.
Сестра ми си прави 3 Вега теста/не знам дали знаеш, но след 6 мес се прави нов/ тук: http://vegatest-bg.com/page.php?18
Много е доволна, имаше ефект. Заведе и доста нейни приятелки, и всички отслабнаха.
Аз си купих ваучер за този д-р/гинеколог е/. http://rio.bg/oferta/821/vega-test-za-zdravoslovno-otslabvane-in … ot-koito-palneesh
Но съм доволна от услугата и също имаше резултат при мен. Често пуска ваучери, ако не ти се дават много пари, може да следиш сайтовете за колективно пазаруване. Освен теста ти дава една таблица за видовете храни по колко калории са ти и ти изчислява според начина на живот и колко кг искаш да отслабнеш колко калории на ден трябва да изяждаш. Без ваучер цената му е 70 лв.
B l a n k a , наистина като те чета съм съгласна, че е трудно да го спазваш семейно. Това значи да готвиш 2-3 вида манджи, според това на кой му е разрешено олио, на друг зехтин, на кой картофи, на друг пък ориз.....

И още  Embarassed идея за интересен и нестандартен подарък за него за ЧРД
Сещам се за тротинетка, ако няма.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 22:26 от ninand

# 511
  • Пловдив
Благодаря за отговорите   bouquet

# 512
  • до най-прекрасния мъж
От кога гинеколозите се занимават с Вегатестове и дават съвети за отслабване? Аз не бих се доверила за подобно нещо на лекар, който е в коренно различна област. За тази цел си има диетолози. Все едно да отида на уши-нос-гърло за гинекологични проблеми. Жалко и тъжно е, че в БГ всеки се прави на лекар.

# 513
О, аз пък знам за един обикновен общопрактикуващ лекар, който пред очите ми превърна наш пълничък приятел в кльощаво момче. Някои го правят и им се получава май  Laughing

# 514
  • до най-прекрасния мъж
Аз не съм завършила никаква медицина и пак си свалих 18 кг за два месеца без лекар. Факт е, обаче, че има доста пострадали хора от псевдо-диетолози. Не можеш току-така да предписваш на някого диета, без да си грамотен в тази област. На един е помогнал, но на друг може да навреди и така да го обърка, че никой да не може да помогне след това. Диетата не е просто лишаване от храна, а е сложна наука. Ако беше толкова просто, нямаше да се учи сума години и да има специалисти в тази област.

# 515
  • Пловдив
blue.angel, той не предписва диета. Защо да не прави Вега тест. Купил си е апарата и прави, с този апарат всеки може да види каква му е поносимостта към храните. Той не ти изписва някакъв специален режим-какво да закусваш, обядваш и т.н Всичко зависи от апарата за Вега теста. Така, че не виждам какъв е проблема.

# 516
Аз съм си правила Вега тест/ преди 5 години/, ама не помня къде беше  Mr. Green нещо от сорта на 80 лв беше, въпреки че сега пускат в Грабо ваучери за по 20 лв  Peace обааааче за мен това е пълна глупост, предвид, че жената тогава ми обясни, че нещата се променят и дори сега да качваш от лук например след 4 месеца от него може да отслабваш, т.е. трябва да го правиш редовно тоя тест  Crazy Crazy

# 517
  • Пловдив
beauty, така е, след 6 мес, нещата се променят, писах по горе Wink И си има логично обяснение за това.   Но аз например, като отслабнах с толкова колкото исках, сега съм си ги задържала тези кг.

# 518
  • Sunshine state
И за мен вега теста е глупост,но не съм съгласна,че не може да го прави гинеколог.Все пак често в козметичните студия го предлагат,а там персоналът не е задължително с медицинско образование.Лично бях свидетел как в Ализа Бюти,които често пускат ваучери именно за Вега тест,едно младичко момиче го направи.Та в тоя ред на мисли е напълно нормално и гинеколог да го прави. Peace

# 519
  • Пловдив
Търся да си купя такова ренде с купа - http://www.egera.bg/product/370/Rende_s_kupa_#ad-image-0 Виждали ли сте магазини където да продават,за да ме насочите.

# 520
Дайте идея от къде да купя хубав плажен чадър, под хубав имам предвид да не е от тези масовите по около 10лв.,какъвто вече съм взимала и не ни изкара и едно море.В Карфур,Метро и Юск съм проверила.

# 521
  • Пловдив
Момичета,дайте актуална информация за майсторка на вежди с чупка  Laughing Знам,че е дъвкана тая тема,ама все пак може да се е появила някоя нова козметичка  Mr. Green Мерси !

# 522
Дайте идея от къде да купя хубав плажен чадър, под хубав имам предвид да не е от тези масовите по около 10лв.,какъвто вече съм взимала и не ни изкара и едно море.В Карфур,Метро и Юск съм проверила.
В Практикер има намаления на плажни продукти, може да погледнеш, имат и чадъри.

# 523
В ДМ има ли спрей за по-бързо изсъхване на лака?

# 524
  • до най-прекрасния мъж
По принцип всеки може, включително и хора, които хал-хабер си нямат от хранене, обмяна на веществата и т.н. Но защо се прави този тест, ако после няма да се съобразиш с него? Ако е от любопитство и поредната безумна мода, разбирам, но има хора, които си самопредписват диети, или им дават съвети за хранене, основани на една машинарийка, която Бог знае колко верни резултати дава. А това е страшно, вярвайте ми. Друг е въпросът, че не е нормативно регулирано подобно правене на тестове под път и над път. Доказано е, че затлъстяването е медицински проблем и с него би следвало да се занимават медицински лица, а не козметички и гинеколози.

Общи условия

Активация на акаунт