Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 100 848
  • 753
  •   3
Отговори
# 135
има ли на Balea душ гел за проблемна кожа - някъде мярках във форума положителен коментар, но не знам точно в коя тема, досега рових но не можах да открия поста.... а мисля че беше на Balea, дали може да пуснете линк  Peace , разбира се ако не съм се объркала  Blush че става въпрос за този продукт
А какво имаш предвид под проблемна? За лицето имам идея, но за тялото- много чуствителна ли значи това? Сетих се аз за душ- олиото им...Не съм ползвала на ДМ, но на друга марка (мед. козметика) съм ползвала и беше супер. На ДМ-кото му се чудих...около 4лв. май беше. Скоро да намалеят малко шишетата в банята и ще взема да пробвам.
И аз да питам за кит. магазин на Плиска?

# 136
Цъфс, имам предвид младежка - с пъпки  Blush

# 137
Пропуснала съм, къде точно е този китайски магазин на Плиска? 

Гледам как са го кръстили - blackhead remover.  Laughing
Някъде го имаше даже сайта на магазина, където има и карта, но не помня къде из форумите  newsm78
Иначе е като тръгнеш от халите по Пиротска, втората-третата пряка в дясно е Самуил и се виждат големите червени фенери  Peace

# 138
Пропуснала съм, къде точно е този китайски магазин на Плиска

Някъде го имаше даже сайта на магазина, където има и карта, но не помня къде из форумите  newsm78
Иначе е като тръгнеш от халите по Пиротска, втората-третата пряка в дясно е Самуил и се виждат големите червени фенери  Peace
Плиска, Плиска! Laughing Не Пиротска.  Crazy  И аз питам къде е на Плиска?

# 139
Пропуснала съм, къде точно е този китайски магазин на Плиска

Плиска, Плиска! Laughing Не Пиротска.  Crazy  И аз питам къде е на Плиска?
Ох   Blush smile3538
Ами ей го къде е  Laughing
Много се извинявам ако съм пратила някого на Плиска  Sad 

# 140
Аааааа...на Пиротска...добре...сещам се там, че имаше по преките, но не мога да го обясня  ooooh!
irim, не знам за такава кожа какъв душ гел е подходящ. Може би дерматолог може да каже. За проба можеш да опиташ бебешки или медицинска козметика, но не се наемам да препоръчам. Аз лично на Балеа не бих заложила, но това си е лично мое мнение.

# 141
Какво продават в този китайски магазин ? Никога не съм влизала в такъв магазин и затова питам  Simple Smile

# 142
  • София
Какво продават в този китайски магазин ? Никога не съм влизала в такъв магазин и затова питам  Simple Smile

Всякакви боклуци най-вероятно  Laughing Laughing Laughing

# 143

Много съм доволна от този топ лак.  Grinning

# 144
  • София

Много съм доволна от този топ лак.  Grinning

В БГ има ли го, май не съм го виждала.

# 145
Нямам представа дали го има в България.
Аз го отрих случайно - бяха го забутали на последния ред и не беше при продуктите на Essence.

# 146
  • Стара Загора
Няма го по магазините. Единственото място, на което може да има е при вносителите.

# 147
Преди няколко дни тези неща:

И яйцето разбира се  Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 09:38 от halapela

# 148
Преди няколко дни тези неща:
Тези шимър пудри има ли ги в Бг? Изглеждат супер, особено най-долната  Heart Eyes

# 149
Много съм доволна от капсулите за лице на Балеа с планктон и масло от маслини

Кожата ми е мека и свежа, определено ще ги повторя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт