Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 982
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
Мерси че ми честитите за цикъла, ама той ми е трети  Mr. Green Аз съм от преди Дани и Джули в темата, а на мен никой не ми пожелава другия месец да се пУфаля  newsm78  чувствам се малко пренебрегната  Rolling Eyes Шегувам се  Hug

Деси, вярно, виновни сме всички  Heart Eyes . Това е последния цикъл, който ти честитим  Peace

Дано ни зарадваш скоро и не само ти, всички с над 2 цикъла от темата , само оправдания си измисляте ама ха - влакове, почивки, гости....не се приемат  Mr. Green

# 511
  • гр.Варна
Киф,дано скоро се почувстваш по-добре Hug Hug
Дес,ше очакваме хубави новини другият месец.Дано още кратко време да си в тази тема:)))
Момичета,на мен днес ми е малко тъжно..... Rolling EyesДнес трябваше да ми е терминът,ако не бях направила спонтанният аборт през Октомври...SadНо пък си мисля,че догодина по това време може да съм щастлива.Като гледам как вървят нещата,евентуално ще можем да започнем с опитите отново около септември:))))Нямам търпение вече това време да дойде:)))
Приятен ден на всички!

# 512
  • София
Добро утро!  Heart Eyes

Уейв , Деси , днес е бил нашия ден  Party Направо сме се наговорили!
Уейв, с теб като гледам как заедно вървим  и положителните тестове по едно и също време ще извадим  Hug

Киф, а дано! От септември сме на лов и ние, дано бързо да си уловим по един плувец  smile3508

giuli хващай детето и заминавай щом имаш възможност! Аз точно това ще направя. Минавам прегледа и заминавам. Ще съм морска до август, че после ми става пренаселено и обикновено се скатаваме на планина с дребния. Съжалявам за отрицателния тест...  Sad  

Бени, чакам и аз новини от теб. Дано е това, което искаш да бъде!

Деси, Дани, Асти, Lyne, Pinkaaa, viper, Мира, Валя, Теди (да ме извинят тези, които пропускам) - този месец поне 3  EFP теста искам от вас. Я вижте колко сте много - разпределете се кой сега, кой после и започвайте работа! Трябва пример да ни давате!

mama_na_kiki  Hug  Много е тежко в такива дни... Направи нещо, с което да се поглезиш и поразсееш. Поне за малко ще се откъснеш от мислите.

Мария дано минава бързо! При мен остана само хремата вече. Ама каква хрема... като вода  Sad  Ох... писна ми от тези вируси! Заради такъв си загубих момиченцето най-вероятно  Tired 

Тhea нещо се позагуби...  newsm78  

# 513
Киф ,миличка не се притеснявай ,обикновенно 1 цикъл след К е доста по обилен.
Деси,хайде мила не сме те пренебрегнали ,чакаме другия месец да се похвалиш Praynig,и всички ние останали да те последваме Peace
Дани как си днес миличка?
Утре мисля да си направя вече тест,че взех нещо много да се филмирам.Сега пак преди малко като отидох до 00 имаше пак кръвенисто,но не тръгва и не тръгва пуст цикъл.Сега ще трябва и часа за прегледа да променя,и това как ще стане незнам,то едвам се свързва човек с тях.Хайде стига съм се оплаквала,изчезвам сега на работа.
 Hug на всички.

# 514
Момичета, след края на цикъла дали да си запиша час при док? Може и да ми е казал дали трябва , но съм забравила. Вие ходихте ли?

# 515
  • Пловдив
Аз мисля да отида след цикъла.

# 516
Киф, аз ходих след първия. Ако искаш иди да те види около О горе долу.Аз ходих на 13-ти ден и тогава даже бях в О. Запази да те види според мен! Peace

Момичета днес съм по добре, ходих даже на работа, но имам киселини и ми е супер гадно в устата, вече от 3-4 дни съм така. Crossing Arms Не ми се е догадило днес, но снощи едвам сготвих и не ядох разбира се, че не можех да гледам манджата. Ям кисело мляко и вода си пия, не ми се ядът манджи. Нямам сила, чувствам се отпаднала.
Деси, откривайте сезона вече като свърши цикъла и да стане от раз! Hug Praynig
Прегръдки за всички да не ви изброявам! Hug Hug Hug

# 517
Здравейтв.ей че оптимистично звучите направо ми повдигате духа.с нетърпение чакам да видя че някоя има две чертички така ще повярвам че и моя миг ще дойде. Мен ту ми е чорлаво ту ми минава . Лошото е че около мен е фул с бременни и като ги видя и ем им се радвам ем ми докривява. Още не ми е минала контролата а аз вече мисля за август септември .
Мама на кики не тъжи скоро и ти ще се радваш на бебче желая ти го цялата си душа.

