Аватарно - пиратско-юбилейна / Тема No 30

• 18 019
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Какво толкова пречи някой да се преоблече от предния ден? Дали щото тогава е имал време или е получил импулс! Понякога нетърпението може да е голямо. Mr. Green
Да се преоблека малко по-рано и да се притеснявам дали няма да се отбележи наум като нарушение на  правилата е все едно да кажа добър ден и да не ми отговорят.

# 601
  • España (Плевен)
На мен ми е добре така в неделя преобличането. Не ми е проблем да чакам и понеделник. Така седмицата ми е запълнена и неусетно минава..  Peace

# 602
  • В Космоса
На мен зорът ми е, че понякога нямам настроение да се обличам веднага и като се размотаваме 2 дена понякога се притеснявам да не вземе някой да ми вземе идеята, картинката или всички като се преоблечете и някак и аз се изкушавам, а после не ми се стои цели 2 дни с тези картинки и така... Хубаво беше преди, по-експедитивно някак, нямаше го това влачене. Пък и за събиращия общия пост - за един ден го прави, а иначе 2 дена занимавка (поне за мен, де, щото поетапно ви събирам, а не наведнъж накрая, много нагорно ще ми дойде така.)

Но пак казвам, както мнозинството реши, така, че приканвам всеки да си каже мнението! Peace

# 603
Ми може и да не ме питате ама да си кажа и аз мнението  Laughing
Може преобличането пак да си остане 2 дни, но примерно преоблечения един ден да носи комбинацията само /естествено ако желае може да я носи и месец/ . За да няма трудности при събирането на комбинациите може в момента на преобличането и представянето на комбинацията в самият пост в скрит текст да се пусне комбинацията за играта. Така събиращият общ пост дори и да го направи на третия ден ще може за 1 час да събере всички комбинации.

# 604
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да се преоблека малко по-рано и да се притеснявам дали няма да се отбележи наум като нарушение на  правилата е все едно да кажа добър ден и да не ми отговорят.
Peace

# 605
  • в огледалото на живота
Определено бяхте много бързи и в преобличане и в събиране на постове и в задаване на тема надничайки ви преди..... Laughing Някак си организацията беше на макс.......може би от нетърпение  Wink
Моето мнение е,че един ден е достатъчен /примерно неделя/за показване на комбинациите.Повечето почиват и не са ангажирани с работа като делничен ден.Ако някой бърза може след 24ч.в събота да дефилира...... Mr. Green
В понеделник се събират постовете и вечерта се обявява резултата.Победителя задава темата и търсим нови дрешки  Hug
Това ми е мнението,разбира се не меродавно  Peace
Нека старшите се изкажат.... Grinning

Акаша,мноУ ме затрудни тая тема..... Confused
Уж намерих,но знам ли дали е подходящо..... Tired

# 606
  • КиТ
Определено бяхте много бързи и в преобличане и в събиране на постове и в задаване на тема надничайки ви преди..... Laughing Някак си организацията беше на макс.......може би от нетърпение  Wink

Нали и аз това казвам,ама май беше от нетърпение,от ентусиазъм,от нахъсаност,а сега,просто се движим по течението,определено не както преди Thinking Peace
За мен не проблем,че са 2 дни за преобличане,просто си знам,че тези дни си стоя с тези дрехи Crazy и после във вторник вечерта се преобличам,не проблем да си седя с дрехите за играта Crazy

# 607
Eхо, зачестих нещо  Mr. Green
Гушваме ви и ние с малката Кокоска  Hug
Силве
Скрит текст:
8 юли е датата, да, аз съм се объркала. Иначе ми е останала Следосвобожденска литература при Кирова  Twisted Evil Ти задочно ли си, видях, че има дата на 25 за задочниците и ще гледам да се явя с тях и дано го взема  Praynig

# 608
Ами само да си кажа и аз ,че може да си останат правилата така ,а който иска или му се налага да се преоблече по-рано да си слага и комбинацията в скрит текст и после дори да е сменил дрешките пак да се вижда .
Това за скрития текст съм си го мислила и преди като съм се ровила в темите да разглеждам,трябва да намериш общия пост за да видиш комбинациите,а си мисля че така по-хубаво и за новите които се ровят да разглеждат Peace

# 609
 Hug за малката Кокоска и майка и Heart Eyes
По играта-в творческа криза съм-каквото решите Peace

# 610
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сосче, много рано развя белия флаг Joy

# 611
А,не съм го развяла,просто главата ми пуши от чужди грижи Embarassed
Като стара лисичка съм опекла работата Wink
Дожой-много си готина днес,както обичайно де.
Какво става с водата при вас?От много работа,не съм гледала или слушала новини. Embarassed

# 612
Акаша,освен теми, да зададе и координати за по бира Peace

# 613
Eхо, зачестих нещо  Mr. Green
Гушваме ви и ние с малката Кокоска  Hug
Силве
Скрит текст:
8 юли е датата, да, аз съм се объркала. Иначе ми е останала Следосвобожденска литература при Кирова  Twisted Evil Ти задочно ли си, видях, че има дата на 25 за задочниците и ще гледам да се явя с тях и дано го взема  Praynig

Деси,
Скрит текст:
задочно съм.
и на мен ми е останала тя, но съм при Паулина Стойчева. Истински съсел Simple Smile Писах и ще провери да ми потвърди датата дали остава 25-ти. Хехе, може да се явяваме заедно. Направо съм в ужас за тоя изпит, че нямам много надежди. Имам и на 17-ти при доц. Иван Иванов л-ра след 9-ти септември.

# 614
  • Сопот, Пловдив
Издирвам желаещ да прави следващата тема. Сина ми е още болен, аз съм по-болна от него, изостанах със служебните задачи отвсякъде. Почивните дни може и да намеря повече свободно време за компютър, но ще гледам да работя, а и да не работя, откровено ви казвам, че тази седмица искам да си дам почивка от правенето на първия пост, просто не ми е до това. На по-следващата тема като съм без температура и не ми сълзят очите, ще се заема аз. Ако пък няма желаещи, не е фатално, просто ще копирам първия пост от тази теми и на по-следващата ще го поправям, но пък ако на някой му се занимава...

Да си кажа мнението за играта и преобличането - както и при предишната дискусия, за мен въобще не е проблем да се преобличаме два дни. Не ми беше проблем и да събиррам комбинациите в продължение на два дни като бях първа, но всеки действа по-различен начин и го устройват различни неща, това ми е ясно. На мнение съм, че ако решим преобличането да става само в неделя, примерно, и с изключения за възпрепядтсваните в събота вечер, рано или късно онтово ще започнем половината да се преобличаме още в събота и пак ще опрем до такава дискусия.

Общи условия

Активация на акаунт