Стискам, рони.

Стискам палци много. 
, каката хич не държи да ме чува, веднъж говори с татко си и толкова.. Радвам се, че изкарват хубаво, ала ми е някак странно. Иначе едната учителка праща по някооя и друга снимка на мейла и си ги виждам всеки ден - много е готино така. 

с хубав тен и много снимки и емоции, плувахме с делфини, гонихме огромини гущери Диди и Еми с голям кеф тичаха да ги пипнат, а аз умрях от страх
снимки има в фейса 

, опитва се да ме тръшне от снощи, но нЕма да сЪ давам.
Само се моля Вели и Ени да не са си го занесли по Черноморско. 

Плаж, а?
Дано когато оправите и другото зъбче вече да не ви се налага повече да посещавате никакъв вид доктори
Страхотни снимки гледах във фейса, много са ти красиви момичетата, много!
Да са ви живи и здрави и ... Иииии искам и аз с делфините 
И за разкош .... нали е влюбен
в градината. Ноооо от три дена иска ....всъщост настоява да й подари пръстен. Еееее....
...и не забравя. Обяснявах, че е рано за пръстени, че ще подарява, когато порастне , ама Тцъ .... сега искал. На някакво филмче бил гледал....какви са тези новите анимации
Възпитават галанти джентълмени
Хубавото в цялата работа е, че винаги когато има нещо за момето от градината се сеща и за мен да има
Добро дете
И така... болести, любови...армагани...оплаках се 

Скоро (в последните нощи на последната половин година ще да е било) бях мернала такава тема за мераклии да подаряват пръстени. Не ви мисля това мъжките майки, но и момичешките бащи. 
) 
, избран е тоалета и обувките
, и съответстващата им цветово... пломба! 
Снощи разглобил един химикал и нали знаете рингчетата между двете части- амииии намери пръстен. Но сега ме юрка да съм го "накрасяла"
Ще го накрася аз...ей сега....
Да й го подарява гол пък....като венчална халка тъкмо хо хо хо. А сега сериозно...утре ще купуваме...егатииии!
На тази същата дето му казала, че няма да се "ожени" за него щото му били малки мускулите....и той заради същата тази млада дама сега прави по 10 лицеви опори всяка вечер
Какви са тези страсти на 4 години....ще си поръчам валериан на едро за тинейджърските му години 

Тцъ...нне се приема. Нали знаеш любимия ми виц