Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 263
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • най-шареното място
Същият е.

# 676
  • Варна
Е , аз най-накрая си намерих кремчето за крака и съм много доволна от избора си Peace Не се сещам ама имаше някакви мнения точно за тези кремчета Thinking

# 677
  • Варна
Колко струва този крем?

# 678
princess_des,какъв е ефекта от това кремче за крака с чаено дърво?Охлаждащ ли?Аз си купих  с 10% урея и съм много доволна!Бързо попива,не е мазньоч и за 1 седмица откакто го ползвам петичките са ми като на бебе......Като свърша с 10% урея,ще купя или този с чаеното дърво или със 25% урея.  

# 679
Здравейте!   bouquet
Преди време някой беше похвалил маслото за тяло на Alverde с аромат на пъпеш и вчера си купих една малка разфасовка от 50 мл, тъй като не бях сигурна дали ще ми хареса. Е, отрази се чудесно на сухата ми кожа, но мирише ужасно. Няма нищо общо с пъпеш, дори не мога да оприлича на какво мирише.   На снимки в нета ясно се вижда, че кутийката на голяма разфасовка от 200 мл има защитно фолио отгоре, а моето нямаше и имам съмнения, че е отворено отдавна и затова е придобило този странен мирис  Thinking   

# 680
Може и така да си мирише, нали не слагат допълнителни аромати... То за да ухае прекрасно един крем, трябва и доста ароматизатор да му се наблъска, иначе е трудна работа.

# 681
Напълно възможно е, но се усъмних, защото няма логика по-голямата опаковка да е запечатана, а по-малката да не е. Някоя притежателка на маслото може ли да сподели в какво състояние го е закупила?  Praynig

# 682
  • София
Малките разфасовки нямат фолио, а стикер на вносителя, залепен така че да лови и капачката и кутийката. И моето малко нямаше фолио, миришеше си добре и свърши отдавна.

# 683
  • Варна
Колко струва този крем?
Мисля,че беше 2.70 newsm78
princess_des,какъв е ефекта от това кремче за крака с чаено дърво?Охлаждащ ли?Аз си купих  с 10% урея и съм много доволна!Бързо попива,не е мазньоч и за 1 седмица откакто го ползвам петичките са ми като на бебе......Като свърша с 10% урея,ще купя или този с чаеното дърво или със 25% урея. 
Не,не е охлаждащ Peaceи не е с чаено дърво,а с розмарин и лайка и алое вера.На етикета пише,че е за напукана и суха кожа.Предотвратяваобразуването на пришки и мазоли.Подходящ за след спорт и работа.Подходящ за диабетици.
На мен ми хареса това,че мирише приятно/оприличавам го на бор/,оставя тънък ,не мазен филм по стъпалото и кожата ми наистина е хидратирана и мека.А ,аз имам и мазоли,за сега и там крема се справя добре.За пришки не съм го тествала още Mr. Green

# 684
Явно само на мен не ми допада мирисът, но определено ми върши чудесна работа и ще го ползвам. Всички кутийки имаха лепенки, но много малка част от тях бяха запазени,а тези, които бяха напълно скъсани, са намалени на 1,99 лв.

# 685
 newsm10
Е , аз най-накрая си намерих кремчето за крака и съм много доволна от избора си Peace Не се сещам ама имаше някакви мнения точно за тези кремчета Thinking

# 686
  • Варна
Относно камъка на Балея,купих го миналия петък,тествах го до сега.Ами доволна съм. Peace Събота и неделя принципно имам доста физически натоватвания и в един момент просто сама се усещам ,че воня на пор Mr. Green Е ,тази седмица друго каза Peace Хубавото е ,че няма мирис т.е. мога да си се пръскам и с парфюми и дезодоранти и няма как иначе да се смесят миризмите от рол-он и парфюма.Това също е добре,единственото е ,че трябва да се мажа с камъка 3-4 пъти на ден и като остане мокричък пуска сол,а аз мокря самия камък и така мажа,по удобно ми е Peace
Абе ще го преживея -за цената и качеството продукта е перфектен за мен Peace

# 687
  • Варна
Относно камъка на Балея,купих го миналия петък,тествах го до сега.Ами доволна съм. Peace Събота и неделя принципно имам доста физически натоватвания и в един момент просто сама се усещам ,че воня на пор Mr. Green Е ,тази седмица друго каза Peace Хубавото е ,че няма мирис т.е. мога да си се пръскам и с парфюми и дезодоранти и няма как иначе да се смесят миризмите от рол-он и парфюма.Това също е добре,единственото е ,че трябва да се мажа с камъка 3-4 пъти на ден и като остане мокричък пуска сол,а аз мокря самия камък и така мажа,по удобно ми е Peace
Абе ще го преживея -за цената и качеството продукта е перфектен за мен Peace
+1 моето мнение  е същото Peace

# 688
Я дайте снимки на този камък, че се чудя за какво говорите.  newsm78

Аз не се сдържах и си купих почистващото мляко на Алверде за суха кожа. Не знам защо са решили, че е за суха кожа, но на мен ми е много сух и лек, трябва ми нещо по-мазно.  Laughing Може би е по-подходящо за нормална кожа, или моята е прекалено суха, не знам. Иначе хубаво маха грима, не щипе на очите, но след като го изплакнах, кожата ми опъваше, а освен това и при нанасянето ми идваше постен. Явно трябва да мина на махане не грим със зехтин или бадемово масло.  newsm78 Хем ще е натурален продукт.  Laughing Много се чудя и дали да не смеся малко зехтин или бадемово масло с мицеларна вода и да пробвам.  Rolling Eyes

# 689
  • Варна
Я дайте снимки на този камък, че се чудя за какво говорите.  newsm78

Аз не се сдържах и си купих почистващото мляко на Алверде за суха кожа. Не знам защо са решили, че е за суха кожа, но на мен ми е много сух и лек, трябва ми нещо по-мазно.  Laughing Може би е по-подходящо за нормална кожа, или моята е прекалено суха, не знам. Иначе хубаво маха грима, не щипе на очите, но след като го изплакнах, кожата ми опъваше, а освен това и при нанасянето ми идваше постен. Явно трябва да мина на махане не грим със зехтин или бадемово масло.  newsm78 Хем ще е натурален продукт.  Laughing Много се чудя и дали да не смеся малко зехтин или бадемово масло с мицеларна вода и да пробвам.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт