Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 380
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Enichka , ивинявай, но не съм съгласна с теб.
От няколко месеца имам тази 'машинка" за затопляне на кола маската на Перфект. Чакам около 30-40 минути / защото е хубаво кола маската добре да е затоплена /  да се затоли добре. Сега разбрах, че може и с кола маската в пълнителя да се работи върху окосмените зони. Лично аз не използвам цяла опаковка ленти за отстраняване на кола маската, а само 2-3 ленит за цели крака и още толкова за триъглника.
Тази "машинка" е много на сметка, осбено, ако се купи сега с талон.  
Много съфорумки тук иразиха положитлно мнние от тази "машинка"
Спред мен, ти не я използваш пълноценно или не знаеш как да действаш с нея.. Моля, не се сърди, само споделям мое мнение и впечатление.

# 421
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Един пълнител стига за доста повече от крака.А лентите дори при козметичките не се сменят на всяко дърпане... Въпрос на мнение и желание е.При мен няма козметичка в 21,00, когато примерно имам нужда...  Wink

# 422
nikolinanik не се сърдя Simple Smile не знам дали машинките са еволюирали от тогава, когато купувах моята.
pantera666  "А лентите дори при козметичките не се сменят на всяко дърпане", ходила съм сигурно 100 пъти на кола маска и при абсолютно всяко дърпане лентата е нова. Козметичката при която ходя , така си работи, изумена съм  Crazy. Трябва да отида и при някоя друга да видя как става работата  Hug

Добре кажете вие как процедирате с тези машинки и колко време ви отива да си махнете космите на краката и ръцете, без да слагате времето за загряване ?

# 423
  • Ст Загора
Да ми препоръчате нещо за коса да стой в дадена форма но да е леко лак например

# 424
nikolinanik не се сърдя Simple Smile не знам дали машинките са еволюирали от тогава, когато купувах моята.
pantera666  "А лентите дори при козметичките не се сменят на всяко дърпане", ходила съм сигурно 100 пъти на кола маска и при абсолютно всяко дърпане лентата е нова. Козметичката при която ходя , така си работи, изумена съм  Crazy. Трябва да отида и при някоя друга да видя как става работата  Hug

Добре кажете вие как процедирате с тези машинки и колко време ви отива да си махнете космите на краката и ръцете, без да слагате времето за загряване ?

Аз не споря с никого.Била съм при поне 10 различни козметички (някои и в различни градове) и всички не сменяха лентата на всяко дърпане.Не случайно писах, че не попадам на свястна, а любимата ми козметичка замина за чужбина (стига лични драми от мен  Mr. Green )
Писала съм за машинката ми тук ... с навиците ми например си правя цели ръце за около 25-30 минути сама.
А понякога след работа, кафета, пазар, домашни задължения и писане, имам време за кола чак към 21-22.00, а няма налична козметичка...
(Виж ако беше козметик, можеше и да намеря) Mr. Green

# 425
Малко рандъм въпрос, но понеже някои от вас пишат от чужбина, да попитам - ще пътувам към Виена скоро и се чудя дали там ще имат повече продукти и колекции, нали все пак ДМ е австрииски магазин?  Thinking

# 426
Малко рандъм въпрос, но понеже някои от вас пишат от чужбина, да попитам - ще пътувам към Виена скоро и се чудя дали там ще имат повече продукти и колекции, нали все пак ДМ е австрииски магазин?  Thinking

Да, има.Често и колекции, които дори не внасят в Бг  Crossing Arms

# 427
Прочетох ревюто ти  - аз съм  newsm45 невеж неандерталец  Grinning звучи лесно ама опита ми е горчив с тези машинки Simple Smile

# 428

Да, има.Често и колекции, които дори не внасят в Бг  Crossing Arms
Благодаря   bouquet  Значи почвам да се удържам и да спестявам за шопинга там  Blush

# 429
  • най-шареното място
Здравейте, аз имам един малко по-странен въпрос,
знаете ли фон дьо тен, който да е подходящ за детска кожа? Става въпрос за едно петънце на брадичката, което майката иска да прикрие.
Антибактериалният крем на Hymalaya. Има го в дрогери и магазините на Лечител. Мек е, не щипе и цветът му е бежав. МОже да се сложи като фон дьо тен върху пъпка примерно, или стара раничка - хем пази, хем крие. А и ще помага при одрасквания и падания.

# 430
Здравейте, аз имам един малко по-странен въпрос,
знаете ли фон дьо тен, който да е подходящ за детска кожа? Става въпрос за едно петънце на брадичката, което майката иска да прикрие.
За хемангиомче ли става въпрос?

# 431
Блу, не съм сигурна, мисля че не. Детето има червено петънце на брадичката.

# 432
Ако искаш потърси и една тяхна си марка LOOK BY BIPA, имат нелоши неща на добри цени. Peace

# 433
Еми,днес четах,обикалях из ДМ-а и накрая си купих почистваща пяна с коприна на Алверде!Имаше и още една на Балея Мед без парабени,но на нея пишеше,че е измиваща.....Тази с елфче-то е от бебешката серия и си мисля,че ще е по-щадяща и не добре почистваща....

# 434
Блу, не съм сигурна, мисля че не. Детето има червено петънце на брадичката.
Скрит текст:
Да помоли в някоя аптека с козметика за тестер /има!/ на минералния слънцезащитен крем на Авен. Става и за малки деца, има защита от слънце / важна е за петънцето!/ и съвсем лек светъл цвят. Постепенно попива, но все пак маскира. Ако все пак държи на ФДТ /ако детето е вече по-големичко/ аз бих ползвала пак само нещо от медицинска козметика, примерно на Авен пак или на ЛРП. Биодерма имат минерални слънцезащитни пудри  с цвят...

Общи условия

Активация на акаунт