Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 356
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • най-шареното място
Зависи какво ти трябва. Има ефект, но няма мирис. И ако се потиш повечко може да е недостатъчен за жегите.

# 496
  • София
Това някой да го е ползвал,чудих му се днес newsm78

Този кристал си купих веднъж,отварям го вкъщи то некво сухо, клати се....викам а, тва е изсъхнало и го върнах в магазина.Продавачката взе друг и той такъв, вика то тва май се навлажнява...Както и да е, така и не го пробвах, при вас такъв сух ли е? Rolling Eyes

# 497
  • Варна
Това някой да го е ползвал,чудих му се днес newsm78

Този кристал си купих веднъж,отварям го вкъщи то некво сухо, клати се....викам а, тва е изсъхнало и го върнах в магазина.Продавачката взе друг и той такъв, вика то тва май се навлажнява...Както и да е, така и не го пробвах, при вас такъв сух ли е? Rolling Eyes
Аз такова видях и в Билковата аптека и продавачката обясняваше,че се мокри кожата и така се нанася или обратното-рол-он-а се мокри и после се слага,не помня newsm78 Определено не се ползва на сухо Naughty
това е инфо за друг такъв кристал : Нетоксичен, подходящ за чувствителна кожа, не блокира порите на кожата и не остава следи по дрехите. Образува невидим слой, който въздейства чрез подтискане на бактериите и по този начин предотвратява от появата на неприятни миризми. Просто намокрете камъка и нанесете. Един камък е достатъчен за период от приблизително 6 месеца! Пазете от изпускане върху твърда повърхност, защото това може да предизвика чупене на камъка!

# 498
  • София
Ахааа, значи се мокри. Иначе бая икономичен, 6-месецаа...Ще взема пак да го взема. Laughing

# 499
  • Бургас
Мисля че е като този http://-spam232-/blog/kristalnijat_dezodorant_natural_veil/2013-02-18-57
като този е на руска фирма, по китайски рецепти и с повече действия Simple Smile

# 500
  • Варна
Ахааа, значи се мокри. Иначе бая икономичен, 6-месецаа...Ще взема пак да го взема. Laughing

Ихаааа 2 години ползване Thinking

# 501
Аз ползвам показания део кристал на Балеа и съм мноого доволна! Взех го още през студените месеци, бях доволна, но мислех, че в големите жеги няма да се справи. Ами дойдоха жегите и все така съм си доволна. Нанася се на чиста навлажнена кожа ( или се навлажнява самият кристал), не съдържа вредни съставки. Важното е да се нанесе хубаво, дори и малко извън очертанията на подмишечната ямка, така е обяснено. Не спира изпотяването, но няма и за цел, няма обаче никаква миризма. Взех и на майка ми, също е доволна  Peace

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 23:59 от cherry22

# 502
  • Бургас
Каква му е цената в ДМ?

# 503
  • Варна
Каква му е цената в ДМ?
около 5 лв и стотинки най-много беше не запомних с точност!

# 504
И аз не помня точно, но там някъде  Peace Мисля 4 и нещо..-5  Thinking

# 505
  • Бургас
Мисля да го пробвам и аз Simple Smile Нямам проблем с потенето, даже бих казала доста малко се потя, но мога да заменя стиковете и ролините Simple Smile

# 506
  • Ст Загора
и аз мисля да го пробвам , че търся нещо без алуминий

# 507
и аз мисля да го пробвам , че търся нещо без алуминий
Ти хубаво търсиш, но този камък се нарича алунит, което е минералът кристална алуминиева стипца и именно на алуминият се дължи действието му. Някога в бръснарниците са ползвали стипца на прах за спиране на кървенето при порязване.

# 508
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Доволна съм от лимитираната серия с манго.Взех ги и на майка ми и сега чака пак лосион, защото го изхаби,а много го харесва  Mr. Green
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/04/balea-brazil-mango.html

# 509
  • Варна
Доволна съм от лимитираната серия с манго.Взех ги и на майка ми и сега чака пак лосион, защото го изхаби,а много го харесва  Mr. Green
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/04/balea-brazil-mango.html
Страхотен блог, има полезна информация Peace с интерес ще го следя

Общи условия

Активация на акаунт