Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 381
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Днес си купих машинката за кола маска на перфект, утре ще споделя отзиви Wink

Може ли някой да ми обясни подробно, как се купува тази машинка, четох за списания, взех си някакво, ама то се оказа каталог на месеца и никакъв талон не видях  Embarassed, а има ли как да се купи на редовна цена или е много висока? Докога е тази оферта, много искам такава машинка, ама дали ще се вредя  newsm78

# 406
  • на последния етаж
Тези машинки ги видях и в Ремедиум. Около 20 лв ми се струва, че беше цената.

# 407
  • София
На редовна цена в Лили машинката струва 20лв. и стотинки.

# 408
Супер, значи има надежда  Laughing
А дали я има в ДМ? И горе долу в кой сектор да я търся?

# 409
  • София
В Лили със сигурност съм я виждала. И мойта от там си я купих. Но за ДМ, не съм сигурна. Питай ги в магазина. Simple Smile

# 410
  • София/Горна Оряховица
В дм няма.
В ремедиум има, около 20лв. Също и в Елитис има, пак около 20;в.

# 411
Купувала съм минали сезони един лосион за тяло на Балеа с брокат. Има ли го още?

# 412
  • София
Купувала съм минали сезони един лосион за тяло на Балеа с брокат. Има ли го още?

Ето този е белстящ. Мисля, че не е точно същият като миналогодишния:
Скрит текст:

Взех си го, но на мен не ми допада ароматът.

# 413

Ето този е белстящ. Мисля, че не е точно същият като миналогодишния:
Скрит текст:

Взех си го, но на мен не ми допада ароматът.

Благодаря   bouquet, мисля че точно така изглеждаше. Нямам спомен за аромата, явно нито ме е грабнал, нито ме е отблъснал. Харесваше ми, че попива добре и не оставя неприятно лепнещо усещане, поне по моята кожа.

# 414
Mоят е тазгодишен и и изглежда така -

.

Блестящите частички са дискретни, попива много добре Wink Не знам дали не е повторение на миналогодишен обаче. Мирише на нещо кокосово - шоколадово (:

# 415
  • софия
И аз използвам горния лосион, доволна съм, само малко рядък ми идва.
Кажете нещо което да ми приглажда Косaта да не хвърчи на посоки, кристали ли някакви, чуплива ми е, но и бързо омазняваща се Confused

# 416
  • София
И моята е такава, доволна съм от млякото за коса на Балеа с оранжевата помпичка (моето е с кайсия, сега гледам, че се предлага с манго, не съм го пробвала още, но се надявам, че само в аромата ще е разликата).

# 417
Вижте какви красоти пускат Есенс:
Който ги види заредени, да свирка Simple Smile

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151820378405934.1073 … 690933&type=3

# 418
  • на последния етаж
От тези сенки на Алверде имате ли впечатления?

# 419
Супер, значи има надежда  Laughing
А дали я има в ДМ? И горе долу в кой сектор да я търся?

В ДМ има на Виит, на Перфект няма Simple Smile според мен тези машинки са гола вода. Бях си купила такава от козметично студио, имаше много пълнители с най различни аромати. Трябва да си нагодиш температурата ако няма ограничител иначе ще се изгориш или пък няма да ти залепне хубаво. Един пълнител я ти стигне за краката, я не, а го дават доколкото помня за цяло тяло. Купуваш ленти, който не ти излизат евтини, защото трябва почти на всяко дърпане да ги сменяш. Като искаш кола маска, отиди на козметик, ще ти спести пари, труд, нерви и осакатяване.

Иначе сектора на който можеш да я намериш в Лили е този при самобръсначките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт