Ново правителство, нов късмет

• 940 832
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 470
  • Варна
Да бе да, столетницата пишела сценария! Ще види тя какво ще я чака през септември!?  Като ги видях наредените автобуси по Тодор Александров и ми стана смешно- колко време ще им плащат управляващите пътните и бензина!
Така като гледам , няма проблем да им плащат. newsm78 Ако нещо посвършат парите - еми нова актуализация ще си спретнат, щото не са си чопнали достатъчно... ooooh!

Като гледам какво става съжалявам единствено ,защо и през ум не ми мина през последните 20-на години да си бия камшика и да бягам надалеч? Толкова ли съм била наивна да мисля,че камъкът си тежи на мястото и след време поне децата ми ще имат шанс да живеят в нормална държава? Гнус ме е да ги гледам какво става. Ще се махаме, в момента ми е все едно къде... Не искам и децата ми един ден да плащат за всичката тази глупост!

# 16 471
"Да унищожим децата" - това е преводът.

Точно така, "Долу децата" .  Grinning

# 16 472
За тези хора става на въпрос че комунистите ги изгониха и продължават В САЩ започват кампания за бойкот на правителството в София. http://worldtodaybg.com/2013/08/16/в-сащ-започват-кампания-за-бойкот-на-пр/
Мддааа, то Бареков няма да е сам. Докато той иска Русия да ни оправи, гледам тука искат САЩ да ни оправя. Че и от името на българския народ молят.
Може да не се харесва на някой, но и аз съм част от българския народ и не желая да ме оправят нито Русия, нито САЩ.
Иначе както политиците ни, така и протестиращите и контрапотестиращите за пореден път доказаха, че нас няма сила която да ни обедини. И едните и другите.
И да помоля, ако имате претенции за млади, възпитани и интелигенти - не плюйте възрастните. Нищо не им плащате. Да вземат да ви целуват ръка ли? Те са тези дето са научили децата си на това което знаят. Това, че някой друг /а тук визирам всички правителства досега/ опоскаха парите им е друга тема. Както родителите на протестиращите, така и контрапотестиращите. Ревете, че правителството настройвало провинция срещу столица и деца срещу родители, ама пък пригласяте с пълна сила.

# 16 473
"Да унищожим децата" - това е преводът.

Точно така, "Долу децата" .  Grinning
...

Ти си идиот. Ако ще ми цитираш "контрол", който явно ти е останал от пубера, значи от 20 години не си мръднал интелектуално. Нито схващаш иронията, нито напъна на автора да бъде част от алтернативата. Много си зле. Вър да ти имплантират мозък, а не гърди.

# 16 474
Това, че някой друг /а тук визирам всички правителства досега/ опоскаха парите им е друга тема.

Не е друга тема. Темата е именно, че сега са дошли да прегръщат пред парламента  тези, дето им опоскаха парите.
 Защо да е друга тема?

# 16 475
# 16 476
За тези хора става на въпрос че комунистите ги изгониха и продължават В САЩ започват кампания за бойкот на правителството в София. http://worldtodaybg.com/2013/08/16/в-сащ-започват-кампания-за-бойкот-на-пр/
Мддааа, то Бареков няма да е сам. Докато той иска Русия да ни оправи, гледам тука искат САЩ да ни оправя. Че и от името на българския народ молят.
Може да не се харесва на някой, но и аз съм част от българския народ и не желая да ме оправят нито Русия, нито САЩ.
Иначе както политиците ни, така и протестиращите и контрапотестиращите за пореден път доказаха, че нас няма сила която да ни обедини. И едните и другите.
И да помоля, ако имате претенции за млади, възпитани и интелигенти - не плюйте възрастните. Нищо не им плащате. Да вземат да ви целуват ръка ли? Те са тези дето са научили децата си на това което знаят. Това, че някой друг /а тук визирам всички правителства досега/ опоскаха парите им е друга тема. Както родителите на протестиращите, така и контрапотестиращите. Ревете, че правителството настройвало провинция срещу столица и деца срещу родители, ама пък пригласяте с пълна сила.

Противоречиш си ... с подчертаното горе. И е точно така - сега работещите плащат пенсиите на сегашните пенсионери, точно от техните осигуровки и данъци се изплащат пенсиите.
И грешиш ... никой не омаловажава направеното от родителите си, бабите и дядовците си.
Просто тези хора лесно се манипулират с надеждата да получат по-високи пенсии и по-добър живот.
Но това не го ли искат всички, вкл. младите семейства с деца, работещите, тези които се опитват да развиват някакъв бизнес.

# 16 477
  • София
Аз пък живо се интересувам кой плаща автобусите на пристигащите от провинцията? Ако има истински журналисти трябва да разнищят това.

# 16 478
Днес се видя кой настройва хората един срещу друг ДПС и БСП организираха 50автобуса срещу протеста.Искаха конфронтация и сблъсаци добре че протеста се одръпна.За какво ги докараха на манифистация?

# 16 479
  • 221B Baker Street
А това е албум,озаглавен "Братята контрапротестиращи"...Насладете се...  Sick

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10151777397304836& … ype=3&theater

# 16 480
Аз пък живо се интересувам кой плаща автобусите на пристигащите от провинцията? Ако има истински журналисти трябва да разнищят това.

Ти пък. Simple Smile Сега ще влети eva17 да ти обясни, че "очевидно" и "всички вече разбраха", че хората съвсем спонтанно и на стоп са пътували цяла нощ, за да подкрепят другарите. Всичките са си пуснали първо отпуск, разбира се. Пак спонтанно, всичките вчера. Simple Smile

# 16 481
  За първи път виждам хора да се радват и да ръкопляскат, че държавата взема заем Laughing

# 16 482
  • Варна

Белите шапки и тениски, явно са ги раздавали в автобусите. Rolling Eyes

# 16 483
  • На земята, която е всъщност звезда.

А за Чубака така изглежда родната интелигенция.

# 16 484
  • София
Днес наблюдавах интересна сцена на площад "Народно събрание". Появи се една група от мургави протестиращи, говорещи на турски и абсолютно открояваща се от останалите на площада. Журналист от БНТ тръгна към тях с микрофон и камера и те започнаха панически да се крият и да се промушват през тълпата. Хората се питаха що за птици са това, но после стигнаха до извода, че хорицата явно са объркали протеста, на който трябва да са... Joy

Общи условия

Активация на акаунт