Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 60 992
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
тъкмо се чудех,че цяла седмица не реагираш,а знам,че и вие сте любители на тези  Hug

Бяхме на морето почти месец, там не се задържахме в хотела много-много, за да пускам компа. Прибрахме се вкъщи днес на обяд, викам да ви нагледам и веднага пуснах 1 поръчка.  Laughing

# 211
Много книжки натрупахме напоследък, но влизам специално да споделя:
Всички книжки за Випо в Booktraiding са по 1 лв! Peace
1. "Аз съм Випо, ела и полети с мен (Випо вкъщи)"
2. "Моят най-добър приятел Хенри (Випо в Германия: Мюнхен)"
3. "Помощ! Пират на Айфеловата кула (Випо в Португалия: Лисабон, Франция: Париж)"
4. "Били трябва да спечели (Випо в Испания: Барселона, Гранада, Мадрид)"
5. "На голямото Виенско колело (Випо в Австрия: Залцбург, Виена)"
6. "Един ботуш насред морето (Випо в Италия: Венеция, Рим, остров Сицилия)"

Съвсем случайно реших да погледна при намалените в книжарницата им в The Mall. Много съм доволна, защото отдавна им се каня, но не ми се даваха толкова парички, а сега за 6 лв. всичките, колкото иначе струва само едната книжка! Сайтът в момента нещо не работи, но предполагам и онлайн могат да се купят. Побързайте обаче, защото специално на бул. България имаше по 2-3 останали от всеки вид!

И не мога да не се похваля поне с една от антикварните си придобивки, дълго издирвана книжка, която най-после си намерих и то в отлично състояние:

# 212
Щях да забравя и една хубава иницатива, от която ние със сигурност ще се възползваме: Peace

# 213
Щях да забравя и една хубава иницатива, от която ние със сигурност ще се възползваме: Peace

Хубава идея. Само че имам лош спомен от пластмасата. Дано не се повтори  Peace

# 214
Хубава идея. Само че имам лош спомен от пластмасата. Дано не се повтори  Peace

Защо, нещо в организацията или самите книги, които подаряваха, в избора им? Ние тогава не бяхме в София и не се включихме.

# 215
Забравих също да спомена, че в Booktrading са намалени и всички книжки на Ейми Трий - http://enthusiast.bg/bg/authors/31/ - от 7 лв. на 3,99, ако не се лъжа. Към всяка има подаръче, видях бужута, вероятно във връзка с текста на съответната книжка. Запечатани са обаче и не можах само от корицата да добия задоволително впечатление, което да ме накара да ги заграбя, макар че харесвам по принцип изд. Ентусиаст. Ако бяха пак по левче нямаше да се замисля, но не са, а и са много на брой.. Simple Smile Ще се радвам да споделите мнение дали си заслужават!?

# 216
Сиси ♥♥,
стояхме 2 часа на опашка, книгите бяха определени, предимно за астрология, зодии, как да правиш секс, детски книги мисля май изобщо е нямало, в изобилие стари броеве от преди 3-4 г на сп. Осем.
Детето си избра след разлистване едно списание ...
Така че не сте изпуснали нищо  Peace

# 217
lorenca, сега би трябвало да има повече детски книги, даже впредвид дадената програма, звучи като да е организирано само за деца, т.е. и книгите може да са само детски.. но ще видим.

# 218
  • у дома
И от нас две антикварни математически книжки-много съм доволна от тях  Hug
Тайнственият път

Скрит текст:
В интересна форма на игра авторът ни запознава с основни понятия от теория на вероятностите.

Триъгълникът АВС мисли и играе   - тази съм я чела като дете,сега ще си я припомня  Embarassed

Сиси ♥♥ ,мерси за Випо-възползвах се  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 00:44 от svetlaem

# 219
СветлеHug Страхотни книжки си открила, честити, не бях ги чувала, срещала.. Дано да имаш време някой ден да ги сканираш, защото са ценни.. Heart Eyes

# 220
Аз взех тези - http://www.fiut.bg/catalog/series/ne_se_predavai - като подарък от майка ми за първия учебен ден на дребната.

И тази - - за петокласника.

# 221
  • Sofia
Светле, а познай... веднага се подсигурих и с двете книжлета.  Laughing
Щом е препоръчано от теб, няма начин просто.

А поредицата "Не се предавай" и аз я набелязах, взела съм една книжка (Лъвчето Брайън) за сега, да видя дали ще допадне на щерката.

За РДто и' пък купих от поредицата "Разгледй отвътре"  Човешкото тяло, а и Математиката взех, но тя е за по нататък.

Сиси, много липсваш напоследък.  Hug  Поздравления за "Аз, баба, Илко и Иларион"! Simple Smile

# 222
Сиси ♥♥ ,мерси за Випо-възползвах се  Heart Eyes

И аз току-що ги поръчах всичките, благодаря за споделеното!

# 223
Сиси, мерси много за Випо!  Hug

Вчера прочетох и веднага ги поръчах, току-що дойдоха и предизвикаха бурна радост - това ни е любимото филмче за лека нощ.

А на каката поръчах поредицата Пърси Джаксън и боговете на Олимп: http://egmontbulgaria.com/knigi-3/romani-119/prikljuchensko-fent … ete-na-olimp-201/
всичките 5 тома в пакет + "Досиетата на героя"

Като ги прочете, ще й взема в пакет следващата серия - "Пърси Джаксън и героите на Олимп": http://egmontbulgaria.com/span-class-promotion-samo-sega-span-8/ … a-olimp-1471.html  + "Досиетата на героя"

Май това ще е единственият начин да понаучи малко митология.  Mr. Green

# 224
"Великаните"

Общи условия

Активация на акаунт