Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 243
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • cloud number 9
момичета да предложите някой приличен фдт от DM до 15 лв... трябва ми само за лятото докато съм по-тъмна... не ми се дават пари за скъп фдт, който ще ползвам има няма 2 месеца

Maybelline Affinitone... помня че беше от порядъка на 10-тина лева +/-
Но зависи и какво точно търсиш, плътно/средно/леко покритие...проблемна кожа и т.н
Друг вариант са ББ кремовете...

средно покритие за смесена кожа... Афинитона го имах преди година и много бързо лъсвах с него... по-скоро се чудех за някой фдт на есенс или римел

# 721
  • софия
clear_sky, пробвай ББ крема на Гарние за смесена кожа, аз съм мн. доволна изобщо не "лъсвам" с него.

# 722
  • София
От днес:
Скрит текст:
- номер 64, реално, цвета е по тъмен цикламен
- Ultimate Colour - 010

# 723
Докато кожата ми беше смесена, бях много доволна от един фон дьо тен на Римел - 24 hour.  Харесваше ми, защото издържа наистина цял ден (пробван през лятото в най-големите жеги), дори и да се потиш - не се събира в гънките на лицето, не запушва порите, средно покритие. Но сега ми е трудно да го размазвам, защото кожата ми стана доста суха и ми трябва нещо по-мазно. Обаче без пудра отгоре лицето пак лъщи. Аз го ползвах с пудра, мисля че няма матиращо действие, но е наистина много дълготраен. Най-дълготрайния, който съм ползвала до момента (сложи в джоба си Макс Фактор и подобни). Цената му е около 13 лв някъде. Ето така изглежда:

Скрит текст:

# 724
Аз днеска си купих тъмно синята паста не знам дали е добра,лифтинг-серума на Алверде дето го похвалиха тука,а също така на Балея крем за стягане на тялото,дават го и за бременни (не че съм Simple Smile), има доста кофеин значи става и за целулит имате ли мнение за този продукт? http://www.beautyspion.de/balea-cellulite-koffein-algen-und-gink … eine-straffe-haut от този вид

# 725
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
момичета да предложите някой приличен фдт от DM до 15 лв... трябва ми само за лятото докато съм по-тъмна... не ми се дават пари за скъп фдт, който ще ползвам има няма 2 месеца

Maybelline Affinitone... помня че беше от порядъка на 10-тина лева +/-
Но зависи и какво точно търсиш, плътно/средно/леко покритие...проблемна кожа и т.н
Друг вариант са ББ кремовете...

средно покритие за смесена кожа... Афинитона го имах преди година и много бързо лъсвах с него... по-скоро се чудех за някой фдт на есенс или римел

При смесена/мазна кожа почти винаги си иска пудра за матиране.
Матиращ ФДТ имат Римел, но е по-скъп от желаната от теб сума.
Пробвай наистина и ББ крема на Гарние за смесена кожа - мисля, че ще ти свърши работа, а има и тестери, и може да пробваш преди да купиш...
От всички ББ-та на бг-пазара наистина се оказа най-матиращ.При мен цели 4 часа  Mr. Green

# 726
  • София
На мен ми идва малко лек. Бързо попива и може да се маже под очите. Тази сутрин го пробвах под очите - не щипе, не люти, но на мен ми идва после малко суха там областта и се налага да мажа с друг крем. Може би като свърши, ще пробвам флуида да видя дали ще е малко по-подходящ за моята суха кожа.

Нали знаеш, че серумите не се ползват самостоятелно, а под крем /за обогатяване и подсилване на действието му/.  Peace

# 727
На мен ми идва малко лек. Бързо попива и може да се маже под очите. Тази сутрин го пробвах под очите - не щипе, не люти, но на мен ми идва после малко суха там областта и се налага да мажа с друг крем. Може би като свърши, ще пробвам флуида да видя дали ще е малко по-подходящ за моята суха кожа.

Нали знаеш, че серумите не се ползват самостоятелно, а под крем /за обогатяване и подсилване на действието му/.  Peace
Не знам. Аз днес така ползвах лифтинг течността под крема, който по принцип ми идва малко сух, та с тази течност ми дойде добре. Иначе флуида мисля да го ползвам самостоятелно, когато го взема де. По принцип си търся по-подхранващ крем за през нощта, който да е със що-годе прилични и природни съставки и на добра цена. Затова съм се насочила към козметиката на Алверде - една от малкото, към която не проявявам алергични реакции. Трябва ми нещо анти стареещо за над 30 години. Но се чудя защо продуктите за след 30 години все са с лифтинг ефект? То кожата не е толкова отпусната, че да има нужда от такъв стягащ ефект. Единствено при мен е по-уморена и има съвсем леки и фини линии, но чак пък лифтинг ефект...  newsm78
Пробвала съм нощния крем от същата серия с годжи берито, но ми идва много лек. Вчера мислех да си взема крема за много суха кожа, но в нашия ДМ го нямаше та взех серума.

# 728
  • Варна
Аз днеска си купих тъмно синята паста не знам дали е добра,лифтинг-серума на Алверде дето го похвалиха тука,а също така на Балея крем за стягане на тялото,дават го и за бременни (не че съм Simple Smile), има доста кофеин значи става и за целулит имате ли мнение за този продукт? http://www.beautyspion.de/balea-cellulite-koffein-algen-und-gink … eine-straffe-haut от този вид
Аз съм с тази паста за зъби,харесва ми  това ,че не люти.Харесва ми оставя "чувство за чистота",имала съм пасти с ,които все едно не съм си мила зъбите.Много неприятно усещане Mr. Green

# 729
  • София

Не знам. Аз днес така ползвах лифтинг течността под крема, който по принцип ми идва малко сух, та с тази течност ми дойде добре. Иначе флуида мисля да го ползвам самостоятелно, когато го взема де. По принцип си търся по-подхранващ крем за през нощта, който да е със що-годе прилични и природни съставки и на добра цена. Затова съм се насочила към козметиката на Алверде - една от малкото, към която не проявявам алергични реакции. Трябва ми нещо анти стареещо за над 30 години. Но се чудя защо продуктите за след 30 години все са с лифтинг ефект? То кожата не е толкова отпусната, че да има нужда от такъв стягащ ефект. Единствено при мен е по-уморена и има съвсем леки и фини линии, но чак пък лифтинг ефект...  newsm78
Пробвала съм нощния крем от същата серия с годжи берито, но ми идва много лек. Вчера мислех да си взема крема за много суха кожа, но в нашия ДМ го нямаше та взех серума.

Флуидът може да се ползва самостоятелно, защото е крем, но серумът е хубаво да се ползва с крем. Аз обаче смятам, че флуидът няма да ти е достатъчен, щом си със суха кожа. Обикновено флуидите са предназначени за смесени и мазни кожи - един вид по-лека версия на даден крем.
И аз съм с изключително суха кожа и ми е много трудно да си намирам кремове, които да са хем с достатъчно богата текстура, хем да са и хидратиращи, и подхранващи.
Има много кремове, които са за 30 + и не са с лифтинг ефект, но за теб с тази алергия сигурно е истинско приключение да пробваш различни кремове, докато откриеш правилния.

# 730
СЕга ползвам един флуид на Балеа, който ми е доста по-подхранващ от други кремове за суха кожа, така че не се знае... Четох в немски блогове, че флуида на Алверде от серията анти ейдж е по-подхранващ от кремовете и затова мисля да го пробвам.  Rolling Eyes Пък каквото сабя покаже.   Simple Smile
И да, алергията много ми пречи, затова ми се иска да си намеря подходящ крем от тези на Алверде, иначе не знам колко още ще се наложи да пробвам. И то не само парите дето отиват ами като отека, после не ми минава с дни. Сега все още се мажа с кортикостероидни кремчета и капки в очите та не ми се минава през това приключение отново. Залагам на сигурното.

# 731
  • sofiq
Последните ми покупки от лимитираната колекция на Есенс Heart Eyes
Лакчетата от колекцията на Essence Me&My ICE CREAM
http://tediata.blogspot.com/2013/07/essence-me-ice-cream-nail-polish.html

и така желаните перли Essence Me&My ICE CREAM shimmer pearls
http://tediata.blogspot.com/2013/07/essence-me-ice-cream-shimmer-pearls.html

# 732
  • Sofia
Взех го и аз серума на Алверде. Много ми харесва на първо четене  Peace Най-сетне нещо, което усещам добре на кожата си и не ми мазнее за през нощта. За дневен си ползвам един подхранващ и лесно попиващ крем и засега май мирясвам на тая тема  Mr. Green Особено сега, като е топло, никак не ми е приятно като си легна да ми лепне  Rolling Eyes

# 733
Последните ми покупки от лимитираната колекция на Есенс Heart Eyes
Лакчетата от колекцията на Essence Me&My ICE CREAM
http://tediata.blogspot.com/2013/07/essence-me-ice-cream-nail-polish.html

и така желаните перли Essence Me&My ICE CREAM shimmer pearls
http://tediata.blogspot.com/2013/07/essence-me-ice-cream-shimmer-pearls.html

Къде могат да се намерят перлите в София? Каква им е цената?

# 734
  • sofiq
В шоурума на фирмата вносител Овча купел ул.Костур 14,цената е 7 лева Peace

Общи условия

Активация на акаунт