Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 996
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
Бени, ако утре няма никой направи тест! Hug

# 481
Киф честит ти цикльо  ura Отпусни душата вече Wink
wave Едва ли чак ще напусна, но най-много да чета само. Нямам желание за писане, то няма и какво да пиша. Моите проблеми са по-различни до голяма степен и съм по-скоро за проблемното. Просто тоя месец ми се събра много с всички провали, а всеки месец ми е важен. Трябваше уж да си отдъхна малко от опитите, че са се превърнали в задължение напоследък, но ме е много яд, че така губим месеца, от много време не се беше случвало.
Относно микробите не съм изчаткала толкова просто внимавам повече. Покрай всички проблеми, изчетох доста и се запознах с много нови болести и съм по-внимателна. Отделно, че на старата работа имах контакти с да не казвам лоша дума ще ги нарека "представители от малцинствата" и се бях ощурила. Непрекъснато си миех ръце, бършех си бюрото, едва пипах бравите. Чак не ми се дишаше въздуха. Слава богу нямаше директен контакт, но самата близост ме побъркваше. И сега гледам да внимавам повече, замислям се какво пипам и кога трябва да се измия. Полезно е до някаква степен, защото се самодисциплинираш и някой ден по-лесно ще го предам на детето си.
Мама сънчо съжалявам, че се записваш при нас  Hug Всичко ще е наред.Отиди си на контролен преглед, изчакай да ти дадат зелена светлина и действайте пак. Най-вероятно е било случайност. Разбира се няма гаранция, че няма да се повтори, но в повечето случаи  е единично явление и просто не са се получили нещата от самото начало.
Даниелка стискай зъби и не се навивай да не се разочароваш накрая. Аз за тия три години колко пъти съм имала какви ли не симптоми, включително и последния месец и накрая нищо. Даже тогава и аз изпатках един тест макар и много рано. Честно казано сигурно заради тръпката, че последните месеци изобщо не правя и само чакам темп да спадне.
Айде оставям ви да ходя да препишкам един ову тест, че от одеве стискам Rolling Eyes Хич не ми се правят тоя месец, ама за статистиката искам да съм подготвена кога ще цъфна после. Иначе от вчера са едни обилни секрети, корема ме наболява, даже единия яйчник малко гадничко днес. Явно яйцето напъва, ама като няма кой да го улови Confused

# 482
Дани миличка  Hug,страх ме е да пропикая тест цял ден си мисля ,но ако се окаже положителен незнам какво ще правя,а уж гафове нямаме.Винаги е успявал да ме опази ММ,досега непланувано не е ставало ,но знам ли.....

# 483
  • София
Хе-хе! Колко много момичета сме се оциклили днес  Grinning  Мдааааааааа и аз съм вече от тях!  newsm68 newsm44
Ох... както каза Киф един проблем по- малко!

Lyne не знаех, че работиш с тези групи. За там си права, че при всички случай си трябва повече внимание. Мисълта ми беше да не се замисляш много, че то края никога няма да се види. Накрая ще се чудиш с какво да се измиеш от сапуна, защото и в него има нещо, което е вредно за кожата ти например.

Дани, започваш да ставаш много съмнителна!  Rolling Eyes  Ако не видиш  EFP след няколко дена няма да казвам колко разочаровани и страдащи заедно с теб ще има...  Crossing Arms

Бени, дано е това, което искаш!

От следващия месец вече има много момичета с изтекла забрана... Хайде дано по морски... знаете си  Hug

# 484
Мерси момичета много сте мили  bouquet  bouquet  bouquet - надявам се бързо бързо всички да изчезнем от темата и да се прехвърлим на отчетните.

Имам един въпрос след колко време ви спадна бюста след куретажа- моят бая е порастнал и нещо не виждам симптоми за спадане, но то вероятно трябва време.

Честито на всички с цикъл - нямам търпение да мине един месец и дай боже и аз да се похваля- ох знам че трябва да се въоръжа с търпение, но това винаги ми е било слабост  Sad

# 485
Уейв, ако не този другия месец... има време. Честит ти цикъл на теб, знам колко е радостно това съботие! Mr. Green
Сънчо, на мен ми спадна след 10 след К бюста. Peace

# 486
  • София
Мерси Дани!    Hug 

mama_sancho, извинявай че те пропуснах! Изобщо не ми се искаше да се появяват нови момичета в темата, а ето че сте 3 за няколко дни... И ние така дойдохме на групичка 4 девойки миналия месец.  Sad  Съжалявам, че си минала и ти през това! Аз доколкото съм разбрала  Rolling Eyes всяка жена има няколко негодни, дефектни яйцеклетки. Ако имаш късмет точно тази да се оплоди... се получавало т.н. "кухо яйце". Шансът да се повтори бил нищожен. Това разбира се се отнася за здрави жени. Ако има някакви екстри е друго, но да се надяваме при теб да няма! А и нали си имаш едно прекрасно, малко момченце... И моите гърди се смалиха след седмица.

# 487
wave отдавна вече не работя там, а и то колегите реално работиха с тях, аз не, но все пак факта, че влизаха в офиса и пипаха какво ли не беше достатъчен Close Сега гледам навън като съм да мия по-често ръце нон стоп съм с гелче за ръце, а в къщи само като пипап кучето и после ям, в началото бях по-сериозна, но сега съм се оставила да ме ближе къде ли не редовно от радост ми пуска по един език Rolling Eyes Вече съм се примирила и каквото ще да става.
Аз за бюста не мога да дам мнение, защото първо бях в много ранна седмица, второ изобщо не ми се беше увеличил повече от нормалното преди цикъл и хич не ме болеше. Нямах никакви симптоми осве, че изгубих апетит. То и като не се е развивало нормално от началото съвсем нормално, че съм нямала никакви усещание Sad

# 488
Имам един въпрос след колко време ви спадна бюста след куретажа- моят бая е порастнал и нещо не виждам симптоми за спадане, но то вероятно трябва време.
За няма и седмица сутиените ми бяха отново по мярка. Бях в 8 г. с. Сега щях да съм вече влязла в 13-та.

# 489
  • Варна
mama_sancho, за седмица до 10 дни  би трябвали да се спаднат  Peace Като идеш на преглед би трябвало док да ти ги поопипа, за да види дали има нужда от хапчета, но това е ако си била в по-напреднала седмица. Аз бях почти в 13-та и понеже вече съм кърмила веднъж по-рано се беше образува коластрата, док ме постисна, видя какво излиза и каза че мога да минах без хапчета  Peace

Wave, хайде честито и на теб  Hug Вярно, колко много днес сме се оциклили  Mr. Green

# 490
Аз провлачих крак и ми се скараха, че се предреждам.  Laughing Явно това е причината  Joy

# 491
  • София
Аз провлачих крак и ми се скараха, че се предреждам.  Laughing Явно това е причината  Joy

А, не! Ние само размахахме пръст.  Naughty То аз бях тази де...  Blush

Замислих се, че сега си честитим, после ще се жалваме... и то все за едно и също нещо. А се сърдим на мъжете като ни казват, че нямаме угодия.  Laughing

# 492

Замислих се, че сега си честитим, после ще се жалваме... и то все за едно и също нещо. А се сърдим на мъжете като ни казват, че нямаме угодия.  Laughing
[/quote]

Ами нямаме угодия, че имаме и цикли, Laughing  а те като нямат са си екстра! Мъж да си в днешно време. Mr. Green Не ги тресе нервата от ПМС, а мрънкат само на нас, ако знаеха на нас какво ни е? Crossing Arms

# 493
И в казарма не ходят вече  Laughing

# 494
  • София
И в казарма не ходят вече  Laughing
Точно! Наскоро се събрахме с колеги по случай 10г от завършването и мъжете нямаха обща тема за разговори, но виж ние жените- децата!
Бени еее какво му става на твоя цикъл!?
Дани малко си подранила с теста,но те разбирам какво ти е! Моят мъж също ми прави забележки,ако се пренавивам понякога. Днес му заявих,че ако не ми дойде и днес, утре правя тест, при което този път не беше категорично против, а просто ме успокои ,че все пак са минали два МЦ,така че ако има нещо,то си имаме зелена светлина.
ДНес си купих тест и ми пожелаха да покаже желания от мен резултат! Де да знаех кой е!  Praynig

Съжалявам за новата мама Сънчо! Много тъжно ми става,като видя нови истории!

Общи условия

Активация на акаунт