Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 468
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Някоя от вас ползвала ли е бронзиращата пудра за блондинки на Еssence ? Направиха ми впечатление, но не знам коя да си избера. Видях, че има 2 вида.
Аз имам матовата. Тази:

Ползвам я почти всеки ден. Много съм доволна.

# 316
  • Стара Загора

От няколко месеца поне в ДМ има продукти на I Love... Направо ги питай като ходиш там, може да не си ги видяла. Във Варна ги има.  Peace

Виждала съм ги продуктите на I love...,  но само тези за тяло, гланцове не съм виждала. Не че ми трябват сега (затрупана съм вече с всякаква козметика).

Днес за първи път върнах продукт в DM. Взехме си лосион за след слънце, но не видяхме в магазина, че е с лъскави частички, чак като се прибрахме разбрахме за това. Отидох и попитах дали мога да го заменя - никакъв проблем нямаше. Замених го с продукт на същата цена. Не знам обаче как стоят нещата с продукти, които имат специална опаковка и тя е нарушена.

# 317
Някоя от вас ползвала ли е бронзиращата пудра за блондинки на Еssence ? Направиха ми впечатление, но не знам коя да си избера. Видях, че има 2 вида.
Аз имам матовата. Тази:

Ползвам я почти всеки ден. Много съм доволна.

А как стои на кожата? Има ли блясък или е дискретен? Аз нямам тен на лицето и съм доста бяла и ме притеснява да не се получи голям контраст.

# 318
тази е старата, не се предлага вече - матова е
виж на стелажите им, има нов вариант

# 319
  • Варна
Възползвах се от промоцията на лакове за нокти Габрини, хареса ми, че не са ги комплектовали и може да се избират цветове.

Взех и този дезодорант на Балеа, мирише хубаво на нектарини, в състава не видях алуминиум, дано да е хубав.
Скрит текст:

# 320
Аз я ползвам само за скули. Стои естествено. Моята е матова. Новият вариант е с малко дискретен блясък  Simple Smile

# 321

Доволна съм от тази серия Simple Smile имам пудра, гел за почистване на лицето и мисля и фон дьо тен да си взема

# 322
тук написах мнението си за лосиона за тяло и за нощния крем от серията Балеа Мед

# 323
  • Miami
Момичета, в ДМ или в Лили има отстъпка при пазаруването, ако имаш РД? Вчера питах в Лили-то и ми казаха, че нямали такива отстъпки, само някакви подаръчни ваучери.

# 324
само в ДМ, седмицата, в която е РД-то - понеделник до неделя

# 325
Момичета, в ДМ или в Лили има отстъпка при пазаруването, ако имаш РД? Вчера питах в Лили-то и ми казаха, че нямали такива отстъпки, само някакви подаръчни ваучери.
В ДМ е отстъпката, 15% в календарната седмица на рождения ден, трябва да им покажеш документ (лична карта и тн)  Peace
Мен не знам защо ме накараха да им напиша и контактите си на едно картонче на касата  Thinking

# 326
нищо не са ме карали да пиша, преди 2 седмици ползвах намалението с едното дете, но тя не спря да дудне на момичето на касата как си купува сама неща с парите от празника  Joy

# 327
  • Miami
Благодаря много за информацията   bouquet

# 328
  • Стара Загора
В седмицата на моя рожден ден използвах намалението два пъти - попълвах талонче. В седмицата на рождения ден на приятеля ми пазарувахме един път и нямаха картонче.... и накараха да си напише данните на касовата бележка. Вчера също пазарувахме заедно с рожденик, пак попълва.

# 329
  • Варна
Аз я ползвам само за скули. Стои естествено. Моята е матова. Новият вариант е с малко дискретен блясък  Simple Smile

Може ли снимка на новия вариант? Вчера гледах пудрите, но нещо не можах да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт