Честита нова учебна година на всички! Успешна да е и по вода

Да са ни живи здрави дечицата
Чакаме да пишеш. 
. Като казваш "много висока" колко см е Йоана? - Да сверим часовниците
, но това е зад гърба ни. Вярвам, че с порастването на бебка ще се понагласят нещата ... или ще стане съвсем лудница при нас 
Държа се страхотно, имахме късмет и с времето, което все мислех до последния момент. Снимки - скоро, че чакам от фотографите. 

), и кебапченца, и пържолки, те ще растат и ние ще растем.
, см така и не са ми ясни, м/у 104 и 110 е (ако има кой да стои малко мирно за премерване, че това както е известно, не и се отдава, откак се е родила).
Писането е много гадно нещо, ама много... най - хубаво е да се търчи като изоглАвен из двора, с момчетиите. 

Разкажи повече за бандитките. 

). Започнах да уча за изпити, забелязала съм, че винаги ми се получава много добре когато Анито ми помага. 
)
Аз лятото нали правих ремонт на детската стая, преди няколко дни дойдоха и новите легла на децата, до няколко дни ще дойде и бюрото на Сашко и стана едно хубавоооооо, не можем да й се нарадваме на стаята. Почти само там се подвизаваме и тримата.

Надявам се с времето да се оправи.
И всички панталони са му окъсели.
Когато има толкова много постове на човек му се приписва
Геройче е!
Мария - умнотия ще я изям 

Много е забавно, много е айляшко, та чак принцеско, обаче...не е за мен тази работа. Голямо търкане на дивани и легла, голямо мързелуване, сякаш животът ми е спрял. Успокоявам се, че е временно и съм се отдала на следобеден сън, разходки и гледане на филми, обаче дълга ми идва ваканцията
Самчето съм го засякла, че от юни до вчера е пораснал с 5см...но пак е по- дребосъчест. Тича, лудей...за мой ужас се опитва да прави салто / гледал по тв-то някъде си/, цялата му стая е като гимнастически салон. Планувала съм другия месец да купя нещо като тепих за земята, че да не се почупи. Все е насинен, чуват се различни грохоти, нещо пада, громоли... да идва време за градината!!! Там както искат да го укротяват
И тй самия няма търпение да тръгне вече. Знае да брои, вече знае и цветовете на немски, доста думички понаучи, а понякога ме заковава с цели изречения, които просто е чувал някъде. Последния път настояваше да му купя някаква тротинетки и за да се измъкна с финт му казах, че не знам как да попитам колко струва и той: "Ееее, питай вас костет дааассс"...Не е най- правилно, обаче явно би могло да свърши работа
няма измъкване...има уши и на дупето си. Сега уговаря баща си да сме се местели в длуга къща...с двор ако може, защото му досаждам като го карам да е тих, заради хората отдолу.
че без него не е така хубаво
) нямат ластик на кръста и слага колан. Вики е същата работа, големи са дългурани и двете.

) Знаеш ли колко безшумно се карат дори и в хола?!? 

Дано скоpо да се маха скаpлатината в градината и анито да ходи да си наблюдава какво й прави хрохичката.
. Дано тревогите ти са кратковременни и дядото Коледа да дойде с окончателно добрите новини.
Но глеЙ каква градация има в желанията й...и виждам сте избягали от патешките желания
Кроки-троти ще купуваме, че нашето си го зарязахме в бг...ама търсим да е бързо, маневрено, да е стабилно и ако може по- леко
...а ако се побира в дамска чанта цена няма да има. За мускулната треска и мен ме съмнява, но знае ли човек. Ще трябва да се консултирам с лекар, ако продължава така. Трети сливици и скарлатини не е имал пу пу пу, но ангини е имал... Искрено се надявам да е много добра симулация

То голяма част от възрастните не могат да напишат тази дума правилно, ти какви изисквания имаш към детИто. 
И това с 2 броя "аз-съм-по-по-най", а ти с тримата как се справяш не знам. 
Анито си пише йероглифи по цели страници и много им се радва, "разшифрова" ги за който пожелае да узнае какво е написала. Та на нея й е по-лесно от на Сами.
Вики изглежда по-артистична, а Габи някак по-спокойна, сдържана. Хем си приличат двечките, хем са толкова различни. Много ме радват снимките им заедно и сестринската обич, която излъчват.