Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 280
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • sofiq
HAPPY_QUEEN - благодаря ти Hug,не съм учила нищо свързано с рисуване ,не съм карала и никакви курсове....просто обичам да рисувам Grinning

# 646
  • София
HAPPY_QUEEN, пробвала ли си тоалетно мляко с розово масло? Имам предвид нещо съвсем натурално, от рода на Биофреш например. Бих ти препоръчала и розова вода, смесена с масло от жожоба, в съотношение 100 мл розова вода към 1 ч. л. масло от жожоба. Получава се нещо като двуфазен лосион, който трябва да се разтръска преди употреба.
Toчно това не съм пробвала, но не виждам смисъл да разреждам тоалетно мляко с розова вода
Тоалетно мляко, разредено с розова вода, не съм предлагала Simple Smile Имах предвид тоалетните млека с роза, които се предлагат готови, има такива български и ДМ-ски. Или розова вода + масло от жожоба като по-мазничък вариант.

# 647

Тоалетно мляко, разредено с розова вода, не съм предлагала Simple Smile Имах предвид тоалетните млека с роза, които се предлагат готови, има такива български и ДМ-ски. Или розова вода + масло от жожоба като по-мазничък вариант.
Oх, и аз къде гледам! Нещо съм изморена и не мисля като хората.  Laughing
А точно такова мляко мисля да си взема по-натам на Алверде, но не знам дали и то няма да ми е сухо. Но пък пише, че е за суха кожа.  Rolling Eyes ИНаче варианта с двуфазния лосион може и добре да ми дойде.  Rolling Eyes Но пък не ми се занимава да смесвам.

Иначе изгледах и клипчето за махане на грим с мицеларна вода. Определено ми е доста по-пипкав този метод отколкото махане с тоалетно мляко. С млякото става за секунди, а с водата - минути. А и доколкото видях на клипа, мацката си махна грима на лицето с мляко, а само грима на очите с мицеларна вода.  Rolling Eyes

HAPPY_QUEEN - благодаря ти Hug,не съм учила нищо свързано с рисуване ,не съм карала и никакви курсове....просто обичам да рисувам Grinning
Браво на теб! ДОста добре се е получила рисунката върху маникюра ти.   bouquet

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 00:35 от HAPPY_QUEEN

# 648
Момичета, благодаря ви!  Hug  bouquet  "Осветлихте" ме по въпроса! Simple Smile

И мен ... отдавна се каня да го проуча този въпрос Simple Smile

# 649
Боби, за коя от двете мицеларни вода на SVR говориш, розовата или зелената?

Скрит текст:

# 650
  • София/Горна Оряховица
Боби, за коя от двете мицеларни вода на SVR говориш, розовата или зелената?

Скрит текст:

Всъщност, бебешката, с невен :
линк

Ползвах я зимата, когато от студа ми се зачервява кожата, обаче водата я успокояваше.
Впрочем, в мързеливите красавици една мама беше взела розовата вода и сподели, че е също толкова доволна, както от биодерма. Приятелка пък ми е споменавала, че е доволна и от бебешката вода на Клоран.

П.П. Във фрамар са им силно издути цените, бебешката вода на svr я взех от ремедиум за около 16-17лв  Tired

# 651
Ок, мерси!
За зимата сигурно и аз ще си взема , само се чудя дали да не е розовата, за нея пише, че е специално за зачервявания. Обаче пък не пише какво съдържа. Thinking

Мицеларна вода за чувствителна и склонна към зачервявания кожа.
Премахва грим, почиства лицето и областта на очите. Успокоява и хидратира кожата, предпазва я от изсушаване. Има силен освежаващ ефект.

Начин на употреба:
Нанася се сутрин и/или вечер с помощта на памучен тампон. Апликацията се повтаря докато тампонът остане чист. Формула без изплакване. Rubialine Eau Micellaire гарантира много добра поносимост дори от най-чувствителната кожа.

Серията RUBIALINE® е напълно иновативна грижа срещу зачервяванията. В допълнение към активните противозачервяващи съставки серията съдържа реституиращ полимер, който охлажда епидермиса и се бори със зачервяванията от първото им появяване.
Всички продукти от серията RUBIALINE® имат отлична поносимост и се препоръчват за склонна към зачервяване, чувствителна и реагираща кожа.

Намерих интересен сайт.
http://www.beaute-test.com/eau_micellaire_-_rubialine_laboratoires_svr.php

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 10:58 от Lemy

# 652
Някой да има идея къде може да се намери цветна спирала на Есенс? Преди време имаше, но вече в 3 магазина не намирам Rolling Eyes Ако са спрени, то да препоръчате някоя цветна- зелена, лилава, тюркоазена?  Grinning Предварително благодаря! Peace

# 653
  • София
Момичета правят нов ДМ в София,срещу Интерпред,в началото на ул.Жулио Кюри  Flutter

# 654
  • Варна
Някой да има идея къде може да се намери цветна спирала на Есенс? Преди време имаше, но вече в 3 магазина не намирам Rolling Eyes Ако са спрени, то да препоръчате някоя цветна- зелена, лилава, тюркоазена?  Grinning Предварително благодаря! Peace
Цветни спирали евтини има на ГР -синя,зелена и лилава

по-скъпи на Пупа

# 655
а къде ги има спиралите на пупа че не съм виждала нито в ДМ нито в Лили?

# 656
  • Варна
а къде ги има спиралите на пупа че не съм виждала нито в ДМ нито в Лили?
newsm78 Добър въпрос.Може би в Дъглас и Бюти зоната? newsm78

# 657
Блик - може и на други места, но аз знам само за него

# 658
Блик - може и на други места, но аз знам само за него

Цветните на Пупа ги гледах вчера. В Блик на Шишман имаше само Вамп серията, а в този на Витошка и миналогодишните Калър Поп. Бях мераклийка на Калър Поп (тъй като са горе-долу на половината цена на Вамп-а, а сигурно ще я сложа 2-3 пъти), но на място се отказах заради четката, не ми се струва, че ще даде голям обем newsm78. На Витошка от тях имаше номера 3,4,5,6, но от 4 (лилавото) нямаше тестер да видя туша, така че съвсем не се реших. А номер 6 е по-скоро зелено, което не ми допадна особено, отколкото тюркоазено.

# 659
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Две мнения за млякото за коса с алое вера:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/07/balea-mango-aloe-vera.html

Общи условия

Активация на акаунт