Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 998
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте- аз съм новичка вчера ми мина кюретажа имах кухо яйце. Добре съм имам слабо кървене- малко ме приболява чат пат като отида до 00, но не мисля че е нещо особено. Бях с упойка и като съм си заспала пробудих се като ме пренасяха и после откарах още 1,5 часа е голяма съм поспалана- мъжа ми в опит да ме разсмее каза че само съм се чудела къде да подремна ( то затова и прякора ми е сънчо едно време така ми казваха че обичам да си поспивам) . Питах доки кога можем да опитаме пак и тя каза че трябвало да ми каже 6 месеца , но стигали и 3-4 месеца. Бях доста не на себе си около кюретажа и не я питах 3 месеца три нормални цикъла ли означава.Иска ми се да почнем колкото се може по-скоро. Мисля да отида на преглед през август ако всичко е наред и да развяваме знамената. Моя мъж все повтаря имай търпение, но сърце юнашко не трае. Това кухо яйце ми дойде като гръм от ясно небе - отидох да чуя сърце и изведнъж няма какво да чуя. Надявам се скоро да мога пак да се радвам на две чертички. Това което ме плаши е че доки каза че няма гаранции че няма да се повтори, защото по принцип не е ясно на какво се дължи - кое го предизвиква, но ме успокой че при положение че имаме едно здраво дете вероятността е по-малка. Ох надух ви главата ще ме извините, но имах нужда да си споделя с някой който може да ме разбере наистина.

Мама на Кики виждаме се и тук дано скоро пак сме в отчетните- надявам се всичко с теб да е о.к.

# 466
  • София
Wave, pival спокойно и аз чакам МЦ, вече не ми е чак толкова спокойно,но се държа и разсъждавам разумно!
Киф честит ти МЦ
Мама на кики аз изхвърлях такива парцалчета, големи парченца черна тъкан като направих спонтанния. След К по спешност,само първият ден имах леко кървене,после нищо,абсолютно нищо до първият МЦ.
Много се радвам на вече бременните момичета,стискам им силно палци и наистина е хубаво да вдъхват кураж!
Дани как си?
Бени живо се интересувам от прегледа,като мине естествено!

# 467
  • гр.Варна
Киф,Честито    bigdance2
Много се радвам за теб,а и съм сигурна,че от днес си много по-спокойна:)))
mama_sancho,съжалявам,че те виждам в тази тема.Засега явно ще си караме с теб заедно-първо в януарската,сега тук.Дано скоро се прехвърлим пак заедно в отчетна б"бремелинска"тема,в която да си откараме до край:)))).Желая ти по-скоро да се отърсиш от преживяното и да гледаш смело напред Hug  bouquet
Днес ходих на лекар за допълнителни изследвания-ПКК отново,CRP и СУЕ,които са ми проблемни.За нещото,което отделих док каза,че е нормално,а ендометрита каза,че се е получил евентуално сега,след като не съм изхвърлила всичко при спонтанният аборт и са останали частици.Каза,че и шийката на матката е била дооооста отворена,което е спомогнало допълнително за инфекцията.Което ме връща в изходно положение.Смятам,че е добре да потърсим причината. Според него нямало нужда да търся генетични причини,тъй като си имаме здраво дете и такава причина не вярва да има.Подкрепи идеята ми за консулт с доц.Конова,която да изкаже мнение.След като тя ми насрочи изследвания ще дискутираме с него резултатите:)Каза,че в следващите месеци ще ми втръсне от срещи с него Laughing Laughing Laughing Laughing
Препоръча ми бебеправенето да започне след поне 3 цикъла Rolling Eyes Rolling EyesНа мен ми се искаше най-късно септември да се мятаме,както и мисля да направим. Предният път чакахме 6 месеца и резултата се видя.
Лошото е,че мъжът ми колкото иска бебе,толкова го е страх това да не се случи отново и да ме подлагат пак на интервенции. Нещо взе да си прави устата да сме чакали на този етап Shocked ShockedКазах му,че ако се налага ще се изнасилваме Joy Joy Joy Joy
Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:39 от mama_na_kiki

# 468
  • гр.Варна
Wave, pival спокойно и аз чакам МЦ, вече не ми е чак толкова спокойно,но се държа и разсъждавам разумно!
Киф честит ти МЦ
Мама на кики аз изхвърлях такива парцалчета, големи парченца черна тъкан като направих спонтанния. След К по спешност,само първият ден имах леко кървене,после нищо,абсолютно нищо до първият МЦ.
Много се радвам на вече бременните момичета,стискам им силно палци и наистина е хубаво да вдъхват кураж!
Дани как си?
Бени живо се интересувам от прегледа,като мине естествено!
А на теб колко време след спонтаниият ти беше К?Кога ти се появи първият цикъл?
Не знам сега коя дата да гледам.Спонтанният беше на 01.06.,а К-вчера 11.06.2013 Rolling Eyes
И при мен кръвотечението вече спря.Беше ми бледо розаво зацапване снощи,а днес няма нищо!

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:34 от mama_na_kiki

# 469
Сънчо,много съжалявам, мила  Hug Тежко е,но трябва да сме силни.Мисля ,че е добре да отидеш по-рано на лекар,аз ходих на 14 ден,сега след първия цикъл ще ходя пак.Така ще си по-спокойна,че всичко е наред  Hug

# 470
  • София
Мама на кики и аз така много се обърквах, спонтанният ми беше на 10ти, а К на 13ти. Изписаха ми дуфастон и първият МЧ ми дойде на 28 ия ден, спрямо К-13та дата.

# 471
Киф,Честито    bigdance2
Много се радвам за теб,а и съм сигурна,че от днес си много по-спокойна:)))

Цяла сутрин мисля само едно - как с нетърпение съм си чакала цикъла , а трябваше така сега да чакам датата на първата ФМ  Sad 
Иначе съм спокойна, че все пак дойде, един проблем по- малко  Peace

mama_sancho , съжалявам, че се записваш при нас. Става дума за пазене 3 цикъла, не 3 месеца. Ако всичко е наред, могат да ти дадат зелена светлина след 2-ия цикъл  Peace

Кики, според мен се брои от датата на К  Peace И трябва да се почака, и на мен не ми се чака ,но лигавицата на матката трябва да се възстанови, за да износи успешно нова бременност.

Лин, недей така ни изоставя  Rolling Eyes

# 472
Лин, къде мислиш да ходиш? Никъде другаде, освен тук! Hug
Киф, честит ти цикъл мила! Видя ли! Hug
Джули, днес не съм хич добре. Отидох на работа и се върнах, не можах да работя. Лошо ми стана, гади ми се, а не мога да повърна, може и кръвното да е паднало.Нямам сили, сега си лежа на дивана. Днес с кой акъл направих тест и естествено беше –, то на 9-ти ден след О, какво да очаквам? CrazyМного беше рано, за първи път правя тези ранни тестове, а не трябваше! Виждам че няма М при теб, чакам утре теста. Обещала си! Hug
Прегръдки за всички, не мога да пиша много, че съм парцал направо, от миризмите ми се повръща и сутринта от препаратите на работата. Дано ми размине.

# 473
Сънчо,много съжалявам, мила  Hug Тежко е,но трябва да сме силни.Мисля ,че е добре да отидеш по-рано на лекар,аз ходих на 14 ден,сега след първия цикъл ще ходя пак.Така ще си по-спокойна,че всичко е наред  Hug
Момичета благодаря за топлият прием  Hug

А аз ще ходя другият петък да видим дали всичко се е изчистило- а ако всичко върви по-план ще отида през август което по принцип се пада след втори нормален цикъл ако всичко е о.к да си изпрося зелена светлина за бебеправене.
А за това от кога се брой моята лекарка ми каза че деня на кюретажа се брой за първи ден на цикъл демек 28 -30 дни след тази дата трябвало да ми дойде цикъла - само дето моя беше на 26 дни та ще видим сега на колко ще дойде.

# 474
  • София
mama_sancho , съжалявам за случилото се при теб  Cry
Киф,  Hands Clap ето, че дойде!
Ох, цяла сутрин се каня да се разпиша, и изникне нещо и трия поста  atwork Много ми е напрегнато тези дни в работата. А и всяка вечер у нас правя натурални сокове за зимата от череши, и у нас е мазало.  cook Няма празен съд вече.
Зузи отдавна я разконспирирах, дори ви писах в темата. Зузи, мила, прегръщам те.
Флайерчето знае колко се бях развълнувала преди 3 дена, още ме държи! Направо бях хвръкнала  Flowers Sunflower
Ние пак давахме стерилна урина, че докрорът каза, че трябвало на едно място всичко едновременно да се дава. Изпускаме този месец окончателно. Нищо де, другият ще е нашият.
Няма с какво да се похваля, затова съм се притаила...

# 475
Здравейте момичета  bouquet
Моя цикъл нещо не тръгва от вчера е само зацапване на тоалетната хартия Sad,но иначе часа ми е записан.Какво да направя ако трябва ще отменя.Писна ми вече от притеснения,таман си казах ,че този месец ми идва на време ,а виж какво става.
Дани мила какво ти е ?То дори да има бременност теста толкова рано едва ли да го отчете,ще се молим да е това Praynig,и след няколко дена да ни зарадваш.Почивай си сега,опитай се да не го мислиш ,каквото ще да е .
Лин що така бе миличка ще ни напускаш,ако искаш спри да пишеш известно време ,но пак ни навестявай.аз като ми е много зле така правя,но истината е ,че в темичката се чувствам най добре.
Киф,видя ли че цикъла се появи,честито.Няма по голяма радост от първия МЦ след К.
Сънчо много съжалявам ,Добре дошла миличка Hug
 Hug на всички

# 476
Прегръдки за всички, не мога да пиша много, че съм парцал направо, от миризмите ми се повръща и сутринта от препаратите на работата. Дано ми размине.
Hug Hug Hug
Нетърпелива съм сигурно повече от теб да дойде време за тест  Grinning

# 477
  • Варна
Киф, честит ти цикъл, мила  Hug видя ли че всичко е наред и ще дойде  Peace И на мен тази сутрин ми дойде 3-тия цикъл  Mr. Green

Бени, мила, ще дойде и твоя тези дни, само не се филмирай, нали знаеш, че за теб най-много стискам палци.....така ти се възхищавам и така се надявам да сбъднеш мечтата си скоро  Hug

Дани, какво  ти става бе жена, то теста толкова рано няма как да отчете, ама ако не е това, тогава какво би могло да бъде  newsm78

mama_sancho съжалявам, че се записваш при нас,но поне тук всички се разбираме и си помагаме  Hug А колкото до първия цикъл няма значение на колко дни ти е бил преди, сега това няма значение, първия цикъл идва от 30 до 40, а може и до 60 дни след К, и няма нищо общо с нормалния ти цикъл  Peace Така ще е само първия, след това вече нещата ще се върнат постарому  Peace А за чакането се чака 3 цикъла, но може да ти разрешат и след втория ако всичко ти е наред, след преглед разбира се  Peace

Приятен ден на всички и много  Hug

# 478
Деси, знам че няма как да отчете, яд ме е на себе си. ooooh!  Май се пренавих, най-вече заради прогестерона... Но може и да е друга причината за прогестерона, а не бременност. Blush А и какво очаквам, като опити нямаме... шанса е прекалено малък, та аз да съм сред късметлийките. Ще се разбере тези дни, а ако е бебе какво по-хубаво от това. И мъжо ми се накара сутринта едно хубаво, сега съм по-добре, но ми стана зле изведнъж. Сутринта ми беше добре, на работа ми стана зле и ми се гадеше, опитах се да повърна тук, но не успях. Сега съм добре, починах си на дивана, но съм отпаднала и нямам много сила, не ми се и яде, особено манджи, само кисело мляко и плодово хапвам.
Бени дано тръгне цикъла. Praynig
Сънчо, добре дошла, пожелавам ти да си стъпиш на крака и бързо да се изнесеш от темата!  bouquet

# 479
Оф,момичета само се оплаквам извинете ме Sad,но следобяд вече даже и не ме зацапва.Какво ми става незнам.Добре ,че сте вие да ме изслушвате,така се бях зарадвала ,че този месец ще е на време.

Общи условия

Активация на акаунт