.
. 
За кухнята и аз съм си мислила много пъти и все си повтарям личната си уговорка, че до годинката ще кърмя и само ще запознавам с различните вкусове храни, без да замествам хранене. Обаче понякога така ми се приисква да не ми виси постоянно на цицата и да мога да се покрия за повече от 3 часа, примерно. Та за това се изкушавам понякога и тъпча с по-големи количества храна, че да свиква. И е такова наказание. Тук във Варна мисля, че е след 10тия месец кухнята, но дори не съм разпитвала. Все си мисля, че е много рано още. Лора едва от няколко дни успява да изяде по 190грамовите бурканчета пюре и то пак с хиляда каприза и квичене, все едно я колят.
,отока почти спадна,само синее,но и то ще мине!Дано и след време всичко да е ок,явно наистина отпред главичките им са доста здрави!Тук кръщенето е 85лв,аз също мисля малко да изчакам с него,ще е след годината най вероятно или точно за рождения и ден,понеже и двете мисля да са в тесен кръг,защото както казвате няма да има много спомен от това!Аз на Габи нищо не пасирам,но и тя сама решава кое ще яде,ако и харесва било то и на големи парчета си го изяда,но не и ли харесва и най фино пасирано да е и се повдига!Хитруша!Лека и спокойна нощ!
.

Иначе, ако се наложи да давм домашно готвено, само намачквам, не пасирам.
Купон голям хе хе , удари ме на рими. Много хубаво готвят. Дават заешко, рибка, телешко, прасе, пиле, пуйка...доста добре
Наистина хубаво готвят.В супата от заешко имаше повече месо,отколкото аз съм яла през дългогодишния си живот

Иначе, ако се наложи да давм домашно готвено, само намачквам, не пасирам. 

Та дано се окаже прав де ... да ги нашариш дечурлигата Препоръчани теми