Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 7

• 94 747
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Клари,изпратих ти на лични нещо,което се надявам да ти помогне. Пожелавам ти успех. Аз лично с нетърпение ще чакам да споделиш и какво ти е направило впечатление в епизодите.
Както ти казах,мнението на всеки е важно,защото ние сме различни и всяка се впечатлява от различни неща. А с общи усилия се опитваме да подредим един много сложен пъзел,който ни предлагат сценаристите на "Intikam".

Дъгичка огромно благодаря  Hug Hug Hug Hug
Сега почвам дано да успея ако не ще споделя нещо без картинки надявам се да не е проблем за вас  Peace Така е аз вече тотално се оплетох какво гледах и даже не помня половината случки от 11 епизод  ooooh!

# 541
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Дайче, Клари, Дъгичка, Благодаря ви!!!  Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet
Клари, съчувствам ти искрено. Така и аз гледах началните епизоди, когато още нямаше никакъв превод. Голяма мъка беше. После много се оплетох, зарязах и останах с онлайн гледането. След като сега изгледах всичко, което е преведено и след като редовно съм чела темата, мога да кажа, че наистина се плаша от преговор на непреведени серии. Но, явно ще сменим модела на преговаряне. Аз ползвам плеара за стоп кадри, но за непреведените серии не знам. Ще го мисля. Ще ги изгледам, за да видя колко още въпроса ще си задам и на какво още ще се науча.  
А сега имаме все още да си говорим за

Размисли еп.11

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 03:10 от di...va

# 542
Добро утро момичета  Hug
Не съм забравила за преговора на 11 епизод но много ми мбеше трудно като начинаеща да направя стоп кадрите. По няколко пъти връщах да снимам и това ми отне доста време Peace
По-късно очаквай те сглобения преговор на 11 епизод  Peace
Дива така е и аз се обърках тотално но изглеждай ки 12 епизод ми стана както писах щогоде ясно за какво иде реч е може и да си въобразявам ама ....  Резюмето много ми помогна  Simple Smile
Лек и според ден Hug

# 543
Добро утро, мили момичета! wavey

Отново пожелавам приятен и успешен ден с тази хубава песен и с нашата Берен!

# 544
Вечерта ще е готов преговора нещо немога да кача снимките тука не се показват като сложа линка и затова ще се забавя  ooooh!

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 14:36 от klari

# 545
Етого и преговора. Стана доста дълъг но като почнах да првя стоп кадри и не се спрях. Надявам се като за първи път да е станало нещо.

За мене в тези думи има много смисъл ... Ямур е изпълнена с гняв и болка (което е разбираемо ) но за мене и Шахика страда. Да тя иска винаги да става на нейното но от кадрите които ни показват е обичала Адил но алчността и е надделяла и това да не загуби сегашното си положение  Peace

Това се отнася за Ямър тя е загубила всичко и единственият и начин да намери вътрешното си спокойствие и да бъде щастлива е да тръгне по-пътя на отмъщението за да си получат заслъженото виновниците за смъртта на баща и ( въпреки че аз не го одобраявам защото невинни хора плащат тази цена ... )

Въпреки всичко мисли за Емре. Според мен осъзнава че искайки да отмъсти на майка му и баща му вреди на самият него но няма как и да спре иначе няма да получи вътрешен мир и да се опита да бъде щастлива  Peace

Хакан винаги се опитва да бъде до нея и да и помага макар и да не одобрява това което тя прави..Да и помага..

Много директен не заобикаля а пита направо. Това негово качество най-много харесвам в него..

Вече осъзнават каква вреда може да им причини ако разкаже каквото знае за Адил Челик. Но те самите са си виновни и сега с право се страхуват неможе да вкаращ невинен човек в затвота който ти е имал доверие и да си мислеш че всичко е свършило преди много години ..

Опитва се пак отново да помогне на Ямур отървайки я от Селен но според мен я подцени доста. Peace

Халдун правилно и го каза лесно е да доведеш някого в дома си но и трябва да полагаш грижи за него а не да я пренебрегваш. Неможеш само да му даваш пари и да си мислеш че той тя е щастлив трябва и да се грижипш за нея. Донякъде е нейна вината Селен да стане такава .

