Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 229
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, днес и утре в часовете 12- 14 и 17 - 19ч всички продукти /дори тези в промоция/ в ДМ са - 15%

# 691
Момичета, днес и утре в часовете 12- 14 и 17 - 19ч всички продукти /дори тези в промоция/ в ДМ са - 15%
Да, но май не във всички градове ?

# 692
Аз ще се възползвам от офертата с 20-те лв, по-голямо е намалението Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 15:20 от Vernis

# 693
Да, но май не във всички градове ?
За кои градове се отнася това намаление?

# 694
  • Miami
За Русе със сигурност се отнася тази промоция, за днес и утре  Peace

# 695
Според мен е за цялата мрежа - никъде в брошурата не е уточнено кои са градовете.
Ще се уверя днес след 17ч.

Цитат
Четири града
празнуват, а всички
пазаруват!
Happy hour в dm!
Пазарувай всичко
с 15% отстъпка
на 25.07 и 26.07 в часовете
от 12:00 до 14:00 и
от 17:00 до 19:00 ч.
само на 1.08 и 2.08 при
покупка над 20 лв.,
всеки клиент получава
4 лв. отстъпка!

# 696
  • София
За кои градове се отнася това намаление?
Това получих аз:
Цитат
Здравейте, приятели!

Цените олекват! dm празнува рожден ден в четири града – София, Стара Загора, Хасково и Добрич, а всички градове ще пазаруват от 25ти юли до 7ми август топ марки на топ цени!

Допълнително за празника dm подарява на всички свои клиенти Happy hour с 15% отстъпка на всичко в дните 25-26.07.2013г. (четвъртък и петък) от 12 до 14ч. и от 17 до 19ч.

А само на 01.08. и 02.08. при покупка над 20лв. всеки клиент получава 4 лв. отстъпка!

Всички празнични предложения с невероятно „олекотени“ цени може да разгледате в новия dm журнал. Той може да бъде изтеглен и във формат .pdf директно от нашата интернет-страница.

Подготвили сме специална томбола за градовете-рожденици! Всички клиенти, пазарували за над 2лв. в dm магазините в градовете София, Стара Загора, Хасково и Добрич, могат да участват след попълване на съответния талон в  томболата. Очаква ги награда-ваучер за полет с парапланер, делтапланер или паратрейк. Пълните условия за участие в томболата може да намерите тук. Полети с dm!

# 697
Е сега е момента да се пазарува, а аз закупих вече всичко необходимо.  Laughing Може малко памперси поне да взема.  Laughing

# 698
Ох,аз миналата седмица пазарувах глобално с 15% отстъпка за РД......Обаче днес нищо не ми пречи да повторя някои от покупките..... Mr. GreenММ и без това казва,че у дома е заприличало на складова база..... Mr. Green Аз и без това съм на принципа от всичко по МнОгОооооо

# 699
Аз пък съм пред дилемата дали днес или утре... или и двата дни Mr. Green

# 700
Аз пък съм пред дилемата дали днес или утре... или и двата дни Mr. Green
И двата дни! Mr. Green

# 701
Аз ще се възползвам от офертата с 20-те лв, по-голямо е намалението Simple Smile
Това ще важи на 01.08, а до тогава колко стоки ще са изчерпани Mr. Green
За всички градове важи намалението. Аз днес се възползвах в Бургас

# 702
В ДМ имат някаква промоция в големи кошове всякакви преоценени гадости на 50 процента. Цветна козметика, разопакована, разтекла се и развалена. Настръхнах като видях, че може такова нещо да се продава, като дори и безплатно не трябва да се дава на никой да го ползва. Но разни ученички там ровеха и се радваха. Трябва ХЕИ да им направят една проверка.
Още повече, не е някое малко магазинче, което се крепи да не фалира, а голяма чужда верига - трябва да могат да си позволят да бракуват, а не да се излагат така.

# 703
Ех аман с тези намаления, тъкмо си виках че повече от нищо нямам нужда,ама жена пък може ли така спокойно да седи като знае за намалението Laughing Между другото някой забелязал ли е случайно от тези новите лакове като с пясък посипани в ДМ и къде ако знаете може да се купят лакове на Кики?

# 704
  • София/Горна Оряховица
ekaterina II - Кики или Kiko имаш предвид? Защото ако са вторите - в Бг ги няма.

В ДМ пясъчни лакове няма, може би в Лили вече са вкарали пясъчните лакове на пърфект обаче  .

Общи условия

Активация на акаунт