Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 364
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Доволна съм от лимитираната серия с манго.Взех ги и на майка ми и сега чака пак лосион, защото го изхаби,а много го харесва  Mr. Green
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/04/balea-brazil-mango.html
Страхотен блог, има полезна информация Peace с интерес ще го следя

Мерси  bouquet

По-нагоре стана дума за камъка против изпотяване.Не съм го ползвала, но от същата серия имам крема против изпотяване и също не е лош.Ползвам го особено след епилация, за успокояване.

# 511
  • Варна
Момичета много ме зарибихте по Балеа Crazy Днес ходих в ДМ и си накупих няколко неща Blush Взех си и въпросния кристал, ще дам мнение и аз след като го използвам. Останах очарована от дезодоранта   на Балеа с Кокос и Тиаре, уникален аромат Crazy пръснах се като излезнах от  магазина и още мирише, видях че има и лосион от същата серия и него ще си купя Laughing Взех и део спрея с Манго Бразилия, пръснах много леко мирише и се измириса бързо, който харесва по-свежи аромати ще му допадне Hug

# 512
Момичета много ме зарибихте по Балеа Crazy Днес ходих в ДМ и си накупих няколко неща Blush Взех си и въпросния кристал, ще дам мнение и аз след като го използвам. Останах очарована от дезодоранта   на Балеа с Кокос и Тиаре, уникален аромат Crazy пръснах се като излезнах от  магазина и още мирише, видях че има и лосион от същата серия и него ще си купя Laughing Взех и део спрея с Манго Бразилия, пръснах много леко мирише и се измириса бързо, който харесва по-свежи аромати ще му допадне Hug
Кристала на каква цена е, че мисля и аз да си го взема утре ?

# 513
Е, прочети още малко, де! Три пъти се споменава цената по-надолу!

# 514
  • Варна

аз го взех за 4,69лв

# 515

аз го взех за 4,69лв
Благодаря !   bouquet

# 516
  • Ст Загора
и аз мисля да го пробвам , че търся нещо без алуминий
Ти хубаво търсиш, но този камък се нарича алунит, което е минералът кристална алуминиева стипца и именно на алуминият се дължи действието му. Някога в бръснарниците са ползвали стипца на прах за спиране на кървенето при порязване.
ахам ако е за алуминий аз имам стик дето ми върши работа с алуминий та явно друго нещо ще търся .

# 517
  • Варна
Аз си взех душ гела с кокос и тиаре мммммммммм невероятно ухае.Много обичам лятото да мириша на кокос,миризмата на кокос я свързвам с плаж! Crazy

# 518

аз го взех за 4,69лв
Благодаря !   bouquet
Купих си го преди малко !  Laughing Ще го пробвам и дам мнение по-късно...

# 519
Здравейте,
някъде бях чела,че в ДМ или Лили има серум за мигли.Бихте ли ми казали в кой от двата магазина го има.Ако може да ме ориентирате за цена  и най-вече тези дето са го пробвали да споделят мнения.
Благодаря предварително!

# 520
Да се оплача от млякото за слънце на alverde
Скрит текст:
Точно бях решила тази година да съм на по-щадяща козметика, без много-много вредности, че то слънцето ми е достатъчно и се оказа че за мен това мляко е абсолютно неизползваемо. Консистенцията е адски плътна, оставя много плътен бял слой, който стои като маска. Ползвах го само първия ден и бях безкрайно разочарована. За пръв път попадам на продукт на alverde, от който да не съм доволна, а ползвам доста неща на тази марка.
Това мляко замина в коша за боклук... Sad

# 521
  • най-шареното място
Вероятно е с физичен филтър. Те са така. Аз съм доволна от DM млеката. Макар и те да са по-близо до крем.

# 522
Ти хубаво търсиш, но този камък се нарича алунит, което е минералът кристална алуминиева стипца и именно на алуминият се дължи действието му. Някога в бръснарниците са ползвали стипца на прах за спиране на кървенето при порязване.
ахам ако е за алуминий аз имам стик дето ми върши работа с алуминий та явно друго нещо ще търся .
Ами малко по-различни са нещата. Ammomiun alum=амониева стипца, което е различно от алуминиевите соли, използвани в стандартните дезодоранти, които много по-лесно проникват през кожата. Смята се, че от стипцата не може да проникне, което е спорен въпрос. Тоест в единия случай имаме доказана вреда, в другия- потенциална. Peace

# 523
Искам да ви попитам ползвали ли сте маската за лице на Балеа с кал от Мъртво море? Моите впечатления за нея са доста противоречиви, та ако може да ми помогнете  newsm78 в мене ли е проблемът или...?  Laughing Ето тук съм направила нещо като ревю на продукта - доста странно ми подейства на мен  Crossing Arms http://drebulsworld.blogspot.com/2013/07/balea-totes-meer-maske.html

# 524
Ами малко по-различни са нещата. Ammomiun alum=амониева стипца, което е различно от алуминиевите соли, използвани в стандартните дезодоранти, които много по-лесно проникват през кожата. Смята се, че от стипцата не може да проникне, което е спорен въпрос. Тоест в единия случай имаме доказана вреда, в другия- потенциална. Peace
Не знам за какво говориш и кое е по-различно, но:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=38044552206275 … d=337369033037073
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%BF%D1%86%D0%B0
http://styx.bg/index.php?page=articles&arid=24
http://apteka.framar.bg/30025925/%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B0- … -50-%D0%B3%D1%80-

Все за алуминиева стипца иде реч - Ammonium aluminium sulfate, също познат като Аmmonium alum или амониева стипца, а това е и неговата формула (NH4)Al(SO4)2·12H2O .. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт