Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 7

• 94 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Тони Hug
Какъв ти грях,щом е с Берен не се брои. Laughing
Сериала наистина е много хубав, аз също си го гледам когато успея.
Берен е страхотна и различна във всяка своя роля.

Скрит текст:
Виж аз тази вечер наистина й изневерявам,при това с твоята любимка Нюргюл.
Гледам "Ask kirmizi",най-после му дойде реда.

Дайче,бате Ресул е много симпатичен на тази снимка,чак да го харесаш... Laughing

# 616
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Дъгичка,   bouquet  Тони,   bouquet  Дайче   bouquet  Благодаря за всичко споделено в темата!!!
Тук съм. Я какви грехове си признавате.  Joy Joy Joy  Това вашето нищо не е.  Аз съм за бой.  Embarassed Вися си в нета и само снимки щракам.  photo
И понеже нямам никаква идея в главата си  Turn-l ви ги изсипвам на куп, тези дето съм харесала.  

# 617
 wavey Добро утро и чудесeн ден

Wink   02/08/2013    Peace Grinning Party

# 618
ДОБРО УТРО,МОМИЧЕТА! wavey wavey wavey

Пожелавам ви усмихната и спокойна събота ,само приятни занимания
в подходяща компания. И не забравяйте- лято е!
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Дива,Дайче Hug Hug

Вече има видео от вчерашното предаване.

http://youtu.be/KCqvEUeOvUw

# 619
 Wink HELLO,  HELLO ,  HELLO   Grinning Party

Дива, Дъгичка  

# 620
Момичета,
Скрит текст:
леле,тоз Ресул как ми идва да го отстрелям с някоя пушка! То бива,бива,ама тоз е голям плазмодии!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 621
Момичета,
Скрит текст:
леле,тоз Ресул как ми идва да го отстрелям с някоя пушка! То бива,бива,ама тоз е голям плазмодии!  ooooh! ooooh! ooooh!
Тони   bouquet

Скрит текст:
Wink  Не знам до кой епизод си стигнала  Rolling Eyes но от един момент до края аз друг исках да  #Sniper

ooooh! Горките деца, а най-нещастна в цялата история е ... най-невинната и прекрасна Зилян  

ПП. Корегирах си и в спойлера Hug

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 18:08 от dai4e

# 622
Дайче,
Скрит текст:
стигнах до момента след отвличането на Бену от Ресул и когато Зилян замина за дома на родителите си! Затова ме гони нервалъка!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 623
 ooooh! Момичета, на никъде съм с преговора на 12 епизод  doh от зор вече започнах да сънувам   Embarassed че турския ми е като ... #Crazy майчин език ...  Shocked
 Wink  Ще видя и тази вечер ...  Rolling Eyes какви ще ги сънувам ...  hahaha hahaha hahaha
 smile3555  Защо да не си пусна епизода и ще го изгледам ... по метода "Кашперовски"   thumbsup  как не се сетих досега  smile3538

Приятна вечер

# 624
  • AMS

Привет, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви, че сте се отбили в темата!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Да не помислите, че съм изгледала ... Embarassed  
Подреждах си архива със снимки  ooooh! ooooh! ooooh!
Направо съм се забравила с това  photo
Но пък са хубави.

# 625
 wavey Добър да е денят ви, момичета  Hug Hug Hug

Дива   bouquet благодаря за красивите снимки   thumbsup Smile

Аз често си гледам този хубав клип  Peace и той ми е като въведение за всеки един епизод на Intikam

НЕ ИСКАМ ДА ПРОСТЯ

# 626
 Weary   "НЕ ИСКАМ ДА ПРОСТЯ !"   newsm11
 newsm09 Снимки само от кадри в 12 епизод  smile3518

Hug Hug Hug

# 627
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! wavey wavey wavey

Как сте в късния неделен следобед?

Дайче,Дива Hug Hug

Като сме тръгнали да си казваме всичко,да призная и аз на какво посветих свободното си време днес.
Гледах клипове с Фатмагюл и Керим. Почнах с един и не се спрях няколко часа,но ми беше много приятно. Всъщност Дива е виновна,защото пак отворих линка в подписа й и се отнесох. После преминах на такива на руските фенки и се оказа,че има доста които някак съм пропуснала. Много хубави песни имат и по много сполучлив начин съчетават мелодията, и текста на песните с кадрите от сериала.  После минах и през Размислите на Дива и така...За вечерта си оставих 13 епизод.
Приготвила съм си и помощни материали за него,ако някоя от вас има намерение да прави същото,споделям ги в спойлер. Записките ми от руския форум от онлайн гледането,които предупреждавам ,че започват не от началото на серията,защото бяха сменили времето и рускините се бяха объркали, както и преразказа на епизода.

Скрит текст:
Джемре моли баща си да помогне на Баръш да не бъде изключен и той се съгласява.

Ямур казва на Хакан ,че иска да изпратят видеото от Адил ,в което той съобщава че е баща на на Джемре на Халдун.

Ямур казва на Хакан,че иска да отпрати Дерин оттук. Хакан й казва,че така ще нарани Рюзгар,а тя отговаря: Не,така за него ще е по-добре.

На Халдун май му хареса Баръш и това ,че той е рискувал ,за да защити дъщеря му.

Ямур има намерение да набеди Дерин за стореното от нея на писателя и така да се освободи от нея.
Това не ми харесва,въпреки че не харесвам много Дерин. Тя все пак й помага с всичко,което може.

Ех тази Ямур, така се смути от Джемре,че се държеше като бучка лед ,когато я прегърна.

Рюзгяр не вярва на Дерин и тя се разстрои.

Аслъ е голяма лисица. Казва на Рюзгяр ,че Ямур не обича Емре и ще се ожени за него само заради фирмата.

Преди малко Джемре е казала на Ямур ,че много я обича.

Халдун казва на сина си,че Шахика може да вземе след развода каквото поиска,т.е. май му намеква,че не е необходимо да се жени само за да й помогне с акциите от фирмата.

Ямур казва на Дерин,че пожарът е дело на Шахика,за да я натопи и я съветва веднага да замине,за да не пострада. Дерин категорично отказва,обяснява нещо на Рюзгяр...

Оказва се май,че Аслъ е отишла при Рюзгяр не по поръчка на Шахика, а по собствена инициатива.

Сечкин казва,че е изчезнала една от касетите с Адил Челик , естествено подозират Дерин.

Халдун беше потресен от видяното в записа. Едно е да ревнуваш цял живот жена си заради любовта й към друг мъж, а друго да разбереш че любимата ти дъщеря не е твоя плът и кръв , а е рожба на тази грешна любов... По ирония на съдбата той е отгледал с любов детето на онзи ,който е изпратил невинен в затвора.

Емре и Джемре си мислят,че Шахика е изпратила Аслъ при Рюзгяр.

Рюзгяр разказва на Баръш за Сечкин и обвиненията му към Дерин за пожара в дома му.
Баръш пита брат си дали вярва,че тя е способна на това, а Рюзгяр отговаря,че не знае.

Хакан идва при Ямур с шампанско,нещо ще празнуват.

Много ми е мъчно като гледам малката Дерин колко е била самотна и с каква тъжна муцунка наблюдава баща си заедно с Шахика...

Емре казва на майка си,че трябва да се научи да не се намесва в живота му. Казва,че въобще няма намерение да й доказва любовта си към Ямур и че тя сама ще се убеди че изборът му е правилен с времето.

Рюзгяр иска да научи повече за миналото на Дерин.Тя казва ,че в момента не й се говори за това.

Ямур казва на Хакан,че иска да се избави от Дерин и той трябва да й помогне в това.

Дерин към Шахика: Защо се ядосваш? Аз просто се опитвам да се върна към спомените си.
Нима вие с баща ми не бяхте щастливи?!

Шахика: Защо подпали дома на Сечкин?

Дерин: Ти го направи ,за да натопиш мен.

Шахика: Докато не ми върнеш касетата, няма да си тръгна оттук.

Дерин: Ако продължаваш да ми заповядваш,ще видиш какво ще се случи.

