Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 74

• 68 044
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
# 16

Nebahat Çehre'den Meryem Uzerli yorumu

Небахат говори нещо за Мерием newsm78

# 17
  • Пловдив
Изтървах няколко теми и няколко серии. Дори и не знаех какво е станало докато не влязох в темата тази вечер. Прочетох назад и долу горе се надявам, че ми се изясни положението. Естетсвено ще си кажа и аз мнението  Mr. Green

Мирием ми е безкрайно симпатична. Хюррем също много ми харесва. За всяко нещо, което е направила досега намирам оправдание и защита. И никога не съм си помислила, че е виновна, винаги съм я смятала за права поради всякакви причини.

Само че въпреки всичко не мога да не отбележа, че  постъпката на Мирием според мен е безкрайно безотговорна и няма оправдание (освен ако не е нещо много сериозно здравословно, което се надявам да не е). Тя прецаква и разочарова милиони хора - като се почне от екипа на сериала, колегите си и се стигне до зрителите. Абсолютно незряло и  детинско е да отпътува за друга държава и след това да прекрати комуникацията с хората, които дори зависят от нея. Няма и доблестта да им го каже сама, а натоварва родителите си и адвокати.
Ако и е било тежко е можело да се направи нещо предварително, да се вземат мерки, да отиде на лечение ако трябва в Истанбул, а не да бяга на хиляди километри и да изчезне, оставяйки по този начин толкова хора разочаровани.

# 18
  • Русе/София
По мое мнение филма ще загуби без Мерием.

# 19
  • Сливен
Опитвам се да се разпиша тези дни, след последните събития и все не намирам муза. Оставам без думи от постъпката на Мерием и от огромното си разочарование от факта, че вече няма да е тя Хюррем. Аз не съм чела книги за Хюррем и в моите представи е единствено нейният образ.
Сериала го гледам най-вече, заради нея. Други турски сериали през живота си не съм следяла. Тя беше една от най-главната "виновница" да заобичам тази продукция. Много ме е яд и не се побирам в кожата си.  Cry Много ми е мъчно. Cry
Толкова ми се иска да не е истина.

# 20
Сериала тръгна по голямото нанадолнище още след загубата ма Мерал Sad ... За Мерием мога да кажа ,че е супер безотговорна(по принцип ми харесва и си изигра страхотно ролята) За пореден път се доказа максимата, че големите скокове завършват с голямо падане.Жалко за таланта и  smile3549

# 21
  • Сливен
Много жалко наистина. Всичко сигурно е заради онзи мухльо Джан, когото никога не сме харесвали. Кой знае как й е омаял главата и после я е сринал. Сигурна съм, че и постъпката му по време на награждаването беше голямо унижение за Мерием и не вярвам да не е имало последствия в отношенията им.

# 22
Записвам се в темата да Ви чета! Но не мога, да не споделя! Подкрепям ВИП-чето,че според нея има още нещо при Мерием!Дано това  нещо е само"Джан" , а не нещо по -сериозно!
АБЕ,хора,какво ви става?Какво ви направи толкова злобни,груби и лишени от капка съчувствие!Чета коментарите Ви и не вярвам,че го пишете Вие!!!!!!!!!! Имам чувството,че ако видите паднал на колене човек ще го сритате допълнително да се "опружи" по лице,а после ще се оправдаете,че сте го направили ,за да облекчите болките в краката му! ooooh!
Гнус ме е да ви цитирам имената, но съм сигурна ,че повечето от вас правят по -голям проблем от един свой счупен нокът,но  стоически понасят нечия друга "отрязана" глава!

# 23
# 24
  • Пловдив
Не мисля, че сритвам някого като си казвам мнението честно и открито. Може да се случи на всеки да попадне в критична ситуация. Но е редно да поясни с няколко думи сам какво става, а не да си плюе на петите и да остави милиони хора разочаровани, един екип с почти невъзможност да си продължи работата и колеги, с които работи години наред без заплати.
Не мисля, че нито някой от нас - обикновените хора, нито от големите имена и звезди може да си позволи просто да дезертира от работа без никакви последствия. Особено ако от тази работа зависят много хора. Дължи се поне елементарно обяснение, а не кръшкане.
Който иска да ме мисли, че съм злобна, груба и лишена от съчувствие. Но това, което се случва си е безотговорност - както вече го споменах. Има начини, по които да не е така, но в случая не е избран нито един от тях.

# 25
ЗлаВещица Laughing,колко точно си се "кръстила"!

# 26
vvi, аз не видях да има злобни коментари, че чак да те е "гнус" да цитираш имена. Аз също изразявам огромно съжаление от това, че актрисата се оттегля по една или друга причина.
Смятам, че повечето пишещи тук по никакъв начин не нападат Мерием, а споделят мнение и своето разочарование. Без да знаем фактите на фона на това, което се тиражира постъпката й изглежда наистина безотговорна. Ние коментираме това, което се знае.
Думите ти към съфорумците са много силни и несправедливи. Не съм конфликтна личност, но не мога и да чета такива неща безучастно.
Както и да е, лека нощ на всички!

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 09:08 от @steraki

# 27
Наистина много жалко за Мерием. Дано бързо да си стъпи на краката, пък и кой знае може да ни изненадат и да се върне. Смятам че критиките и анализирането на поведението и са излишни, защото монетата винаги си има две страни.

# 28
  • София
Моето име можете да го изричате, не съм от обидчивите.  Laughing

Мнението ми се припокрива с това на ЗлаВещица и съм го изразила в предишната тема.
Не, не съм зла и безчувствена. Разбирам, че вероятно психиката на Мерием е крехка и е изпаднала в някаква дупка. Има право да се лекува, има право да напусне сериала.
Изразявам несъгласие с действията и спрямо екипа. Ако беше разговаряла професионално и изложила проблемите си и нежеланието да се подлага повече на това непосилно за нея темпо, щяха да се разделят по живо по здраво и нямаше да ставаме свидетели на тези ненужни акробатики.
Ако това ми виждане ме прави лоша.... Ами вероятно съм такава.   Simple Smile

# 29
Записвам се в темата да Ви чета! Но не мога, да не споделя! Подкрепям ВИП-чето,че според нея има още нещо при Мерием!Дано това  нещо е само"Джан" , а не нещо по -сериозно!
АБЕ,хора,какво ви става?Какво ви направи толкова злобни,груби и лишени от капка съчувствие!Чета коментарите Ви и не вярвам,че го пишете Вие!!!!!!!!!! Имам чувството,че ако видите паднал на колене човек ще го сритате допълнително да се "опружи" по лице,а после ще се оправдаете,че сте го направили ,за да облекчите болките в краката му! ooooh!
Гнус ме е да ви цитирам имената, но съм сигурна ,че повечето от вас правят по -голям проблем от един свой счупен нокът,но  стоически понасят нечия друга "отрязана" глава!

Мила,спокойно можеше да ме цитираш и нямаше да се обидя.Аз харесвам Мерием,но фактите са че тя просто си грабна багажчето,познавайки турския манталитет(смея да го твърдя,защото 15 години работя с тях и всяка седмица по 2 дена съм в Турция),има нещо гнило в цялата ситуация,ако беше болест със сигурност в Турция ще и предложат най доброто лечение и не са такива експлоататори да не уважат човека като личност.

Общи условия

Активация на акаунт