Ново правителство, нов късмет

• 941 202
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 26 175
Плюс дупка в бюджета от един милиард.

# 26 176
# 26 177
  • София-Лагера
Няма
Никой не иска да е финансов министър в служебния кабинет
http://www.faktor.bg/balgariya/25527-martin-dimitrov-nikoy-ne-is … niya-kabinet.html

# 26 178
Аууу, президента им каза всичко за "хубаво нагласените" цифри в бюджета.  Laughing

# 26 179
Аууу, президента им каза всичко за "хубаво нагласените" цифри в бюджета.  Laughing
Бюджет ли? На тефтера с кредитите ли му се казва бюджет?

# 26 180
Чудя се това нова "дупка" за запълване ли е от клетия бг данъкоплатец?   newsm78

"Ройтерс": Инвеститори се готвят да съдят България заради КТБ

# 26 181
  • София
Чудя се това нова "дупка" за запълване ли е от клетия бг данъкоплатец?   newsm78

"Ройтерс": Инвеститори се готвят да съдят България заради КТБ
Това са стратегически игрички.

"Източник на "Ройтерс" обяснил миналата седмица, че изглежда вероятно да не се плати на 8 август и че връщането на дълга зависи от това какво ще се случи с КТБ. Дори банката да бъде ликвидирана, облигационерите могат да получат пълната или част от сумата, която им се полага, при разпродажба на активите на КТБ."

# 26 182
http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzvetanov-predizboren-shtab-izbori2013-17147592

Осъден на първа  инстанция ! Нямам думи! Peace

# 26 183
  • В тъмната гора.

Вземат пример от БСП...каквото и да се случи, нашето си е наше.

# 26 184
Абе, и на мен ми се струва доста прекалено. И безочливо. БСП поне си ги скриват съдените.

# 26 185
  • В тъмната гора.
Днес гледах това и ми стана неприятно...Какви евромайки, какви пет лева...?
И най-важното, те ли са образцовите майки?

Калина Крумова  Sick баш евромайката:
Калина Крумова признава, че й тежи, че живее в София, а синът й в Бургас, но предпочита да му дава пример "да бъде амбициозен и да иска да върви напред. А това няма как да се случи, ако си гледаш часовника и искаш да работиш от осем до пет.” Тя издава и повече подробности за бременността си.

Много бременна ходех на училище, но всички много ми се радваха, защото бях отличничка и дори ми носеха закуски, каза най-младата депутатка – бургазлийката Калина Крумова откровено тази вечер в предаването „Горещо” на Нова тв. Тя е била бременна на 17 години със сина си, който в момента е ученик в Бургас и за него се грижи майка й Горанка.

Да не и вадим и другите кирливи ризи...безочие..

# 26 186
  • София-Лагера
Катарзис
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B4% … --news209528.html

Той съобщи, че се е извинил на президента за това, което му е причинил през последната година. „Разбирам, че моите квалификации за него не са били премерени и са нагнетявали още повече обстановката. Въпреки всичко президентът устоя и в момента е единствената институция. каза лидерът на ББЦ.

# 26 187
На мен ли ми се струва само, или Бюрека зализа зад..ка на ГЕРБ

# 26 188
  • София-Лагера
Барека остана сам.
Цв.Василев и Пеевски му биха шута.
Остана сам и без пари.

# 26 189
Барека остана сам.
Цв.Василев и Пеевски му биха шута.
Остана сам и без пари.

Да, не вярвах, че така ще го изхвърлят отвсякъде като мръсно коте - ама нямам против.

Общи условия

Активация на акаунт