# 518
  • София
Момичета, след края на цикъла дали да си запиша час при док? Може и да ми е казал дали трябва , но съм забравила. Вие ходихте ли?

Аз вече си записах час за 24-ти. Преглежда ме и се махам от София. Нямам търпение вече...

# 519
  • София
Киф, да, след края на цикъла е добре да те видят. Около овуто демек  Peace
@Daniella@ моля те пробвай с глътка студено прясно мляко. На мен това ми действаше много добре при последната ми бременност, а през първата що сода изпих  Sick Киселото мляко изобщо не е за препоръчване при киселини. Има и хомеопатични лекарства против киселини, но аз не съм ги пробвала, защото прясното мляко ми подейства от раз.

Е, не съм ли пророк, а? Преди две седмици ви писах как предчувствам валеж от положителни тестове. То още не е валеж, но скоро ще стане порой  Wink Е, няма да е моят, но всичко с времето си  Rolling Eyes

Аз само си чета докато отмарям на бюрото.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 15:22 от viper

# 520
Випер, ама аз не съм бременна! Laughing Поне не е доказано! Mr. Green Мерси ще пробвам с млякото, ама няма да поведа аз хорото с + тестовете, сигурно нещо съм се повредила, newsm78  не знам не искам да го мисля....

# 521
Здравейте мили момичета!   bouquet
Отдавна не съм се появявала, но гледах да не мисля много-много...
Виждам, че настроението в темичката е Суперско /а тя минала 2-3 нови номерца, докато ви намееряя  ooooh!/, сигурно заради лятото grinning039.  Дай Боже още много EFP и preggo и накрая passifier!

А аз, докато обикаляхме насам-натам минах пътьом през проф.Кременски и при доц.Конова в Плевен.
Много ми хареса сайта на професора - с проучвания на американските специалисти - няма нищо доказано, не е сигурно, че подобно лечение е ефективно и т.н. - в общи линии всичко е Божа работа /на чист български  Mr. Green/.
Иначе имам заключение и подробно описана схема на лечение от доц.Конова /по мейла/. Само остава да отида някъде да ми обяснят по-подробно, щото аз като адванс-пациент не се задоволявам с резултати от изследвания и хапчета!  Laughing Тоооо, както съм забелязала, всяка една от нас, минала по този път, е с половин медицинско образование!  Mr. Green

Но мисълта ми за обобщение и информация не ме е напуснала, само се чудя как ли може да го направя, дали има достоверни източници, откъдето да се вземе информацията и такива работи  newsm78.
Сори за дългия пост, но ще се радвам, ако някой има идея откъде може да се почне...
Прегръдки и целувки на всички  Hug

# 522
  • София
Випер, ама аз не съм бременна! Laughing Поне не е доказано! Mr. Green Мерси ще пробвам с млякото, ама няма да поведа аз хорото с + тестовете, сигурно нещо съм се повредила, newsm78  не знам не искам да го мисля....
На мен ми стига и вълнението дали някой е или не е бременен (в мъжки род, о ужас!) Това допринася много за повишаването на общото настроение  Blush, в частност на моето  Heart Eyes
Malinche, то тук всяка се с специализирала в някаква област вече... Аз мога да включа по темата инфекции  #Cussing out за съжаление...

# 523
Момичета чакам си 3-ти Ц чинно. Mr. Green  Сега взех резултата от сутрешния кръвен и е отрицателен. Аз ви казвам че съм се повредила. Mr. Green Не знам на какво са били тези неразположения, но поне се успокоих и исках да минат 3 цикъла. Но хубавото е че съм имала супер О и много хубаво функциониране на яйчниците и жълтото тяло, заради високия прогестерон. Випер и аз съм с теб в отбора и борещи се за мартенички, както и останалите момичета , които бебеправят или ще започнат като мен. Да ви кажа от една страна се радвам, че не съм бременна, защото чакам резултатите от другите изследвания, дано са ОК.  Hug

# 524
Здравейте момичета Hug,влизам да се отчета.Следобед най сетне моя цикъл потече,то големи мисли бяха последните 2 дена,чувствах се като пребита.Само като си помислех ,че и последния път бременноста ми беше започнала по тоя начин мислех ,че ще откача #Cussing out.Презаписах си часа за 20.06 от 12.10 ще съм на преглед,надявам се да ме зарадва.Стиснете ми отсега палчета имам нужда от тях.
Дани,обърни си внимание от какво може да е тази отпадналост.Дано другия месец се похвалиш с положително тестче.От сега ще стискам палци.
Кифче и аз след първия Ц ,отидох на преглед.Желателно е да те прегледат,все пак да се види лигавицата как е.
Това е от мен ,хайде лека вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт