Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 271
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за предложенията   bouquet търся уютно местенце, където човек да може да приказва на спокойствие  Peace

# 541
Здравейте, сигурно е обсъждан този въпрос, но нямам време да чета назад. Моля, ако някой има мнение и желае да ми отговори. Търсим да закупим жилище в Пловдив. Към коя агенция да се обърнем, да са отговорни и коректни.
  bouquet благодаря

# 542
Здравейте, сигурно е обсъждан този въпрос, но нямам време да чета назад. Моля, ако някой има мнение и желае да ми отговори. Търсим да закупим жилище в Пловдив. Към коя агенция да се обърнем, да са отговорни и коректни.
  bouquet благодаря
Аз съм доволна от Адрес. Ако трябват координати мога да дам за връзка с брокер

# 543
Наскоро си купих от една фирма, много съм доволна, ако те интересува, ще напиша на лични, за да не е реклама. Момичето ми избра точно това което исках и ми показваше със съответни забележки всеки апартамент.

# 544
  • Пловдив
Някой купувал ли е диня от камиончето, което продава до ЦДГ Каменица?
Вкусни ли са?

# 545
Благодаря, mamino, моля на лични.
ААХ, мерси, имам координати

# 546
  • на майната си
Трябват ми тениски тип Лакоста с къс/дълъг  ръкав, бели, 100% памук и естествено на добра цена.
Благодаря!

# 547
Търся си от старата топла кола маска като тази http://www.jankar.eu/pectur/topla.gif  Да сте виждали скоро някъде?

# 548
  • Пловдив
Трябват ми тениски тип Лакоста с къс/дълъг  ръкав, бели, 100% памук и естествено на добра цена.
Благодаря!

УАЙКИКИ-но в този сезон не знам дали има,купувам на есен за ученика.

# 549
Благодаря!

такива ли ,ако пазаруваш по интернет.

# 550
  • Sunshine state
Момичета,включвам се с важен въпрос.
Препоръчайте ми моля майстор за баня-плочки и ВиК. Искаме да ремонтираме изцяло банята този месец,но човекът,който ни препоръчаха,е зает и няма да може да ни свърши работа,а искаме да я направи добре,независимо колко взима за труд.
Също така приемам съвети и за хубави плочки на средни цени.От къде да ги вземем?
Може и на лични.   bouquet

# 551
  • Пловдив
Препоръчайте ми моля майстор за баня-плочки и ВиК. Искаме да ремонтираме изцяло банята този месец,но човекът,който ни препоръчаха,е зает и няма да може да ни свърши работа,а искаме да я направи добре,независимо колко взима за труд.
Също така приемам съвети и за хубави плочки на средни цени.От къде да ги вземем?
Ще питам за телефона и ще ти го напиша ,ако човека е свободен .Иначе ние сме доволни .

# 552
Ние миналата седмица обикаляхме за плочки по големите магазини и навсякъде има промоции. Имаше до 12 лв. теракот и фаянс, а също и разпродажби по 6-7-8 лв. на доста качествени плочки. В баумакс имаше разпродажда на до - 50 % и в Алати отвън са изкарали. Трябва да се обиколят  Peace.

# 553
Някой знае ли какво се случва с магазин Манго в Мол Пловдив.
Днес видях, че е напълно затворен и няма нищо на витрината.
Затварят ли го ?

# 554
  • Пловдив
Търся  огледало с изчистена метална рамка за антре. В магазините в които бяхме повечето  са с дървени или пвц рамки.

Общи условия

Активация на акаунт