Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 301
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
аз използвам мицералната на Микса и съм много доволна,почиства добре,не ми щипе дори да попадне в окото.
Не знам дали е същата като бебешката им, но с бебешката грим не мога да сваля. Може би именно, защото аз съм свикнала с мляко и свалям по същия начин - с приплъзване. Не мога да разбера как да "кисна".  Rolling Eyes Бихте ли ми обяснили как се кисне с тези води? АЗ размазвам по същия начин, по който и с млякото. Не мога да кажа, че има някакво търкане или поне не усещам да има, когато свалям грим с мляко.  Rolling Eyes

# 601
Маслото за коса на Alverde го ползвам от време на време - 1 час преди да си измия косата за подхранване на връхчетата. След измиване съм пробвала, но с отмиване е по-добре.

# 602
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
аз използвам мицералната на Микса и съм много доволна,почиства добре,не ми щипе дори да попадне в окото.
Не знам дали е същата като бебешката им, но с бебешката грим не мога да сваля. Може би именно, защото аз съм свикнала с мляко и свалям по същия начин - с приплъзване. Не мога да разбера как да "кисна".  Rolling Eyes Бихте ли ми обяснили как се кисне с тези води? АЗ размазвам по същия начин, по който и с млякото. Не мога да кажа, че има някакво търкане или поне не усещам да има, когато свалям грим с мляко.  Rolling Eyes

Аз правя следното с мицеларните води.Мокря тампона за грим с миц. вода.После затварям окото и сгъвам тампона върху миглите, така те остават в средата.След 10-тина секунди прости приплъзвам тампона и всичко остава по него.За сенки и други просто поставям тампона на мястото изчаквам секунда-две и издърпва.Не знам колко разбрано го обясних.
  Mr. Green

# 603
Харесах на тестер един продукт на Алверде - флуид за лице с блестящ ефект. Но го нямаха наличен. Консултантката не знаеше дали за момента е свършил, но ще го има или е напълно изчерпан. Нещо някой да знае?
Намерих снимка на това, което си харесах. От лимитирана серия е, може и да не го намеря. Mr. Green Schimmer fluid тук http://uniqapoly.blogspot.com/2012/09/preview-alverde-alm-beauty-le.html - плоската бяла тубичка със зелено капаче.

# 604
  • Варна
Аз вчера видях такова останало 1 бр. и намалено на 5 лв. в ДМ на Тракия във Варна Peace Гледах го,досвидяха ми 5 лв.,а и ми е прекалено блестящо.Не ми се мисли на слънце как ще "светя" с него. Mr. Green

# 605
Аз вчера видях такова останало 1 бр. и намалено на 5 лв. в ДМ на Тракия във Варна Peace Гледах го,досвидяха ми 5 лв.,а и ми е прекалено блестящо.Не ми се мисли на слънце как ще "светя" с него. Mr. Green
На мен ми харесва. Пък и основно съм на луминисцентна светлина през деня. Иначе вчера, вървейки от ДМ, където се намазах, към работа, се погледнах в огледалцето - сияех и ми ходеше. Laughing Всъщност намерих го флуида - в малко флаконче, 10мл, на помпичка.

# 606
Моля,кажете нещо повече за олиото на Алверде дето блести-цена,отзиви,има ли го или вече не,или ще му сменят опаковката...Искам да си го взема! Praynig

# 607
Маслото за коса на Alverde го ползвам от време на време - 1 час преди да си измия косата за подхранване на връхчетата. След измиване съм пробвала, но с отмиване е по-добре.
Не знам защо имате такива отрицателни отзиви за това масло, но аз съм възхитена! Дали защото косата ми е по-буйна, стърчаща, непокорна и изтощена, но направо съм във възторг откакто го открих! Преди това масло слагах доста кристали и те нищо не правеха - след минути косата ми пак ставаше като на развълнуван диригент. Откакто ползвам това олио, се сдобих с прекрасна фризура - пригладена и дори почна по дължините да се навива на букли като след фризьор. Единственото, което се надявам е никога да не изчезне от търговската верига.  Praynig Много мразя нещо като ми хареса и да изчезне. Надявам се с този продукт да не стане така. АЗ обаче, както писах, капвам само 2 капки от олиото, разтривам между пръстите и мажа на суха коса по цялата дължина, а накрая и в горната част на косата с остатъците по пръстите - така перфектно приглажда и прави косата ми мека и нежна! При това не се налага да мажа всеки ден - приглажда косата ми до следващото измиване. Препоръчвам за буйни, твърди, сухи, изтощени, непокорни и трудни за оформяне коси! Може би не е подходящо за фини, мазни и нормални коси.  Rolling Eyes

# 608
Не знам защо имате такива отрицателни отзиви за това масло, но аз съм възхитена! Дали защото косата ми е по-буйна, стърчаща, непокорна и изтощена, но направо съм във възторг откакто го открих! Преди това масло слагах доста кристали и те нищо не правеха - след минути косата ми пак ставаше като на развълнуван диригент. Откакто ползвам това олио, се сдобих с прекрасна фризура - пригладена и дори почна по дължините да се навива на букли като след фризьор. Единственото, което се надявам е никога да не изчезне от търговската верига.  Praynig Много мразя нещо като ми хареса и да изчезне. Надявам се с този продукт да не стане така. АЗ обаче, както писах, капвам само 2 капки от олиото, разтривам между пръстите и мажа на суха коса по цялата дължина, а накрая и в горната част на косата с остатъците по пръстите - така перфектно приглажда и прави косата ми мека и нежна! При това не се налага да мажа всеки ден - приглажда косата ми до следващото измиване. Препоръчвам за буйни, твърди, сухи, изтощени, непокорни и трудни за оформяне коси! Може би не е подходящо за фини, мазни и нормални коси.  Rolling Eyes
Може ли снимка, че на мен точно това ми трябва.  Praynig Praynig Че имам едни криви къдрици...  Tired

# 609
 Ползвам вече трета опаковка от маслото на Алверде за коса и мога да споделя впечатления. Преди бях на руси кичури и косата ми беше много, ама много суха и изтощена. Слагах по 3-4 помпички от маслото по дължините на суха коса всеки ден (косата ми е с дължина малко под рамената) плюс кристали по краищата. Косата ми ставаше по-хидратирана, мека и пригладена. Направо правеше чудеса с изтормозената ми коса.
 От няколко месеца обаче съм с тъмнокафява коса (боядисана). Ползвам маслото пак на суха коса. Но дори и 1-2 помпички правят косата ми мазна и на клечки. Просто явно вече балсама ми дава достатъчно хидратация и с кристалите добивам приличен вид.
 Изводът ми е, че маслото е добър продукт, ако се нуждаете от силна хидратация. В противен случай не е за вас. Дори върху една и съща коса даден продукт може да има тотално различен ефект в зависимост от моментното състояние и необходимост на косата.

# 610
Може ли снимка, че на мен точно това ми трябва.  Praynig Praynig Че имам едни криви къдрици...  Tired
На предната страница го има. Много момичета се изказват неласкаво за него, но на мен ужасно много ми допадна.  bowuu

Скрит текст:

ibd, вероятно косата ти се е оправила и вече не е нужно толкова да я подхранваш. Което е много хубаво! Аз си изсветлявам косата, заради което тя доста се изтощи и само с този продукт добива толкова прекрасен вид.

# 611
Много благодаря.

# 612
  • Испания
А бихте ли ми казали някой ББ крем от ДМ, от който да не сте просто "доволни", а да отговаря горе долу на критерий нежно гладко лице с уеднаквен тен,без ефект на маска,т.е. съвсем незабележимо да стои на лицето,но същевременно да изравнява тена и да има UVA/ UVB защита. А има ли в ДМ СС крем ?
Аз ползвам на Каротен , има го и в ДМ и съм доволна,с 25 фактор е. Пуснали са нова серия за чувствителна кожа Mixa,видях че имат СС крем  Peace
Този ли ББ крем ползваш http://www.marvi.bg/ochakvajte-carroten-bb-divine-care-bb-krem-z … 5-50-ml-5694.html

Да,същия  Peace
Относно мицеларните води,дъщеря ми,която е с много чувствителна кожа ,досега използва мицеларната вода на Биодерма,от която е супер доволна,но тя е доста скъпа.Преди два дни й купих водата на Мixa-след няколко пъти ползване,остана доволна,малко повече изсушава кожата,но е добра. Взех също кремчето СС,също е добро.А пък аз съм още по- щастлива,че ще давам в пъти по -малко парички от въпросните Биодерма и Авен  Hug

# 613
  • Sofia
Pantera666, много ти благодаря, че сподели трика за сваляне на спирала, родих се. Вчера за 1 път махнах безпроблемно и лесно водоустойчива спирала, иначе е голяма мъка и понякога ми се възпаляват очите.
По твоя препоръка си купих и машинката на Перфект за кола маска, от която също съм във възхита и съм ти безкрайно благодарна   bouquet
Купих си мицеларната вода на Лореал,  на първо четене имам чувството, че не е нещо бог знае какво. Вие имате ли отзиви за нея от по- дълго ползване?

# 614
  • София/Горна Оряховица
То и аз не видях нещо кой знае какво при първо ползване на мицеларна вода по принцип.

Вече 2 години обаче ползвам този продукт и мога смело да кажа, че поне при мен, мицеларната вода на Биодерма (и Авен) дават отражение на кожата ми. По-малко пъпки, по-малко пори и черни точки. Много по-чиста кожа имам, следствие на употребата. И дори като прекъсна ползването (само за месец) започва да си личи по кожата ми  Tired .

Общи условия

Активация на акаунт