Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 61 040
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
О, Петя, благодаря, че показа книжката, ще я взема.  Hug

# 376
  • София-България, Израел - където си поискам
Тези книжки за каква възраст са подходящи? Четох, че има кратка и пълна версия?
според мен  са подходящи за 6-7-8 годишни деца  Wink
кратката версия, предполагам е за тези книжки с по-голям шрифт, които са подходящи за деца,които в момента се учат да четат  Peace

# 377
О, Петя, благодаря, че показа книжката, ще я взема.  Hug

Моят син в събота е на зъболекар и ако е смел , феята ще му остави нещо под възглавницата.Та подсигурих феята Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 378
Детска енциклопедия "История на България"

# 379
Момичета, попаднах на супер промоция: http://www.booktrading.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%87%D1%83% … ng?search=145.154

Аз вече купих книжките, но мисля да са за коледен подарък, защото сега съм наумила друго и ще станат много.  Mr. Green

Между другото, утре в книжарниците на Сиела ще има 50% намаление на всички техни книги.  Peace
Може ли да споделиш това кратката версия с големите букви ли е или нормалните книжки?

# 380
  • у дома
Момичета, попаднах на супер промоция: http://www.booktrading.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%87%D1%83% … ng?search=145.154

Аз вече купих книжките, но мисля да са за коледен подарък, защото сега съм наумила друго и ще станат много.  Mr. Green

Между другото, утре в книжарниците на Сиела ще има 50% намаление на всички техни книги.  Peace
Може ли да споделиш това кратката версия с големите букви ли е или нормалните книжки?
Не са от тези за първокласници,а от другите,с повече текст .

# 381
Много благодаря за информацията   bouquet

# 382
Благодаря и аз.Поръчах ги.

# 383
И аз поръчах. Много благодаря!   bouquet

# 384
Честит празник!
Моите подаръци за децата са от 50%-тното намаление на Ciela! Peace

Купих и за подарък "Приказки за злояди деца" на Красимир Дамянов да имам под ръка при нужда, много любима вкъщи!! Peace Препоръчвам горещо на всички, които се чудят кои книжки да вземат от промоцията:

И общо взето това са им хубавите детски на изд. Ciela.. На Армел Боа книжките евнтуално също, но те са намалени и в Booktrading не само днес.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 14:16 от Сиси ♥♥

# 385
  • Sofia
Честит Ден на Будителите! Дано сме и по-будни, та да успява будителското дело!
Поздрав за вас и дечицата ви от моето малко будителче, дано е интересно и подбуждащо! Simple Smile

По повода подарих Небивалици/ Доналд Бисет, Приключенията на мотовете/ Радостина Николова и една занимателна книжка -

Андреа, е очарована от небивалиците в "Гимнастика за опашката", та затова дадох Небивалиците на Бисет. Simple Smile

# 386
Моренка, прекрасна е.. и толкова изразително чете, браво! Браво и на мама! Heart Eyes Hug

За Лили Чудото промоцията и аз я видях, но все не ми оставаше време да я споделя тук.. Но аз няма да ги взимам сигурно, защото имаме и томчетата, а някои заглавия се повтарят.. Като цяло не ми се купува много Лили, имаме достатъчно..

# 387
  • ГОре на черешата...
Честит празник и от мен  bouquet! Нека книгите водят децата ни към Доброто!
Морена, прекрасна е Hug! Трябва и аз да ви покажа Андриан - вече чете почти гладко, като дете в началото на 2 клас...а интересното е, че едва от началото на октомври ходи на английски и вече се опитва и да чете на английски Crazy...

Днес ние също отидохме в книжарницата и младежите си избраха тези:

# 388
  • София
Честит празник!!!

Аз имам едни въпрос,някой поръчвал ли е днес в сайта и наистина ли и в сайта на сиела има -50%?
Нямам възможност да отида до книжарница,а искам много да се възползвам.Но,когато добавям в кошницата сумата е непроменена без отстъпка  Sad

# 389
намалени са само на издателство сиела, а те продават и на други издателства, така че погледни си пак поръчката.
Аз поръчах за злоядите деца, че много я харесваме а само библиотечна сме взимали.

Общи условия

Активация на акаунт