Аслъ е страшно лицемерна. Но накрая ми хареса погледа и като погледна лекарството  Peace

Джемре и Баръш са супер сладки Heart Eyes

Както винаги много добър. Иска да и помогне давайки и аванс даже преди да е започнала

Не заслужава Дерин да го гледа в очите и да го лъже

Хареса ми че се опитва да я успокои. За пореден път се обеждавам че е добър и се опитва да не нарани никого ...

И това потвържадава от преди представата ми че за нея Емре е най-важен.Това е хубаво но къде е Джемре въобще тя съществува ли за Шахика ... newsm78

Тука за мене Дерин си показа рогцата че за да постигне това което иска е готова да предаде човека който и е дал толкова пари и заради който се познава с Рюзгар  Crossing Arms ( както и малко по-напред видях ме как Дерин предаде Ямур заради лъжите на Селен )

Хакан осъзнава че направи голяма грешка като се забърка със Селен но и Рюзгар на пръв поглед с малко думи успя да му вдъхне смелост да се обади на Ямур и да и поиска помощ Peace

Много грижовен  Heart Eyes Харесва ми как иска да се грижи за Дерин как и съчуства и се опитва да и помага всячески

Зареди нея едно малко дете е преживяло всичко това което е жалко  Sad

Но защо трябва да е така  Cry

Незнам за вас но аз не виждам и грам съжаление в погледите им  Peace

Както винаги ни показват брат и сетра имат много добри отношения. Но и така трябва да е Simple Smile
По-късно продължавам че стана прекалено дълго а и не съм избрала точно подходящите стоп кадри  Simple Smile
Дайче огромно благодаря за милите думи  newsm51 smile3525 newsm51 Добре няма вече да се подценявам  Hug
Добрече имаш още малко работа и после ще си почиваш  Hug

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 16:01 от klari

# 546
Клари wavey миличка  smile3555 поздравления  newsm51 ти си героя на деня  newsm10 smile3501

Чудесно си се справила и със стоп кадрите, и с преговора моля ти се, да не си посмяла повече да се подценяваш, преди да опиташ нещо да направиш   love001

mar_ana, Дива, Дъгичка  newsm51 чудесни сте и правите и темата страхотна  newsm10 ще добавя  ...  и  чиста, етична, прекрасна  newsm74  точно,  каквото е и нашето момиче  newsm44 newsm44 newsm44

Аз имам още малко от ... "тръстиката"

Хубав и спорен ден  thumbsup Smile Flowers Four Leaf Clover

# 547
Здравейте,момичета! Hug
Много ми липсвате,но не ми остава много време-от служебната тръстика отивам на домашната и докато се обърна е станало 1.00-2.00 часа,а после лягам и умирам и на сутринта пак едва ставам. Умората вече си казва думата,но ще изтрая още 1 месец и нещо,когато ще имам време и за темата,и за сериала!
Изпращам на всички ви много целувки...и не ме забравяйте!  Wink

П.П. Сега като се замислих,вероятно е двамата спрягани за нови попълнения в Интикам да вземат участие-единият ще е турската версия на Ейдън,а другият ще е турската версия на Патрик(първородният син на Виктория/Шахика). Дано Берк да е в ролята на Ейдън,че повече ще му приляга! Whistling Whistling Whistling

# 548
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!  wavey wavey wavey

Дива,Клари,Марианка,Дайче,Тони Hug Hug Hug Hug Hug

Радвам се,че сте наминали ,оставили сте приятно четиво,снимки,видео,на които се насладих с удоволствие след дългия и горещ летен ден.

Дива
Специални благодарности за Размислите за 11 епизод. Ти си нощна птица и все ни доставяш радост сутрин като се събудим с нещо приятно.

Клари Rolling Eyes
Видя ли колко е хубаво да се преговаря. Справила си се много добре и със снимките и с коментарите,така че продължавай в същия дух. Виж колко е приятно да се преговаря, а споделените мисли и емоции са по-пълноценни.

Марианка Hug
Твоите позитивни пожелания ми носят сутрешна усмивка, а и късмет през деня.
Идвай по-често ,надявам се да се включиш и в преговора или просто ще споделиш впечатления.

Тони Hug
И ти ни липсваш много,но разбираме че в този сезон при теб положението е напечено. Дано  скоро да имаш възможност да си починеш  и да имаш време и за темата и сериала. И да знаеш,че няма начин да те забравим. Нито теб,нито другите момичета,които скоро не са се отбивали,ние всички сме от един отбор. Все пак наминавай от време на време за едно здравей.

Иначе за новите актьори и аз се надявам на същото като теб,че ще участват и двамата. Не знам защо,но мисля,че все пак Берг Хакман ще е в ролята на Ейдън.
Преди време като публикуваха информацията за другия актьор /даже името му не запомних/ и се рових из нета и видях,че въпросната информация за Берг,че ще участва във „Великолепният век” е излязла още в края на февруари на много места в турската преса и дотам. Повече никъде не се споменава, а оттогава официално към този сериал се присъединиха редица актьори. Така,че аз си го харесвам и си го чакам при нас. Съвсем скоро ще имаме повече новини,защото наближава началния момент на снимките.Само още малко търпение.

Момичета,много ми липсвате всички. Остават ми само два работни дни и ми предстои отпуска,част от която ще посветя на сериала,защото напоследък нямам време за него.

Хубава вечер на всички и до скоро!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 21:51 от * Дъга

# 549
Тони дано бързо да мине този тежък един месец за тебе  Hug Hug Hug Hug Hug
А аз продължавам с преговора  Peace

Усеща се тъга в думите и. Тъгува за майка си но и неможе напълно да и прости зареди всички грешки и постъпки спрямо нея , които тя не заслужаваше  Peace

С каква увереност го каза просто. Ако не беше правила такива глупости нямаше да загуби доверието на всички. В думите и се чете толкова злоба и ярост ..

Аслъ не постъпи правилно като не даде лекарствата на Селен така рискува живота на всички. За да се хареса на Шахика но можеше да даде другите кутийки с лекарства на Селен. Много гадно постъпи  #Cussing out
Селен как и се промени погледа като си помисли че може Шахика да е видяла лекарствата и да е разбрало за болеста и

Това е добре защото иначе бързо щеше да се разкрие всичко  ooooh!

Хубаво е че е оптимист че всичко ще е наред Peace

Как му се промени погледа като я видя  hahaha

Толкова самодоволна изглежда но се мисли за победителка но скоро ще разбере че със заплахи нищо не се постига или поне тя не може да постигне  Peace

Мисли си че така ще я уплаши но доста греши  hahaha

Не е очаквал че Селен има записите от охранителните камери вкъщата на Лейля  ooooh!

При тези му думи каква усмивка грее на лицето на Селен  ooooh!

Селен добре  му го каза че не може да купи записите с пари  Peace Не всичко се купува с пари (
Разбра се че неиска да се види с Баръш както каза а с Дерин

Незнам как може да се изправи пред Дерин ( макар че не знае че тя не е истинската Дерин ) след всичко което е причинила на едно малко момиченце  #Cussing out

Извадиха късмет че е Селен я няма  Peace

Ямур отива и Хакан е на пост и чака да се появи Селен. Ямур сякаш е предчувставала че може камерата да е в сейфа и си е взела специален уред за отваряне на сейфове. Браво на нея  Peace

Ямур се стресна като чу вратата да се отваря но слава на бога че Селен не я видя. Успя да се измъкне и този път пак благодарение на Хакан ( но и се забърка в това зареди него )  Peace

Ямур се досети и слава на бога че им се размина и този път  ooooh!

Селен още не е видяла че липсва безценното и съкровище което ще и гарантира всичко което поиска ( в кавички )  Joy

Ред е на Аслъ да действа за да се хареса на шефкаат си  Peace

Колко хубаво щеше да е ако беше истина и беше загърбила миналото и беше започнала нов живот макар и с друго име. Но ние зрителите неможем да разберем какво е преживяло едно малко момиченце и колко болка е изпитвала за да реши да поеме по пътя на отмъщението и да загърби любовта която изпитва към Рюзгар  Sad Cry

Поне разбра че Ямур неиска да и навреди а просто да не я замесва в своето отмъщение..

Ямур за пореден път доказа какъв човек е . Иска да помогне на Дерин. Аз ако бях на нейно място нямаше и да я погледна. Е разбира се че иска и да я контролира но това е нормално Дерин незнае нищо за плановете на Ямур и се чудя защо .. Вие как мислите момичета. Да помослим над това ако искате разбира се  Peace bowuu

Вече няма запаси но ако още бяха при нея щяха да загазят серизоно ...

Ако се бяхте държали с нея като ваше дете нямаше да се стигне до всичко това  newsm78

Чак сега го разбрах те  ooooh!

Като ти е пинало г-жо Шахика кажи истината но нямаш смелостта защото ще загубиш всички ( само единствено Емре е до тебе но и той ще си отиде ) Лесно е да натякваш грешките на другия но е трудно да признаеш своите собствени грешки  Naughty

Не знам точно ка к да коментирам този разговор затова оставам коментара на вас  Hug

Което е жалко защото те не го заслужават  Sad

Тука не съм съгласна с Ямур. Можеше и да се доближи до семейство Арсой без да разбива мечтите на Емре. Той се влюби  нея а тя само го използва  Cry Джемре тя каква вина има даже не е била родена майче  newsm78 Децата не трябва да плащат за грешките на родите ли те си  Peace

Дерин осеща че Ямур е права и се чувства зле което е нормално. Смятах да сложа снимки на целият им разговор но ще стане още по-дълъг поста  Peace
Емре постъпуи много смело според мен като се изправи пред Селен  Flutter Иска да защити любимите си хора което е много хубаво  Peace...

Остан ми още но по-късно или утре ше го довърша че се изтощих тотално.Много труна била тази работа  ooooh!
Хубава традиция имат майка и син.Омлета беше интересен. Ккавата и да е Шахика е готова на всичко за сина си (макар и невинаги да постъпва правилно )

# 550
влизам в темата, ама няма никой

може ли да ми каже някой от къде гледате сериите

# 551
Здравей,vadina и добре дошла при нас! Hug

Имаме 11 преведени серии до този момент. Като торент можеш да ги намериш ето тук:

http://asi-bg.net/browse.php?search=intikam&incldead=0&cat=0

На няколко места могат да се гледат и онлайн:

http://vbox7.com/collection:1824439?&page=1

http://www.keyfiseyir.com/show/intikam

http://www.videoclip.bg/watch/215920

Останалите епизоди от 1 сезон,които все още нямат превод можеш да гледаш от официалната страница на сериала в сайта на Канал Д. Там има и друга интересна информация. Погледни също и информацията,която е сложена на първа страница на темата от нашата домакиня Чики.

http://www.kanald.com.tr/intikam/Videolar/

Приятно гледане и като ги изгледаш пак ела да споделиш впечатления!

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 00:50 от * Дъга

# 552
е, появи се

благодаря

# 553
 Клари wavey поздравления, миличко  smile3555 видях, че продължаваш с преговора  thumbsup тази нощ ще поработя, за да мога утре да се включа с  lalalala   по преговора  Smile

vadina  wavey hoşgeldin   bouquet

Дъгичка  wavey отдавна не си слагала загадчици  Wink
Най-после и на мен ми излезе късмета да задам една :  Laughing
Познавате ли ви е това сладко малко момиченце ?  Party

Успех  Peace  но засега ... без жокер  Joy Joy Joy

Спокойна нощ и приятни сънища

# 554
тук пак няма никой

Общи условия

Активация на акаунт