Аватарно - пиратско-юбилейна / Тема No 30

• 18 058
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
АААА, ок си е Аляска. Красиво. Работи чадото. Вчера и беше почивен ден и са ходили на 8-часов круиз. Безплатно от хотела дето работи е било за тях като персонал. Щастлива. Чакам да събере снимките и ще постна. Тя за голям яд си забрави фотоапарата Mr. Green

# 106
Браво на детето,чакаме инфо,като го чуеш-поздрави и топли прегръдки от нас Heart Eyes Hug

# 107
  • КиТ
АААА, ок си е Аляска. Красиво. Работи чадото. Вчера и беше почивен ден и са ходили на 8-часов круиз. Безплатно от хотела дето работи е било за тях като персонал. Щастлива. Чакам да събере снимките и ще постна. Тя за голям яд си забрави фотоапарата Mr. Green

Супер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, като погледна през прозореца, имам чувството, че и аз в Аляска живея Tired. От утре е юни, егати Sick

# 109
Джойка,все така ли е при теб -прохладно,през лятото или сега е изключение,че  точа зъбки за натам.Не обичам парникови ефекти обаче Mr. Green

# 110
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, неее Laughing. Обичайно лятото е като в София, с единствената разлика, че сме явно в някакъв средноевропейски тропик- всеки следобед бурен летен дъжд, и после пак жега. Тази година е някакъв нечакан апокалипсис.

# 111
Тя за голям яд си забрави фотоапарата Mr. Green
Еееее, аз ако бях да съм с миниинфаркт вече  Tired

# 112
Еееее, аз ако бях да съм с миниинфаркт вече  Tired
Чак инфаркт не, но си е за яд. Ама така е, като сме винаги голямо спокойствие и гласим багажи последната минута Grinning. В автобуса към София се усетихме за фотоапарата. Е, не е фатално. Другите имат фотоапарати, все някой снима. В краен случай с телефона ще действа

# 113
  • Сопот, Пловдив
При нас пък сутринта се изсипа порой, колкот да впечатли Симон Мартин, докато ходехме към яслата, а в момента пече слънце и няма кьорав облак на небето.  Shocked

А на мен днес ми е някаква супер лудница в работата, най-мразя значи да чакам някой друг да реагира и да са ми вързани ръцете и накрая, разбира се, всички реагират по едно и също време и настава веселба.  #Crazy

# 114
Честит рожден ден на малката Инес Hug newsm59, да расте здрава, щастлива и много обичана Heart Eyes

Хриси, страхотно Simple Smile, не забравяй да споделиш някой фотос с нас Simple Smile

Преди малко се прибрах вкъщи, вир вода...голям кеф Party Party, само дето белите ми обувки вече никога няма да бъдат бели Laughing

# 115
Честит рожден ден на Инес, да е жива и здрава, много щастлива и засмяна  Heart Eyes Hug

Голям дъжд беше наистина  ooooh! Тя Хриси ви е разказала, нали сме съгражданки Heart Eyes

# 116
  • Сопот, Пловдив
Лел, такова нещо не бах си причинявала скоро, шест комбинации направих, как ще избера - не знам.  #Crazy

# 117
  • В Космоса
Давай да помагаме, Ройс. Grinning

Хриси, чакам и аз снимки на щерката от Аляска.

# 118
  • КиТ
Лел, такова нещо не бах си причинявала скоро, шест комбинации направих, как ще избера - не знам.  #Crazy

От къде ги намирате толкова много Crazy newsm78

# 119
  • Сопот, Пловдив
Нали, свалих 50 снимки вчера, взех че ги комбинирах, ама то беше лесно, те всички са от няколко фотосесии, та не се чудех кое с кое, ако ми остане врем да ги кача на сайта, ще разпратя за съвет.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт