При нас каката си беше ударила главата на около 11м. доста лошо над веждата, ходихме до Пирогов и въпреки, че там ме разубеждаваха че е вредно аз настоях за снимка за да съм спокойна.
И като сложиш разните други разходи по почерпката дрешки кумове и така нататък то си става някаква доба сума. Ние още не сме се засилили да кръщаваме малкия, някой ден и това ще му се случи
Във Варна духа страшен вятър и нещо не ми се види подходящо да тътря ситното навън.
Щото аз освен, че имам таласъм, ами и всеки ден по 2 пъти имаме ритуал с крясъци, скимтежи, бясно мяткане на главата, докато прояде. Поради това и храненето, освен в домашни условия с колани на столчето, е практически невъзможно. 2 дни бяхме на почивка преди 2 седмици - е, за 2 дни яде 2 пъти, вързана в количката, и то - кашата с плодово пюре. Зеленчуковото просто беше категорично изблъскано и изритано. На плажа - същата история. Там даже имаше кресъци с елементи на истерия!
Та, от тогава си знам - на стола за мъчение и толкова.
Някой има ли подобен опит?

Поздравления за куража!!! Наистина! Аз, след това чудо - по-рано от 4г не мога дори да си помисля!

Както казват най-добре е да се пита в църквата какво е необходимо. Иначе при нас обичая е че кръстницата облича детето от главата до петите /така да се каже/. Когато кръщавахме Никол пак беше същото, аз и бях облякла една по така рокличка и когато я съблякохме след това всичко което и се облече беше закупено от кумата+хавлията с която се подсушава. Имаше и китка с която попа пръска и след това ни я даде, даже и питката и меда бяха от кумата и тази кърпата +сапуна за попа пак бяха от нея. А иначе при нас кръщенето струва 50 лв. ама попа си пя както трябва и не бързаше изобщо и всичко продължи около 30 мин. някъде. А документите дето ни искаха бяха пресниман акт за раждане на детето и кръщелните на кръстниците.

няма време за нищо милата, но ще се справи.
)
Дано вече е по-добре Габи и готова за нови подвизи
Предлагай често, пък ако иска ще пие, ако не не насилвай. Сетих се сега, че може и да е пропил повече вода заради кухнята /нали от месец вече сме там/ та може и да се дължи на това
За парченцата какво да ти кажа, пасирай всеки път по-малко и по-малко, давай лйбими храни и т.н. Пламен също не ги долюбва парчетата, но понякога се излъгва 
Има време да се назландисаме е да се приготвим де 

Защо ще ходите на алерголог, нали в болницата се оправи малкия
Препоръчани теми