Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 7

• 94 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Привет, момичетa Hug Този път от тръстикaтa Peace

Много ме рaдвaт думите нa Угур Юджел зa Берен. Потвърждaвaт тезaтa ми, че не сaмо ние, феновете я нaмирaме зa уникaлнa aктрисa и стрaхотен човек, a и хорaтa, с които рaботи. Рaдвaм се, че и те оценявaт тaлaнтa й и дaвaт възможност Берен дa покaже нa кaкво е способнa.

Дaйче, Дъгa, блaгодaря ви зa пожелaниятa зa хубaвa почивкa. Hug Нaдявaм се дa отскочa и до морето. Но всичко с времето си. Пожелaвaм нa всички ви прекрaсно прекaрaни отпуски.

Хубaв ден и доскоро! Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 12:09 от Чики Маринова

# 601
 wavey Привет, момичета   typeuu

Ново във фейса за Берен преди 39 минути  thumbsup

New
صورة بيرو على غلاف مجلة

Под Beren Saat с google  успях да преведа  "Sinemada rekabet!" като "Конкуренция от киното!"

Чики  wavey

Дъгичка  wavey в спойлера има нещо за теб  thumbsup Smile
Скрит текст:
Страхотната игра на Берен в СЛ в този клип само за 1:48 мин.

Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 22:22 от dai4e

# 602
Привет!  wavey wavey wavey

Днес нищо ново около нашите герои,само една снимчица на Берен с фенка.
Не знам дали е актуална,но поне аз не съм я виждала.

Иначе вчера успях да изгледам отново 12 епизод и с помощните материали горе долу разбрах какво се случва, а как се случва ще научим като излезе превода. Вече му е време да излезе,час по час проверявам,но засега без резултат.

Днес съм тиха и безшумна,защото цял ден си гледам "Спомни си любима" и си рева.
Добре,че в момента няма никой в къщи,че досега да са ме изгонили.

ЧикиHug

Дайче Hug

Скрит текст:
Все за теб си мисля докато гледам СЛ,де да беше до мен да си споделяме...
Много ти благодаря за онова в спойлера,един от най-вълнуващите моменти от сериала,който гледах малко по-рано днес.
Много ми се иска да знам какво разказа Ясемин на Рюя,когато свали покривалото от портрета.... В момента пък рева като магаре на сватбата на Дефне и Дениз в затвора. Луда работа.
От толкова ми свършиха smile3545,но продължавам.

Хубава вечер!

# 603
Привет    chef  chef  chef
Дъгичка много хубаво че си започнала да гледаш Спомни си любима аз се канех но не искам да гледам тъжен сериал и то без превод  Sad
Казах си лятото че ще загледам КВФ ама незнам дали ще успея  ooooh!
Опитах се да направя някакъв преговор на 12 епизод но не ми се получи защото не разбирам доста от нещата и незнам какви глупости ще пиша като преговор  ooooh! newsm78
Чики приятна почивка  Hug
Дънди радвам се че си наминала наминавай по често  Hug
Аз изгледах 15 епзиод и сега продължавам с 16 епизод  Peace От 15 епзиод макар и с резюмето не разбрах почти нищо и се обърках тотално  newsm78 Сега ви разбирам вас по-добре аз не съм ги гледла тези епизоди или съм ги проспивала половината а представям си на вас каква каша ви е било след като е нямало резюме  newsm78 ooooh! Peace Hug
Не пиша често но започнах да гледам Имението с лозите Peace

# 604
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Сигурно си казвате - Аааааа появи се дивата. Ами да.  Embarassed  Ето ме,  Rolling Eyes но малко съм така  Embarassed
Нито съм преговорила 12-ти, нито знам за какво да питам. Rolling Eyes
Разбирам, че и вие изчаквате. Ха дано  Praynig  Ами, тогава и аз така.  Crazy

Мило, Дайче,  Hug благодаря ти за разяснението. Коригирах се автоматически. Но да знаеш, че се сетих, че назад в темите беше разяснено май това, а може да е било и от теб.
Но какво да се прави като съм си   perko

Дъгичка,  Hug  не зная турски, за което съжалявам, но се напъвам. Иначе като излезе превода на 12 ще видя наистина как съм се справила.  Rolling Eyes
Ако съм покрила норматива, ще продължа нататък в същия дух.
Ако ли не - ще се самоизоблича   food010 , защото превеждам от български на български.  Joy
Много ти благодаря за новините, които ни носиш за Берен!!!  
Както казваш ти
- "... аз по принцип съм противник на фенството на даден актьор, особено тук във форума, защото то е доста изкривено и достига до крайности. Не обичам и сравненията между отделните актьори, защото според мен харесването е въпрос на вкус и усещане, а и  всеки от тях свети със различна светлина.
През последната година изгледах много сериали и филми,за да си изградя впечатления и за други актьори и да си сверя часовника и след като го направих,мнението ми си остава същото.... Популярността е отговорност, която не всеки може да носи на плещите си ...."

Съгласна съм напълно с това и искам да добавя, че и аз съм изгледала доста сериали и филми, както и доста не съм изгледала, но уважавам всеки актьор. Уважавам!!! Харесвам неколцина. А любими са ми двама- трима.  Няма да говоря за мъжете. Нали казват, че на Берен винаги ѝ вървяло на партньори. Аз пък си мисля, подобно на режисьора на последния ѝ филм, че всички много биха искали да играят с нея и за партньорите е чест да играят с нея.  Изгледала съм всичките преведени сериали с Туба, радвах се, че беше в първите редици на протеста.  Но Берен успя да заеме най-високото място в моята си класация.  Тя съчетава в себе си изключително умело талант и характер, непринуденост  и фин аристократизъм, смиреност и бунтарство и .... Вие можете да добавите още много.
Чики,  Hug Дънди,  Hug Hug радвам се да ви видя!!! Благодаря за споделеното!!! Разбирам, че от листа със задачите трябва да отпаднат някой сериали и на първо място да сложа СЛ, па макар и без превод.

Тези снимки са от преди, но аз ги видях скоро.  А клипчето ми е любимо.

ПП: Клари, Hug

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 04:42 от di...va

# 605
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА!

Късно добро утро и от мен в първия ден от най-хубавия летен месец !  
Пожелавам ви дни, изпълнени с много слънце,настроение,любов ,
красота,морски бриз и хубави спомени!

Клари Hug
Ти доста си напреднала в гледането,браво на теб!
Въобще не се притеснявай да споделяш каквото си разбрала,напротив.
Всеки като го направи с общи усилия ще сглобим пъзела.
А ако сбъркаме някъде,поне ще има после на какво да се посмеем.
Скрит текст:
Само да вметна,че "Спомни си любима" в никакъв случай не е тъжен сериал.
Това е историята на едно много красива любов,устояла на всички изпитания на времето и обстоятелствата. Всъщност любовната история не е само една,показват ни всички разновидности на любовта в развитие. А големия рев не е от мъка,нали знаеш че ние жените можем да плачем по най-различни причини. Горещо ти го препоръчвам!

Дива Hug
Разсейвай си се колкото си искаш /в момента и аз това правя/,сега му е времето.
Но поне се появявай да кажеш едно здравей,че да не се налага да се ослушвам и оглеждам къде си.
За турския въобще не ми се оправдавай, и аз се напъвам, ама не ми се получава.
Сигурно защото не съм гледала толкова сериали като теб. Много е труден този език.

Много хубав ден ви пожелавам и до скоро!
Дано тези дни да имаме радост /разбирайте превод/,че другата седмица ще пътувам на едно диво място,където няма нормален интернет и ще бъда с флашконет,с който абсурд да отворя някакво видео,камо ли да превеждам. С моя късмет,сигурно точно това ще се случи.

П.П. Допълвам си поста с нещо ново.
Един наш човек очевидно прекарва приятно лятната си почивка.
Çağdaş Agun /треньора/ на почивка в Черна гора.

Скрит текст:

Била съм там, настина е  прекрасно,особено през лятото.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 11:29 от * Дъга

# 606
 wavey Привет, момичета  Hug Hug Hug
От темата за Джансел на Shatzi ви нося една хубава новина за Берен  newsm44 newsm44 newsm44

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/71702/2368/3/in … er-1-agustos-2013
Дъгичка, Клари, Дива
Приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 607
Дайче Hug

По повод на публикуваното от теб в предишния пост,слагам и аз това,което успях да разбера от фейса с помощта на гугъл.

Най-влиятелните турци според хората във Великобритания.

Проучване ,направено от международния колеж„Waldenburg” във Великобритания подрежда най-влиятелните фигури в различни области през 2013 год. Сред тях на първите места се нареждат и някои турски актьори - Джансел Елчин,Берен Саат,Хазал Кая и Чаатай Улсой.
Проучването е доста авторитетно и в него участват политици, актьори,учени,писатели и други важни обществени личности.

Други световноизвестни личности,попаднали в същата класацията- Никол Кидман,Пенелопе Круз,Шакира,Куентин Тарантино,Тайра Банкс,бащата на фейсбук Марк Зукърбърг ,та дори и Реджеп Ердоган.

# 608
Току що научих за нов проект на Берг Хакман тази есен. Този път не са само слухове,а съвсем официална информация за началото на сериал ,в който и той ще участва. Явно друг ще е нашия герой
Тъкмо го харесах страшно много в "Спомни си любима" и надежите ми са попарени.

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/ozelvideo/kacak-dizisi-fotogra … a9e1-8a2bf019b6dc

В новия филм изглежда пак ще играе някакво лошо момче,че като гледам единия му колега,който очевидно ще е главния герой какъв  е страшен...
Ако съм разбрала правилно от превода с гугъл, този страшния с брадата е играл в познатия ни конкурент за рейтинга в четвъртък "Долината на вълците". Всъщност те дали ще имат нов 11 поред сезон,трябва да проверим. Поне дамите в новия проект са симпатични, а и двете са ми познати. Едната е главната героиня от сериала "Незабравима" / не й помня името, но там беше Еда/, а другата е Бегюм Биргьорен.

Малко остана до началото на снимките на втори сезон на "Intikam",така че  и нашата дилема скоро ще се реши.

Нали не сте забравили,че утре в 13.30 часа турско време по една турска телевизия ще има интервю с Берен Саат. Рускините са настроени доста ваканционно и чак днес са публикували новината,но затова пък са сложили линк за гледане онлайн на въпросната телевизия. Не знам дали ще си бъда у дома по това време,но за който има възможност го слагам.

http://www.bloomberght.com/tv

Като гледам в сайта на телевизията,предаването ,в което ще гостува Берен е посветено на рекламната индустрия- процеса на създаване на реклами и тяхното разпространение. Нищо чудно да си говорят само за рекламата на Дуру,но все пак можем да видим нашето момиче ,при това директно.

Надявам се после по фейсовете и форумите да разкажат за какво са си говорили,че и ние да научим.
Между другото ,рускините нали са си парче клюкарки, много се чудят какво е правила Берен през тези 12 дни почивка,за които никой не знае къде е била. Сега в главата им се върти мисълта,че може да е била някъде с Кенан и да са се оженили. На тях сватби им дай. Пък и Берен всяко лято медиите традиционно я женят и всяка есен се налага тя публично да го опровергава.

# 609
Току що научих за нов проект на Берг Хакман тази есен. Този път не са само слухове,а съвсем официална информация за началото на сериал ,в който и той ще участва. Явно друг ще е нашия герой
Тъкмо го харесах страшно много в "Спомни си любима" и надежите ми са попарени.

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/ozelvideo/kacak-dizisi-fotogra … a9e1-8a2bf019b6dc

В новия филм изглежда пак ще играе някакво лошо момче,че като гледам единия му колега,който очевидно ще е главния герой какъв  е страшен...
......................
  Пък и Берен всяко лято медиите традиционно я женят и всяка есен се налага тя публично да го опровергава.                              
Дъгичка  wavey съжалявам и аз, че Берг е предпочел в друг сериал да участва  Thinking и малко съм изненадана  newsm78 защото в Сускунларите ролята му беше също на "много страшен" и ще добавя  Thinking  беше си направо "гадюга" и за епизода с убийството му прочетох, че той сам е поискал от сценаристката да ускори това  Naughty  защото бил отвратен от "героя" си #Crazy #Shocked
Досега кастинга на Intikam е много добър и съм повече от спокойна в предстоящия такъв за новите роли  thumbsup Smile
Колкото да утрешното участие на Берен в това предаване на живо едва ли в този час ще успея да го гледам и ще чакам и аз информация за него във фейсовете и форумите  newsm78 а и съм сигурна  Hug че твоята, която вероятно ще ни донесеш от руските ще е много по-интересна и достатъчна и предварително ти благодаря  Wink Peace  Heart Eyes

Преди малко погледнах във фейса за другата новина за Берен че е в списъка за най-влиятелните личности в света .. От Международния колеж в Waldenburg
Intikam - مسلسل الانتقام
Харесвам страницата · Днес ·

قائمة الفائزين بوسام التميز لأكثر الشخصيات تأثيراً في العالم لسنة 2013 .. وفاز فيها من تركيا بيرين سات , شاتاي اولسوي

الترجمه : د. محمد محمود الجمسي المدير العام لكلية Waldenburg الدوليه .. WIC
والأمين المساعد للمجلس الدولي لحقوق الإنسان والتحكيم والسياسه والدراسات الخارجيه .. وسفير البعثة الدبلوماسيه لإحياء السلام
يعلن عن قائمة وسام التميز لأكثر الشخصيات تأثيراً في العالم .. من قبل كلية Waldenburg الدوليه
والمجلس الدولي لحقوق الإنسان - التحكيم - السياسة - الدراسات الإستراتيجية
والقائمه تتضمن كبار الشخصيات المؤثره في العالم من :
رؤساء الدول - ناشطي حقوق الإنسان - الإعلاميون - الرياضيون - المدربون

وأشار د. الجسمي وهو الأمين العام للجنة الإشراف على منح الوسام إلى أن القائمه مقسمه إلى 9 فئات .. منها :
القاده وكبار الساسه والممثلون وقيادات في مجال الأعمال والتنميه والإقتصاد ونشطاء السلام وحقوق الإنسان والمثقفون والعلماء والكتاب والمدربون
الذين كان لهم دور بارز في التأثير على مجريات الأحداث أو خلق مناخ ثقافي وتنموي .. وأولئك الذين تركوا بصمتهم على الكثير وشكلوا وعياً جديداً.

منقول من صفحة شاتاي اولسوي آراب فانز

И доколкото разбрах с превода на  google това е :
Списък за Медал Excellence на победителите за най-влиятелните личности в света за 2013 г.
Останалата част на превода я слага в спойлер  Wink защото гуглето не иска за мен да превежда така добре   smile3560  ....  както за Дъгичка   smile3555 thumbsup Smile
Скрит текст:
г. Мохамед Махмуд Gamasy генералния директор на Международния колеж по Waldenburg .. WIC
Помощник-секретар на Международния съвет по правата на човека, арбитраж и проучвания във външната политика .. Посланикът на дипломатическата мисия да съживи мирния
Обявява списъка на Медал на Excellence за най-влиятелните личности в света .. От Международния колеж в Waldenburg
И Международния съвет по правата на човека - Арбитражна - Политика - стратегически изследвания
В списъка са включени висши влиятелните фигури в света:
Държавни глави - ​​човешки права - Медия - Спортисти - обучители

Посочи,. Jasmi, която генералният секретар на Надзорния съвет да предостави на медала, че списъкът е разделен на 9 категории .. Включително:
Лидери и високопоставени политици, представители и лидери в областта на бизнеса, развитие и икономиката, активисти за мир и човешки права, интелектуалци, учени, писатели и треньори
Кой имаше важна роля за повлияване хода на събитията или да се създаде климат и културно развитие .. И тези, които са оставили своя отпечатък върху много и формира ново съзнание.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 00:24 от dai4e

# 610
 wavey Привет, момичета   typeuu

#Crazy Много весели Емре и Ямур с Шахика  Rolling Eyes да не би да е зад кадър ... newsm78 

Hug Hug Hug

# 611
 Hug Hug Hug

Wink За настроение едно клипче 3 в 1  Heart Eyes Берен + о-в Буюк Ада  Party  + Yalin   dazzler1

# 612
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! Hug

Ако някой все още не е разбрал,Берен НЕ участва в днешното телевизионно предаване.
Поне не присъства в студиото,както беше обявено. Аз още снощи се подготвих психически ,защото в един от фейсовете беше публикувано опровержение от създателите на рекламата. Не бях сигурна,че съм разбрала добре червейчета с превода от гугъл и затова не го сложих тук. Там пишеше,че са възмутени от съобщението,което самата телевизионна програма е публикувала на фейсбук страницата си,а оттам се е разпространило на още куп места,в които е пишело,че Берен лично ще участва в предаването,а това не отговаря на истината.

Всъщност успях да го гледам,макар че изпуснах началото. Предаването както и вчера споменах е посветено на рекламната индустрия и продължи около 20 минути. Тема на предаването беше новата реклама на Дуру ,чието рекламно лице е Берен Саат. Както се вижда на снимката имаше трима гости,говореше предимно единия от тях и аз нищо не разбрах,но хубавото е че през цялото време на видеостената вървяха кадри от бекстейджа /мисля,че така се казваше/, казано по-просто -моменти зад кадър от заснемането на рекламата.
На мен ми беше интересно,защото даваха непрекъснато Берен какво прави между сцените - говореше си с хората от екипа,разменяха си шеги,смееха се. Някои й показваха какви движения да прави и се забавляваха. В типичния си чаровен стил тя правеше разни муцунки, играеше си с балоните, после с камерата,а по едно време си танцуваше докато чакаше да започнат снимките с красивата червена рокля. Сега се сещам,че в интервюто от пресконференцията Берен споменаваше,че заснемането на рекламата е продължило 3 дни. Явно е бил страхотен купон. Направи ми впечатление,че екипа е много голям, имах чувството че около нея има сто човека и всеки с нещо се занимава.
Това е,нищо особено.

Днес също така успях да видя,че дават повторението на Intikam по Канал Д по  обяд. Непосредствено след него пък започна повторение на "Забраненият плод". Въобще Канал Д не оставят зрителите си да се затъжат за любимата си актриса. Точно в този дух прочетох  снощи на едно място ,че Берен Саат е запазената марка на канала и тя владее ефира в четвъртък през последните 6 години със своите проекти. Е,през лятото не е само четвъртък, а всеки ден.

Дайче,благодаря за удоволствието. Hug
То направо си е 4 в 1 като прибавим към сметката и Джансел.
СЛ е третият негов проект,който гледам и вече може да се каже ,че съм негов фен.

Хубава вечер! Hug

# 613
Оф,нека и аз си призная един голям грях:
Скрит текст:
направо полудях с "Щастливи заедно"! Каквото и да си говорим-Таланта си е Талант! Като прибавим и Махсун в ролята на Хазар,аз се разтичам... От време на време докато нямам работа си пускам по един епизод,колко го доглеждам е друга работа,но все пак-аз съм в плен!

# 614
  Тони wavey Признат грях  Naughty не е грях !  Wink Heart Eyes Grinning

Един музикален поздрав от Мидят   dance
http://www.youtube.com/watch?v=7GOyzG9pbDQ

Дъгичка   bouquet благодаря за информацията  thumbsup
Дано да пуснат и репортаж да видим и ние това, което са гледали в гостите и водещия в студиото от видео-стената със сцените от заснимането на рекламата   Praynig  Wink  Grinning

Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 22:01 от dai4e

Общи условия

Активация на акаунт