Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 219
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Мисля, че гледах някакви подобни лакове на Перфект.  Rolling Eyes
Аз уж нямах нужда от нищо, пък като се замислих, коректора ми свършил, заради алергиите и моливите си бях изхвърлила, та си купих на Алверде. От декоративната им козметика не съм кой знае колко впечатлена, но за момента не смея да рискувам с други, та ще видя дали ще ми допаднат или не. Купих си и серум с анти ейдж ефект, пак на Алверде. Тази вечер ще го пробвам и ще споделя отзиви.

# 706
Да точно Кико имах предвид,щом ги няма в Бг ще поръчам от чужбина,ако тук не намерим нещо подобно.Ще проверя на Перфект,благодаря момичета.

# 707
Пробвах преди малко серумчето, то всъщност се води лифтинг течност.
Скрит текст:
Много интересно се оказа - с един капкомер, но не е съвсем течно, а нещо като желе или гел. Много ми допадна - лесно се разнася по лицето и бързо попива, но не усещам кожата си след това суха и опъната като след други кремове, ами я чувствам добре овлажнена и еластична. Наистина ми допадна като усещане, въпреки че бързо попива и поне на моята кожа не оставя мазен филм. Утре мисля и под очите да го пробвам (видях от едно ревю на немски). Не е особено евтино, защото е 10.30 лв за 25 мл, но ми допада. Навивам се да пробвам и флуида им. Някой има ли отзиви за него дали става за суха кожа или е по-лек?

Скрит текст:

# 708
  • Sofia
Навивам се да пробвам и флуида им. Някой има ли отзиви за него дали става за суха кожа или е по-лек?

Скрит текст:

Чаках отзива за серума  Grinning Звучи добре. 10 лв. с намалението ли е, или преди него? А как мирише?

Имам флуида - мирише много хубаво, което е рядкост за по-натуралните кремчета. Аз съм със смесена кожа и ми идва леко мазничко, така че на теб вероятно ще ти е ок. Не мога да кажа какъв ефект има, мажа си го по ръцете, където нямам бръчки  Mr. Green

# 709
  • софия
ЗДРАВЕЙТЕ,
В Лили миналата седмица нямаше от пясъчните лакове нито на Перфект нито на Голдън Роус, на Перфект си взех от Римедиум.
Да сте попадали на хубав шампоан и балсам, че ми свършва, косата нещо много бързо започна да ми се омазнява.
Аз ще се възползвам от отстъпката от 5 лв на 1и 2 авг. Simple Smile

# 710
ЗДРАВЕЙТЕ,
В Лили миналата седмица нямаше от пясъчните лакове нито на Перфект нито на Голдън Роус, на Перфект си взех от Римедиум.
Да сте попадали на хубав шампоан и балсам, че ми свършва, косата нещо много бързо започна да ми се омазнява.
Аз си взех Билка шампоан за мазна себорея и съм много доволна. Освен, че мирише прекрасно и измива добре. Комбинирам с друг балсам.

# 711
Навивам се да пробвам и флуида им. Някой има ли отзиви за него дали става за суха кожа или е по-лек?

Скрит текст:

Чаках отзива за серума  Grinning Звучи добре. 10 лв. с намалението ли е, или преди него? А как мирише?

Имам флуида - мирише много хубаво, което е рядкост за по-натуралните кремчета. Аз съм със смесена кожа и ми идва леко мазничко, така че на теб вероятно ще ти е ок. Не мога да кажа какъв ефект има, мажа си го по ръцете, където нямам бръчки  Mr. Green

10.30 e без намалението. С намаление е минус лев и нещо. Не мирише лошо, но не и парфюмирано - натурално, но добре. Не е гадна миризмата. МИсля, че за смесена кожа ще дойде добре. На мен ми идва малко лек. Бързо попива и може да се маже под очите. Тази сутрин го пробвах под очите - не щипе, не люти, но на мен ми идва после малко суха там областта и се налага да мажа с друг крем. Може би като свърши, ще пробвам флуида да видя дали ще е малко по-подходящ за моята суха кожа.

Коректора не ми допадна и надали ще го взема пак.

Моливът обаче много ми хареса и със сигурност ще взимам пак него - става и за долната водна линия, мекичък, но не прекалено. Много ми хареса.

# 712

Отстъпката е 4лв.
Заслужава си, ако се планират покупки за около макс 26-27лв. При по-голяма сума, се стопява и е по-изгодно с 15% намаление.

ПП: Отивам към ДМ Simple Smile

# 713
Момичета,имаше един шампоан на Балея за море специален,някой да го е пробвал да даде отзиви,аз вече си го взех де,той беше евтин.

# 714
  • софия
Лазурит , вярно че е 4лв, иска ми се да е 5 явно Simple SmileПриятен пазар да се похвалиш.
Arwen88, хум ще го пробвам този шампоан, макар че себуреа нямам newsm78

# 715
Похвал - вредих се за памперс ... след мен влязоха мъж и жена, които искаха да изкупят всички пакети от моя размер  Crossing Arms ... тъкмо навреме съм отишла....

Иначе още вчера са се изчерпали мокрите кърпи БейбиЛов, които са показани като намалени в брошурата...

Хората пазаруваха като за последно....

# 716
Tърся, без успех за момента, този душ-гел в Пловдив -

,

знаете ли има ли го зареден вече някъде?

# 717
  • cloud number 9
момичета да предложите някой приличен фдт от DM до 15 лв... трябва ми само за лятото докато съм по-тъмна... не ми се дават пари за скъп фдт, който ще ползвам има няма 2 месеца

# 718
  • София
Здравейте, сега се връщам от ДМ. Възползвах се от намалението , но съвсем скромно:) Взех си мицеларна вода на Mixa, база за сенки на есенс ,лак за нокти Колорама 51 и олиото за суха коса на Алверде , което много момичета похвалиха в темата.  Simple Smile

# 719
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
момичета да предложите някой приличен фдт от DM до 15 лв... трябва ми само за лятото докато съм по-тъмна... не ми се дават пари за скъп фдт, който ще ползвам има няма 2 месеца

Maybelline Affinitone... помня че беше от порядъка на 10-тина лева +/-
Но зависи и какво точно търсиш, плътно/средно/леко покритие...проблемна кожа и т.н
Друг вариант са ББ кремовете...

Общи условия

Активация на акаунт