Рюзгяр казва на Хакан,че Дерин се държи странно през последните дни.
Баръш намеква,че Рюзгяр пък е без настроение откакто е научил за предстоящия годеж на Ямур и Емре.

Шахика даде на Емре пръстена,който е получила като подарък от Адил Челик му казва да го даде на Ямур.

Хакан към Рюзгяр: Знам че причината за лошото ти настроение е годежа на Ямур. Не е нужно да говориш за това. Но ти обичаш ли Дерин?

Дерин казва,че да бъдеш дъщеря на човек като Адил Челик не е лесно...

Хакан към Дерин: Какво правиш,не е нужно да казваш пред Рюзгяр всичко,което ти е казвала Ямур.
Щом реши да играеш тази игра,трябва да продължиш.

Шахика: Ямур си мисли,че ме е победила,но ще я накарам да съжалява...

Мъжът който дойде в бара каза на Ямур,че когато си тръгне може да я изпрати.
Тя му отговори ,че не е необходимо,защото ще остане тук при гаджето си. 

Много гадно направи Ямур с тези касети, сега Рюзгар пострада заради нея.

Халдун изгеждаше потресен от сучилото се, отпраща Джемре при майка й. Сякаш изведнъж си отиде цялата му любов към нея. Горката Джемре,тя какво е виновна.. Първо майка й й каза,е не е искала да я ражда , а сега и баща й се отказа от нея. Поне Емре й остана...

Емре казва на Ямур,че иска да прекарат целия ден заедно, но тя отговаря,че трябва да става,защото иска да отиде при Шахика и да й благодари за пръстена.

Рюзгар май се отърва леко. Май е леко сърдит на Дерин.

Дерин май иска да отиде при Шахика и да говори с нея.
Хакан към Дерин: Вече ти казах,замини оттук. И ти и Ямур само вредите на Рюзгяр...

Преди малко си изтрих поста,така че ще се опитам да го повторя.

Адвокатът казва ,че е проверил и е сигурен,че Джемре и Ямур са сестри.

Адвокатът казва на Шахика,че или ще му разкаже всичко за Адил Челик , или да си търси друг адвокат.

Емре пита баща си защо е постъпил така с Джемре след като й е обещал вече да живеят заедно след развода.

Хакан се кара на Ямур,казва й че тя използва най-близките си хора,натопила е Дерин , а също така и Рюзгар в желанието да постигне собствените си цели.Че те страдат несправедливо заради нея.

Адвокатът към Ямур:Направи това,което искаше и баща ти, откажи се от тази работа /отмъщението/.

Шахика е голяма хитруша. Прави си тест за бременност и тогава решава да прекара нощта с Халдун.

Ямур е много разстроена от сътоянието на Рюзгяр. Много добре пресъздадена сцена.
Както предположихме след резюмето , Рюзгар не спи... Чул е какво каза Ямур.

Ако не беше тази сцена с Рюзгар можехме да си помислим,че сърцето на Ямур се е превърнало в камък по пътя на отмъщението.

Ямур признава пред Дерин,че отмъщава заради стореното на баща й.
Дерин й казва,че ще си замине.

Ямур към Дерин: Аз се върнах тук отново,за да отмъстя за баща си.
Човекът,който рани Рюзгяр е изпратен от Арсой.
По-добре е да заминеш,за да не поставяш в опасност Рюзгар.

Дерин: Ще замина.... бих направила всичко заради теб...

Шахика призна пред Емре,че Джемре е дъщеря на Адил Челик.

Шахика: Халдун не е баща на Джемре,но аз исках да я защитя и затова скрих истината от него.
Нейният баща е Адил Челик.

Емре: Какво ти е направил този човек?

Ямур казва на Хакан,че се отказва от отмъщението след като е видяла Рюзгар.

Хакан я пита какво ще се случи с Емре.

Ямур: Трябва да помисля.

Хакан: Твоят баща щеше да се гордее с теб.

Рюзгар: Ще видя къде е отишла Дерин.

Баръш: Нека си отиде,може би така е по-добре.

Сори,ама това забравих да го публикувам, а е важно.

Емре казва на Ямур,че Адил Челик е баща на сестра му,но Шахика не е виновна,защото той я е насилил. Това май накара Ямур да преосмисли решението си да се откаже от отмъщението... Приписаха още един голям грях на Адил Челик и тя се ядоса. Всъщност Шахика си го изпроси...

ПРЕРАЗКАЗ НА 13 ЕПИЗОД

Ямур гледа видеото,на което баща й казва,че има още една дъщеря и тя се казва Джемре и че нейна майка е Шахика Арсой.
Шахика предупреждава Ямур,че ако има намерение да се омъжи за Емре само заради парите ,тя няма да допусне това докато е жива. Емре казва на Аслъ,че има намерение да направи предложение на Ямур и я моли да му помогне да избере годежен пръстен . Аслъ въобще не се радва на новината и не се съгласява. Тотава Емре звъни на Джемре.
Баръш си отдъхва,вече не го грози изключване от училище,тъй като Джемре  е разказала на баща си какво се е случило и той се е застъпил за тях. Халдун е обещал на Джемре да не я изпращат в Америка и тя е радостна ,че няма да се наложи да се разделят с Баръш.
Ямур казва на Хакан ,че следващата й стъпка ще е следната:  Халдун ще научи,че Джемре не е негова дъщеря и нейният истински баща е Адил Челик. Така Ямур възнамерява да припише пожара в дома на писателя и  други свои постъпки на Дерин. Хакан е обезпокоен ,че по този начин тя ще навреди и ще причини болка на Рюзгяр.
Халдун благодари на Баръш ,че е спасил дъщеря му като поел вината за случилото се.
Сечкин идва в бара на Рюзгяр , той обвинява Дерин ,че е подпалила дома му.
Шахика съобщава на Халдун,че Емре има намерение да се жени,че тя не е успяла да промени намерението му и искат ли не това ще се случи.

Аслъ отива в бара на Рюзгяр ,казва му,че Емре ще предложи брак на Ямур и че вероятно ще го направи само за да спаси семейната комнаия. Казва на Рюзгяр ,че ако той наистина я обича,трябва да използва последния си шанс. Рюзгяр казва,че според него Ямур вече е направила своя избор.
Джемре успява да "открадне" един пръстен на Ямур. Казва й,че много я обича, че така й казва сърцето й…
Халдун казва на Емре,че знае че той се жени за Ямур само за да спаси майка си. Казва му,че не е необходимо да прави такава жертва и ако той иска,ще даде каквото иска на майка му ,за да не се налага да го прави. Емре отговаря,че не е необходимо да прави това,защото той така или иначе е решил да се ожени за Ямур.
Дерин идва при Ямур , пита я защо е направила това,защо е подпалила дома на писателя. Казва ,че сега всички си мислят,че тя го е направила,всички говорят за нея,но тя знае истината ,т.е. че Ямур го е направила. Ямур отрича да има нещо общо с пожара,казва че вероятно това е дело на Шахика,за да обвинят всички дъщерята на Адил Челик и по този начин тя да се избави от нея. Ямур казва на Дерин ,че е по-добре за нея да замине надалече. Дерин отговаря ,че не иска да заминава,защото не желае да изостави Рюзгяр.
Аслъ казва на Шахика,че току що е ходила при Рюзгяр и му е разказала за Емре и за намеренията му да предложи брак на Ямур и го е помолила да направи нещо,за да предотврати женитбата. На Шахика обаче не й харесва това ,което Аслъ е направила на своя глава без нейно позволение.
Сечкин казва на Шахика, че онова момиче Дерин е подпалило неговия дом и …. от дома му са изчезнали всичките касети със записи свързани с Адил Челик. Казва ,че ако истината излезе наяве, това може да унищожи Шахика.
Халдун е получил видеото и гледа как Адил Челик казва,че Джемре е негова дъщеря.Емре споделя с Джемре ,че Халдун е против брака му. Рюзгяр казва,че току що в бара е идвала Аслъ и те решават,че по всяка вероятност Шахика я е изпратила.
Халдун е ядосан и иска обяснение от Шахика  истина ли е ,че Джемре е дъщеря на Адил. Шахика потвърждава. Халдун я пита как след всичко това ще погледне децата си в очите…
Емре казва на Ямур ,че ще дойде при нея вечерта. Баръш казва на Рюзгяр,че не бива да се разстройва заради предстоящия годеж на Ямур. Рюзгяр пък споделя с него,че вероятно Дерин е подпалила дома на Сечкин.
Адвокатът  е сърдит на Шахика,че му разкрива твърде малко от историята си.
Шахика казва на Аслъ да позвъни на Дерин и да я помоли да дойда у тях днес.
Хакан иска да отпразнуват победата, но Ямур казва,че още не са победили. Хакан
вижда ,че Ямур не е в настроение , тя казва че е така ,защото си е спомнила как баща й е искал някога да се ожени за Шахика.
Емре е  разочарован ,че майка му непрекъснато следи всяка негова стъпка и казва,че вече няма намерение нищо да й доказва и тя сама ще се увери с времето ,че той наистина обича Ямур.
Дерин  казва, че е възможно Шахика да е подпалила дома на Сечкин, а Рюзгяр отговаря,че знае че Дерин все пак крие нещо от него.
Адвокатът казва на Ямур,че Шахика и Халдун знаят истината  /За Джемре/ и я предупреждава ,че си играе с огъня.
Ямур иска да се избави от Дерин и търси помощ от Хакан. Шахика се бои ,че Дерин може да разкаже за връзката й с Адил Челик, мисли че тя е изпратила видеото на Халдун. Шахика казва на адвоката че трябва да проучи и да установи дали наистина Дерин е дъщерята на Адил Челик. Явно се е усъмнила след като видя Дерин с охота да си хапва шоколадова торта, а тя си спомня че някога малката Дерин е имала алергия от шоколад.
Халдун е объркан и ядосан и  се държи грубо с Джемре ,креши й да се маха и да отиде в своята стая. Шахика звъни на един приятел на Адем и търси от него помощ.
Хакан вижда,че нещо безспокои Рюзгяр и го пита дали има нужда от помощ. Рюзгяр казва,че е загрижен,защото напоследък Дерин много се е променила.
Рюзгяр казва на Емре ,че много се радва ,че те с Ямур са решили да се оженят.
Емре казва на майка си,че не е размислил и все още има намерение тази вечер да направи на Ямур предложение за брак. Тогава Шахика му дава един свой пръстен,за да го подари на годеницата си.
Дерин е недоволна,че Шахика се държи зле с нея, а Хакан й казва да прояви търпение.
Шахика и Аслъ гледат през прозореца как Емре прави романтично предложение за брак на любимата си Ямур. Шахика казва,че вероятно Ямур в момента смята,че е победила,но съвсем скоро ще съжалява ….
Емре прави предложение за брак на Ямур, казва й: „А знам,че не се познаваме отдавна,но аз вече не мога да живея без теб!”
В бара някакъв мъж  се опитва а флиртува с Дерин,но тя му отговаря ,че си има приятел.
Емре казва,че този пръстен за Ямур му е дала неговата майка,че той е много специален за нея. Халдун казва на Джемре,че за нея ще е по-добре да се върне отново при майка си. Шахика звъни на човека,който й достави видеокасетите,за да му плати за работата.
Ямур иска да отидат при Шахика,за да й благодари за пръстена,Емре се съгласява,но казва че предпочита да прекарат целия ден само двамата заедно.
Хакан казва на Дерин,че заради нея се е случило това с Рюзгар както и че от самото начало тя си е играла с огъня.
Шахика гледа видеото ,в което Адил Челик казва,че Халдун знае всичко и заплашва Шахика.
Аслъ съобщава на Шахика ,че Ямур и Емре са пристигнали.
Баръш е любопитен защо крадците са взели единствено сака на Дерин.
Ямур благодари на Шахика за пръстена. Шахика казва,че тя все още е против сватбата им,но й е подарила този пръстен ,защото иска да се избави от него така както иска да се избави  и от нея /Ямур/.
Джемре звъни на брат си да му каже,че баща й  я е отпратил обратно при майка им. Дерин казва на Баръш,че зад грабежа стоят сем. Арсой. Джемре споделя с Ямур,че баща й я е изгонил от дома…. Казва че сега никой не й е останал. Ямур се опитва да я успокои като й казва,че не е сама и че те с Емре винаги ще бъдат на нейна страна.
Джемре казва на Ямур,че вече я смята за своя сестра…
Адвокатът казва на Шахика ,че ДНК теста е положителен  и Дерин и Джемре са наистина сестри…. Казва ,че трябва  да знае всичко за отношенията й с Адил Челик ,в противен случай няма да бъде повече неин адвокат. Шахика казва,че може би е по-добре да си намери друг адвокат.
Хакан казва на Ямур,че Рюзгяр е ранен заради нея… заради жаждата й за отмъщение отново страдат скъпи за нея хора…
Емре се интересува защо баща му е изгонил Джемре. Халдун казва,че майка им е допуснала огромна грешка е че той в момента не желае да говори за това. По-добре да попита направо нея…
Адвокакът също казва,че се отказва повече да помага на Ямур,защото не иска да гледа как тя причинява болка не само на Шахика и Халдун,но и на сестра си Джемре и на Емре,които за нищо не са виновни.
Рюзгяр иска да узнае кой му е сторил това. Дерин казва ,че няма представа. Рюзгяр отговаря ,че вижда че тя крие нещо от него и иска да научи какво е то.
Ямур чете писмо от баща си,в което той я моли да се научи да прощава на хората.
Джемре се връща при майка си, казва че иска да остане сама. Шахика си спомня времето ,когато е разбрала че е бременна с Джемре,но е накрала Халдун да си мисли че бебето е негово.
Дерин казва,че или ще разкаже цялата истина на Рюзгяр или ще си замине.
Ямур отива да посети ранения Рюзгяр и мислейки ,че той не я чува прошепва ,че много съжалява. Ямур казва на Дерин ,че ако иска може да разкаже истината на Рюзгяр, но….Дерин все пак решава да замине.
Шахика разказва на Емре,че Джемре е дъщеря на Адил Челик като доукрасява историята. Емре е в шок,но все пак й обещава да бъде на нейна страна.
Ямур казва на Хакан ,че се отказва от отмъщението след онова ,което се е случило с Рюзгяр.  Дерин пише прощално писмо на Рюзгяр : „Докато аз съм близо до теб,вие ще бъдете в опасност,но аз ще те обичам винаги!”
Емре казва на Джемре,че баща й просто е искал да остане сам и че всичко ще се оправи.
Емре казва на Ямур,че най-накрая е разбрал защо родителите му винаги са имали такива странни отношения помежду си,защото имат голяма тайна….Джемре е дъщеря на Адил Челик,но майка му не е виновна,защото той я е изнасилил.
Ямур казва,че още повече иска да стане негова жена,казва му е винаги ще бъде на негова страна
.

Хърватските фенове на Берен Саат са късметлии - вече си имат първи промо трейлър на "Intikam".

http://youtu.be/O1vfqI4LI94

Хубава вечер!   Hug                                 

# 628
Този клип може и да е слаган в темата,но аз май не съм го гледала.

https://www.youtube.com/watch?v=Fx_thTgNH1A

И още един клип от същата авторка,съвсем нов-качен е вчера.

http://youtu.be/1hF6Gs22n50

# 629
Дъгичка   за онлайн превода и преразказа на 13 епизод

Хърватските фенове на Берен Саат са късметлии - вече си имат първи промо трейлър на "Intikam".

http://youtu.be/O1vfqI4LI94                            

Хубава вечер!  Hug                                

Ами това е много хубава новина  Heart Eyes  Laughing
Аз им посвикнах на тези субтитри  Grinning  защото изгледах по този начин първия сериал на Джансел "Прекършени криле"  във Vbox Peace но едва ли ми се наложи и сега  Wink защото докато се излъчва 2 сезон не ми се вярва да останем без превод на епизодите от 1 сезон ...  newsm78

Приятна вечер и от мен  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Дъгичка  smile3555  отново приятно ни изненада и то с два клипа  

Общи условия

Активация на акаунт