АПРИЛчета'2009

• 74 076
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Радвам се, че рождените дни наближиха. Пролича си по голямото раздвижване. Grinning
Стаята я направихме още при пренасянето. Някакъв междинен вариант е. Цветово е детска. Леглата (легло-сандвич) са човешки с матраци 90/200. По този повод го ползваме за гости и за изолатор, когато без да иска някой при някоя лоша болест направи голям драйф преди да успее да стигне. Сега в стаята е разпънат батут (баба и деди й бяха взели един да си има, ако стигнем някъде някога до село), но с идеята да се спука, за да ни се разчисти малко място. По възможност без да се скача на него или да бъде лекичко и не продължително. Съседите под нас все пак са много мили хора. И понеже всяко нещо е с възможна двойна употреба - ползваме го за риболов с подръчни материали.     Laughing
Вече имаме яснота за подаръците. С баба й имат тайна мисия да си подаряват палатка (от което ми настръхнаха косите, защото баба й може и да й купи такава със забиване на колчета, но и огромна). Ние с тати да сме й купили много дрехи. С много бляски и пайети.  Mr. Green

# 151
Здравейте, момичета, отдавна не съм влизала, но това е защото напълно съм изтрещяла от двете деца, а откак и работя, съвсем нямам време. Честно казано, гледането на породени се оказа много трудно нещо, а може би моите деца са по-трудни, не знам. Голямата е все с "искам " на уста, а малкия още не говори много разбираемо и се ядосва, че не разбираме и се тръшка, крещи, вика, постоянно е с "не! " на уста. Дано устискам да премина през този период без да загубя напълно разсъдък. Радвам се да ви почета малко, то си е като среща със стари другари Simple Smile

# 152
  • София
Аз изчезнах за кратко пак - да ви кажа не искам да се оплаквам, но такава зима като тази не помня да съм карала с децата. Само си казвам, че вече свърши..., пу-пу. Дай Боже пролетта да ни донесе мнооого здраве!
Днес Бобката е на ясла след две седмици вкъщи.. стис на палците, че това е края на почти два месеца постоянни болести.
Поуморих се малко, но се усмихвам на пролетното слънце.  Heart Eyes

Олче, много се радвам, че се включи.  Hug Чакам и обещаните снимки.  Heart Eyes С риск да прозвучи зле (но ти си знаеш, че не е такава мисЛата ми) - почти се зарадвах на споделеното за карането и споровете братско-сестрински.  Embarassed В един момент си мислех, че само моите деца са такива трудни. Е, има и просветления - снощи бяха решили дружно да слушат  Mr. Green, щото полвинката беше командировка и трябвало да ми помагат! Хубава вечер ни се получи. Simple Smile

Тези дни съм на вълна - мат. състезания на синчето. Вихри се из нета луд спор за една задача от тазсъботното състезание и почти се забавлявам. В тази връзка засякох Айла в мат. тема. А по-отдавна и Чоколина в съвсем друга тема. Та, разпишете се, момичета, да не ви клюкарим, така да се каже.  Mr. Green Всичко  най и  на двете ви от сърце.  Hug

Жабче
, честит празник   bouquet
Честито да е рождението на Яна и Йоана ! Да растат здрави, усмихнати, добрички и задружни! Много весели игри и щуро парти на Пиратския Кораб да имат!
newsm59  ura

Честито рождение и на дечицата, които изпуснахме - сещам се за Виктор на Девик и за тайфунките на Дани! Да ме прощават тези, които не споменавам.  Blush
 Живи и здрави да са и много радост да носят!

# 153
  • Някъде там...
 Jiema, благодаря!  Hug Пораснаха децата!  Heart Eyes

Никакво боледуване повече! Поне до следващата зима!

# 154
  • София
Честит Рожден Ден на Яна и Йоана! Да растат здрави, весели, умни!

Жиемка, да ви свършва кофти серията.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Вярно много куц период тази зима. Основно за мен и Велизар беше.
Груповото наплюване Laughing и разболяването ми е "любима" част от стажа, майчински. Ама какво да се прави. ooooh! И това е част от израстването.
Както и братско - сестринските кавги. В момента моите подопечни са в любовен период. Laughing Аз толкова се кефя, като спорят и се джанкат, по разбираеми ви причини Laughing, че да си призная, в повечето случаи ги оставям сами да се оправят. Embarassed
А винаги го има и моментът, повече народ вкъщи = пълни магарета.  #Milti smile3540 newsm52 #Onfire  
Ако ги отглежда някой поединично, няма по - добри деца. Whistling

Брилянтинка, много се радвам, че се разписа и ти.
Аз те разбирам каква лудница е с не-говорещо човече. Стискам палци да се промени рЯзко ситуацията и да си отдъхнеш! Hug

Вече нямам търпение да гледам юбилярски снимки. Heart Eyes Дано всички априлчета са здравички и имат най - възхитителния и незабравим Празник.

Цунки по муцунки. lovekiss

# 155
Честита петилетка на Яна и Йоана!  Heart Eyes  Олчето е стъкмила страхотна тортапо случай повода!  Laughing Честити да са всички празнували в последните дни!   bouquet
Дано за всички вече да е приключил кошмарния период от болести и усложненията им.
Марчето все още не е изпаднала в еуфория за рождения си ден. В момента тече подготовката за пролетното им тържество и е на тази въртележка. И чакам да им мине това толкова важно тържество, за да я спра от градина за ден-два, защото нейното добро настроение и моите не съвсем търпеливи състояния са в много голяма зависимост от детската градина.  Crazy
Хубава, здрава и усмихната седмица желая! 

# 156
Честити 5-годишни момичета на Жабче!  Heart Eyes Честито и на всички останали, вече 5-годишни!
Jiema, много гушки от мен! Стискам палците Бобката да е здрава и вече никакви болести.  Hug
По въпроса за разбирателството - за моите двамата съм споделяла не един път що "мир и любов" цари помежду им в голяма част от времето. Whistling В някои моменти ми се иска да имаме (или аз, или те) бутон за изключване на звука. Mr. Green Колкото тях не мога да понасям да ги слушам как се карат, толкова не мога да понасям и аз когато им се карам. Обаче, мъча се, мъча се и пак го правя - smile3540 (метлата яхвам, не конА - както казва Анята).
Ние по отношение на гадната зима и болестите този път бяхме наобратно, пу-пу. Може би защото Анито почти не е ходила на градина (коледна ваканция, грипна ваканция, таткова ваканция Crazy), не е боледувала не помня откога (само леки хреми и кашлици, минаващи бързо, но тях не ги броя).
За рождения ден все така не съм измислила нищо. Подаръкът ми е най-лесната работа, детето - скромно, скромно... като майка си. Laughing Партито най-вероятно ще е някъде навън, много ми се иска да е хубаво времето. Плановете ми ще са според прогнозата, ще гледам да измисля и резервен вариант.
Прекрасна седмица на всички и от мен!

# 157
  • София
Започна и официално вече Празничният месец, а тук настъпи затишие  Simple Smile
Честити да са всички Априлчета от началото на месеца и специално   
Честит рожден ден на днешните "звезди" - Анито на Ани4ка и Диди на Мимето  newsm59
Много да са здрави, весели, умни и щури  Grinning !

С малката пак се гледаме от днес, ама няма да се оплаквам  Mr. Green- обичайните сополи и две връхчета на предкътници напипах тази сутрин за успокоение ли, знам ли...  newsm78

Рони, как мина тържеството при вас? При Гергана е следващата седмица, тръпнем в очакване. На Великденска тематика ще е.

Слънчева седмица желая на всички с приятни трепети покрай приготовления и празненства.

# 158
Честит рожден ден на любимата ни близначка Анито! Жива и здрава да расте и все така да радва! Честит празник, Desirée!    bouquet
Честити да са и априлчетата от вчерашния ден, както и тези от предишните!  Heart Eyes
Дано бързо да пресушите ньоньончето (когато една особа беше малка, така си наричаше нослето) на малката красавица, Жиема. И безпроблемно да излизат зъбките.
Тържеството мина в петък. Голяма еуфория, голямо суетене беше. Още в началото едната госпожа имаше неблагоразумието да й даде тон в живота и овенката не беше мила пеперудка, а се превърна в буреносен облак. Не знам как не удари един бойкот. Но има време - догодина. Wink   

# 159
Рони,  Heart Eyes
Поздрави и от мен за всички минали, настоящи и бъдещи рожденичета!  Hug  bouquet
Jiema, дано по-скоро се оправя малката бонболинка (и течовете и вРЪХовните зъбни мъки да минават Simple Smile)!
Анито днес се събуди много весела и щастлива, първата й команда беше "не ме снимай"  Laughing, естествено не я послушах. Но и не се бях правила дотолкова на маймуна скоро и то в 6.30 сутринта, за да си открадна усмивки за камерата. Съвсем скромният й подарък (малка плюшена играчка и книжка) я зарадва изключително много и естествено си го помъкна към градината, както си беше в подаръчната торбичка. Замислих се колко малко им е нужно на дечицата понякога, за да са щастливи. После, за цвят, заваляха едни сълзииии (животът все пак е радост и тъга, дори и на рождения ден на човек), защото по пътя се спукаха 3 балона... и такаааа, емоционално започна денят. Детското ни парти ще е чак в събота, но и за довечера сме си приготвили торта, свещички, още много БАЛОНИ.  bowuu Whistling

# 160
  • София
Честит 5ти рожден ден на Анелия! Да бъде жива и здрава, голямо късметлийче и все такава чаровна усмивка !
Хубав празник да имате днес, Desirée, и в събота - пак.  Grinning Много мило си описала сутрешната ви картинка. Ще чакаме от откраднатите кадри.  Hug

Рони, това
и овенката не беше мила пеперудка, а се превърна в буреносен облак.
ми усмихна деня, в който и аз не знам как движа съвсем недоспала.  Blush

С Гергана бяхме на контролен очен сутринта. Разширяваха й зениците, Това дете понякога така ме изненадва на какъв герой се прави. Гък не каза на капките, които знам, че не са приятни и батко й примерно му удря всеки път яко мрънкане. Което не й пречи в други ситуации, където изобщо няма причина, да му удари тя едно яко мрънкане.  Mr. Green
Резултати са добри, ще подновяваме очилата, но иначе всичко друго е наред по очите, пу-пу.

# 161
  • София
Честит рожден ден на сладурката Ени ! baloni
Желаем ѝ мноооого здраве, късмет, весели игри с бати! Да носи само радост на мама и тати!

Олче, хубав празник да имате   bouquet и в неделя пак да повторите   ura

# 162
  • София
Jiema,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много, много благодаря! Нямаш грешка. Hug
Чакаме снимки от тържеството. Flutter

Специално за теб, показвам рожденичката.
Скрит текст:
Отворих юбилярско албумче, ще се радвам и други априлски красотички да ни правят там компания. Hug
Честита да е 5-тата годинка на всички сладури, които не съм поздравила тук - Тамир на Belbey, Димитър на Io io, Далина на ben78, Виктор на ola, Анито на ани4ka , Мишето на Мамочка, Диди на Мимето, Ани на Desirée, Гришо на Имамама,
Емо на desi054224, Лили и Вили на L.V.!
Нека са здрави, весели, умни, палави и страшно много да ги слушате.
Grinning

Весели и прекрасни да бъдат всички предстоящите рождени дни. Heart Eyes

# 163
  • София
Честита 5-та година на прекрасната Мария!
Все така да сбъдва щастието на подопечените си, много да е здравичка, умна, весела и щура!  Heart Eyes

Рони, прекрасен да ви е денят !   bouquet

Мислех си, че ще направя 3 поста поредни за любимите рожденнички, но Олчето е на пост и се включи съвсем подобаващо.  Simple Smile  Hug

Страхотна е Ени- тооолкова пораснала.  Heart Eyes Тоалетът е номер едно!
Личи си, че не съм гледала скоро снимки. Всички дечица, които на скоро показахте ми се виждат много големи.  Grinning Ще се цопнем и ние в това албумче - нали сме вече закръглили петилетката.  Simple Smile

Честито рождение и на всички от отбора по синхронно плуване... пардон раждане!

# 164
Честит празник и от мен на любимата ми Мария! Да е жива, здрава, все така очарователна, забавна (всеки път ме напушва на смях като се сетя какви тайни ми сподели за родителското си тяло при последната ни среща  Laughing), да е умна, красива, талантлива и (порядъчно) дива! Heart Eyes Да ви е весел и много щастлив празникът, Рони!
Честит рожден ден и на всички останали дечица, родени днес! bouquet

Нямам много време сега, но ще разгледам албумчето следващите дни и ще кача снимки и аз.
Jiema, радвам се, че е минал добре очният преглед. И на Сашко му предстои такъв следващата седмица. Той няма търпение, защото иска да му купим нови очила.  Mr. Green Дано всичко е наред и при нас.

Общи условия

Активация на акаунт