Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 60 986
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Surєla, честито за книгата! Най-любимото ми и обичано издание на "Малкият принц"!  newsm10

# 181
  • Варна
От Алеята на книгата днес: за баткото. Тази си я купи сам: .
За малките: ;
Купих и още заглавия, но ще ги подарявам по-нататък.

# 182
Честити книжки на всички! Моренка, на теб особено ти завидях за "Аз, баба, Илико и Иларион" и браво за "Вълшебникът от подземното царство"!  Hug

Ние имаме придобивки, но нямам време.. Влизам основно, за да ми препоръчате хубаво издание на "Ян Бибиян"? На първо преглеждане харесах на "Захари Стоянов" и на Луната, но не се ориентирах илюстрациите на кого са.. Скъпички са, но ще ги взема, ако си заслужават, иначе гледам има и на "Дамян Яков" и в класическите поредици на Хермес, Пан, но ми се иска нещо качествено..

# 183
Сиси, специално за Ян Бибиян не мога да препоръчам ново издание, тъй като пазя моето от детството и не съм купувала, но досега нямам оплакване от книжка на "Дамян Яков".

# 184
# 185
  • София
ИзлеЗли са две нови книжк на Дора.Аз мисля да не ги купувам ,децата са големи за тях.

# 186
  • Варна
От събота: ; и . Веднага започнахме "пунша" и се възприема много добре. Има екологичен, възпитателен ефект.  Sunglasses

# 187
  • Варна
и 6 от книгите за Рамона.

# 188
Препоръчвам цялата поредица на Фют "Не се предавай" . Моя 5 годишен малчо много ги хареса. Първо бях взела само една, но после взех и останалите, написани много увлекателно и забавно! Сега четем "Маймунчето Морис": http://www.fiut.bg/book/maimuncheto_moris#

# 189
Днес племеничката (15 годишна принцеса) получи : Зимоковецът - Тери Пратчет, Нация - Тери Пратчет, Шапка пълна с небе - Тери Пратчет, Опаричване- Тери Пратчет и Ад- Дан Браун, а брат й (малък мъж на почти четили  Laughing)  - Атлас на животните - Джини Джонсън  Simple Smile И двамата доволни - на всеки му желаното  Laughing

# 190
ОТСТЪПКА 10% за всички книги и учебници на българския пазар!

Над 25 000 заглавия в sokrat.bg

Промоцията важи до 10 септември.

Отстъпката ще бъде начислена при натискането на бутона "ПОРЪЧАЙ" за желаната от Вас книга.     

# 191
.           Горещо препоръчвам тази книжка! Синът ми е на 13,прочете я на един дъх и много я хареса!Поръчах няколко бройки за подарък.Романът е с заслужени литературни награди. Има и игрален филм на Дисни,по него. "Семейно проклятие"/В Замунда/ Увлекателно,приключенско четиво за 9-14годишни.Би грабнало вниманието и на не много обичащите да четат деца!!! Grinning

# 192
  • I want it all and I want it now.
Подарък за момче на 13 години.

Питър Нимбъл и неговите фантастични очи
Джонатан Оксиър

# 193
Включвам се с "Приказки от вълшебната гора" - Джуджетата и ХАРИША!!! А днес за имен ден купих от поредицата за Петсън и Фингъс! Simple Smile - всички ми харесват

# 194
Последно подарих "Малката Божана в деня на боклуците" на българската авторка Божана Апостолова. А тук издателство подарява по 3 книжки от нова поредица /..дано да са същите, за които си мисля, защото сме фенове, но дори и да не са - ще ги чакаме с удоволствие/ https://www.facebook.com/EcoKidsPublishing/notes и разбира се им писах Laughing

Общи условия

Активация на акаунт