Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 988
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
Джули, от мене имаш стиснати палчета за утре. Дано се зарадваш. Praynig Знам че беше много рано, но се чувствам странно, гади ми се и храна не съм яла днес, едвам сготвих. Мирише ми гадно и веднага ми се повдига, а не мога да повърна. Цял ден съм на кисело и плодово мляко и вода. Беше минало и вечерта пак наново като сутринта. Каквото има да става ще става, и аз се успокоявам, че ако е станало бебето имаме зелена светлина.

# 496
Уейв , Деси , днес е бил нашия ден  Party Направо сме се наговорили!
Уейв, с теб като гледам как заедно вървим  и положителните тестове по едно и също време ще извадим  Hug
Джул, ти какво искаш - не те знам, но аз ще  стискам палци утре да е "+" теста. Да му мисли ТМ, че има закана  hahaha И да пишеш веднага, да не те мислим цял ден  Heart Eyes
Бени, и ти нещо ме съмняваш  Wink

# 497
Зузи честито за бебче! Пожелавам ти една лека бременност до финал и накрая да си гушнеш така желаното бебче
Фейчке, тихичко честито и от мен. Дано и при теб нещата се развият мноогоо добре.
С нетърпение чаках двете със Зузи да се похвалите, че ви беше ред. Много помогнахте на всяко момиче в темата  Hug
Мама Сънчо съжалявам че се включваш тук, дано в най-скоро време видиш така желание две чертички.
Уейв, Деси, Киф честит цикльо Simple Smile
Дани, Джули стискам палци и вие да се наредите при  preggo ако не този най-късно другия месец  Mr. Green
Табеа, Креми, Пепси радвам се че при вас всичко е наред
При мен е една и съща дребчо шава, чак ми рита ребрата. Купихме количка и от другия месец почваме с дрешките. Само дето ми казаха че може да раждам секцио заради проблем с очите, а така да не искам ама каквото Господ е рекъл, само дребчо да е добре.
Силно се надявам да няма нови попълнения а само да има изнасяне към отчетните
Лека от мен момичета и ви чакам с добри новини  Hug

# 498
Добро утро!!!Много съм ранобудна днес от 6.30 съм се укокорила.Положението с цикъла е същото Sad.

# 499
  • София
Пиша: резултатът е отрицателен на 32 ден, чакам си лелката.
   Оххх, камък ми падна от плещите! Явно МЦ е станал по-дълъг, а Дани колкото до тестовете за ОВУ май не съм ги правила както трябва, иначе не виждам никакво съотношение във фазите от МЦ!
Спокойно мога да играя тенис още поне месец и малко да се повталя Mr. Green

# 500
Пиша: резултатът е отрицателен на 32 ден, чакам си лелката.
   Оххх, камък ми падна от плещите! Явно МЦ е станал по-дълъг, а Дани колкото до тестовете за ОВУ май не съм ги правила както трябва, иначе не виждам никакво съотношение във фазите от МЦ!
Спокойно мога да играя тенис още поне месец и малко да се повталя Mr. Green

Eee, мислех си че ще е +.  Crossing Arms Явно О е била по-късно.

# 501
  • Пловдив
Добро утро!!!
Бени, съмнително е положението.

# 502
Пивал незнам миличка,голям страх ме тресе и последния път разбрах ,че съм бременна  по тоя начин.Не смея да си направя тест от страх,ще изчакам и днеска и ако утре е същото ще пропикая един тест.
Джули  Hug

# 503
Добро утро   bouquet

Бени, какво има да чакаш до утре, върви сега за едно тестче, хайде  Heart Eyes  Hug

Джул, жалко..

Дани, как си?

Мария, как си , имаш ли още Т?

На мен толкова силно ми тече, чак се плаша  Rolling Eyes

# 504
Оф, Киф,този вирус така здраво ме е хванал и не ме пуска.Гърлото ме боли мнг. Т ту се качва,ту спада..... Като пребита съм. Дано днес вече започна да се оправям. Иначе за кърненето не се притеснявай.И на мен ми тека 5 дни мнг обилно и после спря нацяло  Hug

# 505
  • Пловдив
Бени  Hug, всички ще ни тресе голям страх. Стискам палци и ви следя

# 506
  • Варна
Добро утро момичета  Hug

Джули, съжалявам, но пък ти неискаше да е този месец така че  Hug

Бени, стискам палци и смело давай с теста пък каквото сабя покаже  Hug

Мерси че ми честитите за цикъла, ама той ми е трети  Mr. Green Аз съм от преди Дани и Джули в темата, а на мен никой не ми пожелава другия месец да се пУфаля  newsm78  чувствам се малко пренебрегната  Rolling Eyes Шегувам се  Hug

Мария, да се оправяш  Hug

hixxy, радвам се че при вас с бебчо всичко е наред  Hug

# 507
Десс специално за тебе  babydust7 babydust7 Недей се чувства преенебрегната.  Mr. Green Дано следващия месец да е твоя!!

# 508
  • София
Мария 90 направи си компреса с изварата, много ще ти помогне, от опит ти казвам! Тази пролет се съсипах от гърлобол и хреми,та вече станах спец по бабини илачи!
Деси, мила дано съвсем скоро се похвалите!  Praynig ДА, някакси не си представям да съм бременна по погрешка,овен това миналата година морето ни беше малък психически кошмар,та тази година съм се наточила....затова не искам да треперя,ако случайно съм бременна! Така хубаво ми стана,като се разходих до входа на морската минала седмица,въпреки че валеше! Като нищо ми идва да си хвана детето и самолета и хайде на моренце, пък мъжо нека си работи в София Mr. Green
Бени да, я вземи едно тестче утре!

# 509
  • Варна
Eeeeeeee, hixxy, много ти благодаря, прашец специално за мен  Hug Чакай да посъбера малко  newsm79  newsm79   newsm79   Mr. Green

Джули, ако идвате насам задължително да се обадиш да пием кафенце  Peace Иначе и аз не мисля че другия месец ще е моя, понеже ще ходим малко при майка на гости и като че ли ми се иска да не се пазя и да мисля мога ли да си вдигна багажа, как да сваля Вики от влака, дали да пътувам и т.н.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт