Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 7

• 94 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 570

# 571
 wavey Прекрасен съботен ден, момичета   comp03

# 572
 Hug Hug Hug
Няколко пъти си промених моя преговор на 11 епизод ...  newsm78 и най-накрая се получи в този вид :
Слабост са ми сцените с Ямур и Хакан и добре, че сценаристите в диалозите им вмъкват остроумна шеговитост, която донякъде тушира напрежението в критичните моменти на действието.
Така започна и този епизод  Wink Peace
След "размислите" ...

Ямур звъни на Хакан и той го дава изненадан  Wink чува се нежничкото му обръщение: Ямурджу?
Хакан: Ямур?
Ямур: Хакан, къде си?
Хакан: Хайдеее! Да видим какво ще се случи рано-рано ...   hahaha
Ямур: Добро утро.
Хакан: Добро утро ли? Какво има, накриво ли си спала днес?  (сигурно много рядко Ямур започва разговора си с него с поздрав  Joy )

Иска помощ от него какъв подарък да избере за РД на Емре ... и така шеговито и "безгрижно" докато Хакан не съзира Селен .... и за Хакан деня се очертава ... проблемен . Неговата камера е в ръцете на Селен и тя дори му благодари, че е като неин спасител за записите, които е направил ...

И при Ямур ...  проблема Дерин пристига ...

Дерин: Свършиха ми парите.
Ямур: Намери си работа.
Дерин: Мисля си ... Ако сем.Арсой разберат коя си в действителност вероятно повече няма да ти
             позволят да се виждаш с Емре ...
Ямур: Ти отново ли ме заплашваш? ...
          ...................
          Нима мислиш, че Рюзгяр те обича ? Той следва детската си мечта ...

С тази реплика Ти отново ли ме заплашваш? Ямур я връща в началото на тяхното запознанство в поправителния дом и е наясно за "приятелството" на нейната Дерин ...

Хакан се обажда на Ямур, за да си признае за гафа и "проблема" Селен .

Хакан: Ямур?
Ямур: Недей! Изобщо не ми харесва как звучи гласа ти ...

Имам чувството, че Хакан и дума да не каже по телефона, Ямур по дишането му ще е наясно какво се случва  Joy Joy Joy

И третия проблем за Ямур "на крака" й идва ...

Целта на Шахика е да получи информация за новопристигнала Дерин Челик ...
Шахика: Понякога децата плащат за грешките, направени от възрастните...
Като отговор е убийствения поглед на Ямур на тези нейни велики констатации и най-малкото това трябваше да бъде казано от Шахика по адрес на дъщерята на Адил  Naughty  Шахика не го видя това, но и да беше нямаше да я притесни, защото нямаше да го разбере ...
Ямур: Права сте г-жо Шахика. Хората понякога стават жертва на собствените си семейства.

Емре: За рожденните ми дни с майка ми винаги приготвяме такава хубава закуска ...
Убийствена несъобразителност на Емре, поне да се беше веднага извинил на Ямур. Сляп беше да види мъката и болката на лицето и в очите й, която на секундата се появи - при нейното детство в поправителния дом РД са отминавали без празнуване.

Срещата на Ямур с адвоката на излизане от дома на Арсой връща спомените за разговора й с него когато разбра, че баща й е отказал да я призоват на делото в съда и това е било последна възможност да се оневини ...  newsm78

Думите на Рюзгяр към Дерин: Но ще ти кажа това. Добре, че дойде. Хубаво е, че те има. Аз не искам да те загубя!
Ямур ги наблюдава в този момент осъзнава, че  Рюзгяр е възможно да се влюби и обикне тази Дерин.

Изражението на лицето на Ямур е като маска, не са радва на щастливо влюбената в Рюзгяр нейна "приятелка".

Обич и болка е изписана върху лицето на Ямур, гледайки седналия пред пианото с тъжно наведена глава Рюзгяр.
Това, че Ямур сяда до Рюзгяр, слага ръката си върху неговата и му помага да доизсвири позната им мелодия от детството, според мен, е добре обмислена постъпка от Ямур ...  Peace

Рюзгяр издърпва ръката си изпод тази на Ямур. Ямур продължава да държи ръката си над клавишите ... Много е напрегнат момент. Дерин се е върнала, но Рюзгяр не е щастлив и Ямур е по-скоро притеснена и тревожна. Не може да си позволи все още да разкрие тайната си, но го предупреждава за Дерин да внимава, че тя вече ... "не е същото момиче от детството" ... Naughty

Отново се налага Ямур да успокоява ревнивия Емре и му отклонява вниманието  с подаръка си за РД.
Изражението на Ямур към Емре, докато той гледа подарения му от нея албум с техните снимки ... не й харесва, че го заблуждава с чувствата си и то заради родителите му, на които твърдо е решила да отмъсти за престъплението, което са извършили с баща й. Емре не заслужава това поне засега и не е лош, но както каза и Игор е "слаб" човек в по-широк смисъл на думата ...

И последна сцена с празничната вечеря за РД на Емре
Всички сядат на масата, само Хакан ... закъснява... и идва със Селен, насочила пистолет в главата му ...  #Crazy

Аз не виждам изражението на лицето на Ямур да показва страх, или паника ... Според мен тя в момента съобразяваше дали ще и се наложи да приложи уменията в бойните изкуства и се въздържаше, защото искаше никой да не знае все още за това ...
Е, Хакан знаеше това, но той беше сигурен, че реакцията на Ямур ще бъде най-точна и правилна и само искаше да е и успешна ...
За неин късмет Рюзгяр беше там  ...е, и с Емре успяха да "обезвредят" Селен ...  hahaha
Със  newsm74 комбинативност и на високо интелектуално ниво Хакан и Ямур са двамата като партньори ...  smile3555 thumbsup Smile

И този път не се получи добър преговора ми, но ще ви помоля, милички, преди моя да прегледате преговорите на Клари и Дъгичка  Embarassed Wink Heart Eyes

Лека и спокойна нощ  smile3524

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 00:29 от dai4e

# 573
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Дъгичка, Hug Клари,  HugДайче, Hug Благодаря ви!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Преговора на Дъгичка и Клари съм изчела. Дайче, твоя също ще го изчета с най-голям интерес, защото имам да направя и моя.  Embarassed  Ами така де.   Rolling Eyes До сега съм гледала серията общо ето толкова пъти - оналайн, без превод,   с превод, за да сваля кадрите, за да ги подредя, преговора на Клари, на Дъгичка, следва на Дайче, последна редакция, ...  Rolling Eyes Е, срамота ще е, ако не си изкажа и аз размислите.  Embarassed Joy
Но сега се разсейвам от ...  ooooh! ooooh! ooooh! и ето какво намерих и гледах няколко пъти вече.

Скрит текст:
Искам да ви споделя, че аз изгледах Сънят на пеперудите с Мерт. Страхотна игра. Чакам с нетърпение превод. Това клипче включва кадри от KuzeyGuney,  Intikam и Kelebeğin Rüyası.

https://www.youtube.com/watch?v=mRnnbC0Lgjc   Joy Joy Joy Joy Joy

# 574
То пък едни размисли...... смях в празната зала.... ама ще ги четем...и йощ как

# 575
 wavey Добро утро и прекрасен ден, момичета  

BSmilee ! sweeeeeeeeeet  

Дива

vadina smile3533 Ако само съдиш хората  newsm12 няма да ти остане време да ги обичаш  smile3521  

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 10:01 от dai4e

# 576
Здравейте,сладурки мои!
Страхотен преговор правите,
Скрит текст:
а аз днес се боря с високо кръвно,но дано се оправя скоро!
Колкото до разни коментари посред нощ в темата-който не му харесва,да не чете! Ние и в този екип сме си супер!  Peace

# 577
Тони
Скрит текст:
newsm09  Бързо оздравяване, мила  newsm10   love001

Ние и в този екип сме си супер!  Peace
yes thumbsup Smile
За още по-доброто ни настроение веднага слагам едно от хубавите клипчета на Дива

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 10:50 от dai4e

# 578
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! 

Спокоен и усмихнат неделен ден и от мен!

Който си ляга рано и се излежава до късно - пропуска много. Но нали тряваше да започна отпуската си подобаващо.
Все пак се насладих на късното си сутрешно кафе,четейки вашите постове и денят ми започна страхотно.

Дайче  Hug
Поднесла си ни преговора много добре. За мен беше удоволствие. Сериите са доста дълги и всяка от нас акцентира върху различни моменти и  се впечатлява от различни неща и не се повтаряме,а се допълваме,което е много хубаво. На мен така много ми харесва.

Дива Hug
Чакам се нетърпение и твоето включване по 11 епизод и съм сигурна,че ще ни изненадаш с нещо нестандартно и оригинално.

Благодаря ти за споделеното за "Сънят на пеперудите" с нашия Мерт. Аз също съм много любопитна,но засега се въздържам,защото нищо няма да разбера,пък и съм почти сигурна,че скоро ще има превод на български. Впечатлена съм и от сюжета и от актьорския каст и го чакам се натърпение,дано да е скоро. Страхотно кино правят турците.

А клипчето,което си ни предложила е страхотно попадение,изгледах го с удоволствие.
Много добра работа на автора му,сякаш кадрите наистина са от един филм.Тримата стоят много добре един до друг.

Тони Hug
Винаги се радвам да те "видя". Абсолютно си права, точно в този екип сме си супер!  newsm10
Надявам се бързо да се възстановиш и отново да си във форма. Понякога жегите водят до това:  sweating

Момичета,дано денят ви е изпълнен само с приятни занимания и почивка.

До скоро!

# 579
Здравей те  Hug Hug Hug Hug
Дайче преговора ти е супер  Hug Моя не е нищо особено но на Дъгичка е супер  Hug Всеки споделя това което най-много го е впечатлило  Hug
Тони скорошно оздравяване  Hug
Дива и аз чакам твоя преговор с огромно нетърпение  Hug
На който не му харесва в тази тема да не ни чете и пиши. Може да сме малко но сме си достатъчни да споделяме  Peace
Лек и спокоен ден  Hug

# 580
  wavey Момичета заредих да си изгледам 12 епизод и направо му се зарадвах  rotfImao
Хакерки   smile3555 нашите любимци в този епизод са истинска прелест  thumbsup Smile txtloves

Дъгичка, Клари   smile3525

# 581
Дайче Hug

Аз също имах намерение днес да гледам 12 епизод,но после реших да го отложа за утре и да изчакам обещания преговор на Дива за 11 еп. В момента имам свободно време и мога да си позволя да го отложа.

Скрит текст:
Днес реших да си уплътня времето с нещо дълго отлагано, най-после  подхванах отново "Спомни си любима". Този път пак започнах отначало,защото всичко съм забравила, но затова пък се подготвих предварително като си разпечатах на лист имената на героите и кратко резюме ,които взех от старите теми за сериала. Така ще ми е по-лесно да се ориентирам кой кой е,че героите са много. Много ми харесва , Берен е голяма сладурана и много й се радвам. Точно в момента съм на рожден ден  и гледам един страхотен танц във 2 еп.

Вчера си направих подготовка за гледане на 12 епизод  без превод. Порових се из темата и извадих нещата,които съм превеждала от рускините по време на гледането онлайн и ги събрах накуп. Слагам ги тук, мисля че могат да ни бъдат от помощ . Те са във вида,в който съм ги публикувала тогава,не съм ги редактирала,има и някои мои вметки,надявам се да не пречи.

Слагам също и преразказа на епизода и мисля,че така възможността да разберем нещо се увеличава.

Приятно гледане!

Скрит текст:

онлайн:

Емре: Какво сънува?

Ямур: Не помня,след случилото се със Селен не мога да дойда на себе си...
Възможно ли е думите на Селен да са истина?

Емре: Не ми се говори на тази тема.

Халдун съобщава на Шахика по телефона,че Селен ще прекара доста дълго време в болницата ,за да се лекува. После й казва,че иска по-бързо да се разведат.

Хакан май е отишъл на посещение на Селенката в болницата. На нея доста й е смачкана прическата,но не и самочувствието.

Джемре казва на баща си,че след развода иска да остане да живее с него.

Емре към Ямур: Ела с мен при майка ми,тъкмо ще узнаеш от първа ръка всичко за мен.

Шахика е призовала Емре в съда по бракоразводното дело,явно иска да свидетелства в нейна полза.

Селен към Хакан: Знам,че вие с Ямур сте виновни за това аз да попадна тук,но аз ще изляза оттук ,ще науча всичко за вас и ще ви отмъстя...

Емре иска майка му да му разкаже за родителите на Селен. Тя казва ,че се е уморила от всичко това.

Емре дава на Ямур книгата ,написана от въпросния писател, Сечкин ,която е посветена на историята на Адил Челик.

Шахика казва на Сечкин,че Дерин Челик може да му навреди по някакъв начин . Той пък иска да вземе интервю от Дерин , за да може да разбере какво мисли.

Емре предлага на Ямур вече да живеят заедно,но тя казва че не е готова за това преди брака.

Рюзгяр явно наистина се събудил,така да се каже и е решил да направи свое разследване за Адил Челик. Явно се е впечатлил от казаното от Ямур на рождения ден на Емре.
Дерин му казва по-добре да не се занимава с това. Казва че и без това не разполагат с много пари и е по-добре да не дават малкото което имат по адвокати.

Джемре има проблеми в училище/университета.Баръш й предлага да учат заедно. Шахика я "заплашва",че ако това продължава, ще я изпрати в Америка. Да й имам наказанието...

Халдун казва на Шахика,че всичко ще разделят по равно /имотите,парите/,но фирмата ще си остане в неговите ръце,защото принадлежи на неговия баща. Той й казва,че ще си вземе от нея акциите и тя няма да участва в управлението й.

Адвокатът съветва Шахика да прехвърли акциите си на Емре,за да може той да участва в съвета на директорите вместо нея. Тя отговаря ,че той ще има това право след като се ожени.

Рускините нали си падат по детайлите,та се чудят как така младежи от различни прослойки на обществото /т.е. богати и бедни/ учат на едно и също място. Ами като на филм, иначе как да се срещнат...

Джемре естествено не иска да ходи в Америка заради Баръш.

Шегичка от рускините: Какво толкова е направил този Адил Челик , че толкова много хора са му навредили и сега Ямур им отмъщава един по един. Какво толкова пише в книга,съдържаща поне 500 страници... Само да не излезе ,че някой и филм е направил за него,че на ЯмУр зле й се пише като се наложи да ги подкара подред актьори,режисьори,сценаристи и т.н. за да им отмъщава... Ще стигнат за поне пет сезона....    

И още нещо смешно: "По наше време,когато на някой не му вървеше в училище го изпращаха в специално такова за изоставащи, а сега ги "наказват" като ги пращат в Америка. Времена..."

Хакан казва на Сечкин /писателят/,че иска да се посъветва с него във връзка със своите дела.

Адвокатът казва на Ямур,че за нея има шанс.Емре е длъжен да се ожени,за да има право да участва в управлението на семейната фирма.

Рюзгар: А ако Адил Челик наистина е невинен?

Хакан: Това момиче ти обърка мозъка...

Ямур: Рюзгар трябва да престане да се занимава с това, а ти трябва да се срещнеш с писателя.

Дерин: Аз съм до теб в това,заедно ще се справим.

Мисията на Дерин май се оказа успешна.

Дерин казва на Сечкин,че знае че той е взел пари от сем. Арсой ,за да изопаи фактите в книгата и да напише в ня лоши неща за Адил Челик.

Шахи праща Аслъ при Ямур за да разузнае накъде върят отношениета им с Емре.

Джемре: "Брат ми също имаше проблеми в учението и него също го изпратиха в Америка.
Аз не искам да заминавам,Баръш Ако трябва ще отида и ще подменя тестовете си от изпитите..."

Ямур явно не е очарована от перспективата да стане Арсой...

Ямур към Хакан: Емре не заслужава това.

Хакан: Трябваше да помислиш за това по-рано. Сега може би не искаш да загубиш завинаги Рюзгар?
Помисли си хубаво.

Ямур: Вече е късно да се откажа.

Хакан: Значи скоро ще имаме сватба...

Сачкин е в шок,уплашен е и разказва на Шахи за разговора си с Дерин Челик.
Казва й ,че тя помни всичко. И за връзката със сем. Арсой и за това ,че преди е твърдял че баща й е невинен, а после се е отметнал.

Сечкин каза на журналистката,че се е срещнал с Дерин Челик,за да види как е тя сега.Казва,че мнението му за Адил Челик е същото.

Аслъ идва при Ямур и започва да я разпитва за женитбата с Емре и за компанията.
Ямур май се досеща,че тя е тук на разузнаване по поръчка на кралицата-майка.

Хакан май има за цел да забаламоса писателя,за да може през това време Ямур да проникне в дома му.

Емре негодува,че баща му го запознава с някакво момиче и после ги оставя сами.
Халдун май е решил да развали отношенията на Емре с Ямур, не иска той да се жени.
Казва на Емре,че не иска той да се намесва в отношенията им с Шахика.

Адвокатът: Вашият последен шанс е Емре да се ожени.

Шахика: По-добре да остана без нищо,отколкото да видя Емре да се жени за това момиче...

Хакан май не очакваше ,че Ямур ще постъпи така.

Шахи казва на Емре,че е твърде рано с Ямур да се женят,че трябва да е напълно сигурен.
Емре отговаря,че иска да се оженят и много обича Ямур.

Джемре май е същата бандитка като Ямур...

Пак смешка от рускините: "Рюзгар и Дерин изглеждат като съпрузи с дълъг семеен стаж..."

И още нещо: след сцената в леглото: " Мисията годежен пръстен започна"

Емре към Шахика: Мамо,аз взех важно решение. Много обичам Ямур и искам да я видя редом до теб.
Утре ще й направя предложение,ще й подаря годежен пръстен."

ПРЕРАЗКАЗ  НА 12 ЕПИЗОД

Ямур  си спомня как като малко момиченце е гледала по телевизията как един мъж  говори за намерението си да напише книга , посветена на нейния баща и разказваща за това ,че той е невинен.
Емре се събужда през нощта от плача на Ямур,успокоява я ,казва й че всичко е миналото и че това е бил просто лош сън. Ямур казва ,че е имала кошмар и вероятно е заради  думите на Селен. Тя пита Емре дали не е възможно казаното от Селен за Адил Челик да е истина. Емре казва ,че Селен е болна и всичко това е плод на фантазията й.
Шахика и Халдун наемат адвокат,който да им помогне да се избавят от Селен като я настанят в психиатрична клиника. След това разговарят и за предстоящия развод.
Шахика говори по телефона и казва: „Нужна ми е Вашата помощ ,дъщерята на Адил Челик се върна!”
Баръш вижда,че Рюзгар търси в интернет информация за Адил.
Джемре звъъни на Баръш и му казва,че днес няма да ходи на училище и си определят среща в 3 часа. Халдун казва на Джемре,че трябва да излиза,тя му казва че е обезпокоена заради развода им и че смята ,че майка й ще ги раздели. Халдун отговаря,че няма да позволи това да се случи.
Шахика звъни на Емре,моли го да не я изоставя и му казва,че трябва да дойде в съда за бракоразводното дело. Ямур е малко обидена на Емре затова че не иска да отговори на нейния въпрос. Все пак се помиряват и решават да отидат заедно при Шахика.
Селен казва на Хакан: „Защо си дошъл,не се притеснявай,няма да кажа нищо за теб и твоите видеозаписи,но когато изляза оттук ще науча цялата истина. Ще разкрия истинското лице на Ямур и всички вие ще съжалявате за това,което ми направихте.”
Емре смята,че Селен е направила всичко защото не са й дали парите ,които е искала, а Шахика казва ,че тя е луда. Емре пита за родителите на Селен,какво се е случило с тях. Майка му отговаря,че е уморена и не желае точно сега да говорят на тази тема.
Писателят Сечкин идва  в дома на Арсой,Ямур си спомня времето ,когато той е казвал че ще спаси баща й,защото е невинен. Сечкин пита Ямур дали е чела неговата книга, посветена на Адил Челик, а тя отговаря че за съжаление не е. Емре й дава книгата.
Шахика казва на Сечкин,че трябва да вземе интервю от Дерин Челик,за да разбере каква е целта на нейното връщане и какви са намеренията й. Обещава му в замяна да популяризира книгата му.
Емре иска той и Ямур да живеят заедно,но тя казва че това е невъзможно докато не се оженят.
Рюзгар  иска да наеме детектив,който да направи разследване за бащата на Дерин. Тя му казва,че те нямат достатъчно пари за това, че не могат да си позволят такива разходи. Дерин предлага повече да не говорят на тази тема.
Ямур гледа видео,в което баща й разказва на Сечкин,че Халдун и Шахика са го предали заради пари,но въпреки това в телевизионно предаване Сечкин заявява ,че Адил Челик е наистина виновен.
Джемре споделя с Баръш,че има проблеми в учението и ако не ги разреши,ще я изпратят в Америка. Баръш предлага да й помага в уроците.
Халдун казва на Шахика,че домът им ще остане за нея,но компанията е принадлежала на неговия баща и се полага само на него. Заявява,че това е последната му воля.
Ямур казва,че Арсой са убедили Сечкин да напише книга като са му дали пари. Казва на Хакан ,че той също би могъл да напише книга…
Сечкин идва в бара на Рюзгар, пита Дерин дали го помни,казва й че би трябвало да си спомня за него,защото е написал книга за нейния баща. Казва на Дерин,че има намерение да пише нова книга и ще му бъде необходима нейната помощ. Споменава ,че ще й заплати за услугата.
Хакан звъни на Сечкин и му казва ,че му е необходима помощта му като писател и го моли да се срещнат възможно най-скоро.
Емре вижда,че Шахика се чувства зле , но не иска да говори за това.
Адвокатът звъни на Ямур, съобщава й ,че за да получи своя дял от компанията Емре е длъжен да се ожени и това е нейният шанс.
Ямур и Хакан отиват в дома на Сечкин и той им казва,че иска да вземе интервю от Дерин Челик. Ямур казва на Хакан,че трябва да вземат касетите свързани с Адил Челик,които се намират в дома на Сечкин.
Дерин казва на Рюзгар,че възнамерява да приеме предложението на Сечкин да даде интервю и казва,че ще го направи защото са им нужни пари. Тя получава съобщение от Ямур,което гласи: „Трябва да се срещнем веднага,побързай!”.
Халдун съобщава на сина си ,че майка му няма да получи нищо от компанията. Емре му отговаря,че ще даде да Шахика своя дял,но Халдун казва че не може да го направи преди да се ожени.
Ямур се сърди на Дерин за това,че без да я уведоми се е съгласила за интервюто с писателя. Дерин казва на Ямур,че Рюзгар издирва в интернет информация за баща й, пита дали е истина казаното от Селен. Ямур отговаря,че Рюзгар е прав в своите подозрения и че баща й действително е несправедливо обвинен.
Рюзгар говори за своите подозрения за невинността на Адил Челик на Хакан. Той му казва ,че главата му е съвсем объркана.
Ямур казва на Дерин ,че не иска Рюзгар да бъде въвлечен в тези работи. Казва й също,че трябва да отиде и да даде интервю на писателя и че ще я чака в дома си на сутринта.
Емре разказва на Ямур за намерението на баща си да не дава акции от компанията им на майка му.
Рюзгар казва на Дерин ,че много се вълнува по повод интервюто й, а тя му отговаря че не бива да се притеснява и че всичко ще бъде наред.
Хакан и Ямур „обзавеждат” Ямур с микрофони.
Интервюто:  Дерин разказва,че иска да има нормален живот. Казва,че баща й е бил невинен и той /Сечкин/ отлично знае това. Тя помни как той й е обещавал в миналото,че ще спаси баща й, но не е направил нищо заради парите на Арсой.
Шахика казва на Аслъ,че трябва да разузнае какви са отношенията на Емре и Ямур и да разбере дали имат намерение в скоро време да се оженят.
Джемре е обезпокоена от това ,че баща й може да я изпрати да учи в Америка. Тъй-като на изпита не се е справила добре с теста си,решава да го подмени.
Емре казва на Ямур,че баща му иска да работят заедно.
Ямур казва на Хакан,че много скоро предстои да се оженят с Емре ,но всъщност не го иска,защото Емре не заслужава това. Казва,че не иска да разбива живота ме. Хакан казва: „Ти сега ли се сети за това?!”
Рюзгар  казва на Ямур,че Дерин не иска да споделя с него за миналото си. Ямур му казва,че може би тя се притеснява и й е трудно да говори за тези неща.
Сечкин казва на Шахика,че Дерин си спомня всичко, как е обещал да спаси баща й,за отношенията му със сем. Арсой и за връзката на Адил с нея .
Шахика си спомня как е давала интервю във връзка с Адил Челик…. И как го е предала.
В интервю  Сечкин казва,че е видял Дерин Челик и че тя много се е променила,както и че все още смята,че Адил Челик е виновен.
Шахика казва на Сечкин,че се гордее с него. Казва ,че Дерин каквото и да разказва , никой няма да й повярва,защото е дъщеря на Адил Челик.
Дерин гледа интервюто и казва,че това е лъжа, а Рюзгар й казва да не се вълнува.
Аслъ отива при Ямур и веднага започва да разпитва за женитбата и Ямур разбира ,че е дошла да проучва по поръчка на Шахика. Гони я от дома си.
Баръш казва на Джемре ,че трябва да се постарае да убеди баща си да не я изпраща в Америка. Тя отговаря,че още не е говорила с него за това. Тръгва с намерението да отиде да подмени теста си,но Баръш е против.
Емре пита баща си защо нарочно го е оставил насаме с тази жена,дали иска да го раздели с Ямур ,за да не се оженят и да не може да даде на майка си своите акции от компанията…
Адвокатът казва на Шахика,че ако иска да си набави акции от компанията ,може да го направи единствено чрез Емре.Казва й,че той трябва да се ожени колкото се може по-скоро. Шахика казва ,че още му е рано за сватба и че може би е по-добре да остане без пукната пара,отколкото да види сина си женен за това момиче.
Джемре открадва теста си. Баръш я е последвал ,но го вижда охраната и той казва че си е забравил телефона и се е върнал да го вземе. В този момент от него изпада теста на Джемре.
Хакан казва на Дерин,че един ден Рюзгар ще иска да създаде семейство с нея. Тя му казва: „Нашето щастие ще бъде и твое”.
Ямур гледа касетата,на която нейния баща моли Сечкин да разкаже на дъщеря му истината , но той така и не прави това.Тя си отива у дома при Емре ,където той вече е заспал.Казва ,че й е домъчняло за него… На сутринта Ямур оставя на възглавницата бележка на Емре ,в която пише: „Постарай с да убедиш Шахика. Не сме длъжни да чакаме повече. Обичам те!”.
Емре казва на майка си,че е сигурен че иска да се ожени за Ямур  и то не заради компанията, а защото действително я обича.
Адил Челик казва във видеото,че Шахика е влюбена в него. Сечкин казва,че Шахика казва точно обратното. Адил казва,че трябва да си зададат въпроса кой е баща на Джемре. Тя е наша дъщеря,казва той….

# 582
Дъгичка bouquet много благодаря за този превод от онлайн гледането ни  Peace  спести ми време да го открия на коя дата беше излъчването  Wink още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet  
При мен е обратно Wink чака ме натоварена седмица и искам да изгледам сега епизода, защото  по-късно тази вечер ...  #Crazy newsm78  ще трябва да си помогна за утрешния ден  Rolling Eyes  
Скрит текст:
За СЛ първите епизоди са ми най-приятни, а пък и има повече превод от Кали  Laughing на мен ми е по-удобен този линк :
http://vbox7.com/collection:1595568?&page=23
А в края на 2 епизод и началото на 3 епизод и до сега са едни от най-вълнуващите и любими моменти  Wink Heart Eyes Grinning

Приятна вечер  Hug Hug Hug

# 583
  • AMS

Привет, момичета!!!  Hug Hug Hug
Най-после и аз. За преговора на 11 епизод не съм направила нищо оригинално, просто исках да си подредя размислите и възприятията. Този разказ започна още в 10 епизод и за това аз го сглобих така, че да не се обърквам всеки път като се сетя за това. Искаше ми се да го прочета на цяло, а не с прекъсвания. А има още сцени в бъдещите непреведени епизоди, които при онлай гледането, не са ми били ясни. Та за това го слагам под наблюдение. Става въпрос за сцените с адвоката Онур Ергюн -  спомените и контакти.
Адвоката - Шахика

Скрит текст:

Споменът от начало до край.

Накрая пак загадката - Ямур - адвоката

Скрит текст:

Момичета, Hug Дъгичка, Hug Клари, Hug  HugТони Hug  Hug Hug, Дайче, Hug Hug Hug
Благодаря ви, милички!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
За сега толкова от мен. Имам още нещо, но не знам кога ще съм готова. Нали уж събирам спомените.

# 584
 newsm09 Дива   smile3525 страхотна изненада е твоя преговор  newsm10 и много се радвам, защото точно тези сцени ги подцених и сега ще допълня пропуска си  smile3501
Може и да греша  Embarassed но в следващите епизоди на този адвокат Онур Ергюн Ямур не стори нищо, в смисъл като някакво "отмъщение", трябва отново да си припомня ...  #Crazy newsm78
Започвам да чета преговора ти и много ти благодаря  newsm51

Лека и приятна нощ

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 01:28 от dai4e

Общи условия

Активация на акаунт