седмицата 30.01 - 5.02.06 - нека е щастлива

• 11 317
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
Еххх, Марлийс, налегна ме романтиката докато те четях... Пожелавам ти винаги да сте така щастливи и влюбени един в друг!

Аугуста и аз не съм си слагала ваксина против тетанус. Личната ми каза, че трябва да се ваксинирам, ама аз отказах и толкова. Всеки сам си решава. Grinning

Стефчо, честит ти взет изпит!
Даре, честити очилца!

# 196
Браво Стеф, знаех си, че няма да ни изложиш Laughing Laughing 4 на гнусен изпит е двойно повече от 6ца на лесен  Peace

Марлийс, страшно се радвам за вас! От думите ти струи такава чиста романтика и страст, че и на мен ми се размекна сърцето Heart Eyes Ма то и аз напоследък съм си романтичка...

Аугуста, много е сладко това с ръкавичката! Разбира се, че и ние ще губим много такива ръкавички, ама тогава ще ни е яд, няма да се разтапяме както сега Laughing Пък за тетануса, сама трябва да прецениш. Само ще ти кажа, че аз отказах миналата година да ме ваксинират по същите причини и не съжалявам.

Жаби, според мен наистина трябва да отидеш на лекар (мамолог може би Thinking). Аз не му разбирам много, ама тоз секрет не ми се вижда съвсем обичаен Thinking Все пак това, че пролактина е в норма е добре, но трябва да се потърси причината за секрета.

# 197
Леа, Сънчи Гризката Благодаря ви за отговорите за пустата тетанус!!!

Ще си помисля сериозно по темата и ще питам гинеколожката колко трябва да се чака след имунизацията. Ако трябва да чакам 2 месеца - бих изчакала, ама 3 вече ми идват много - колкото и дребнаво да звучи.

# 198
Привет ,момичета! КАк сте денс?Аз преид малко дойдох на работа и се каня да избутам пустия му петък Rolling Eyes,че ме е налегнал един мързелллллллллл.Абе-знаете как е ! ЖЕлая ви хубав и слън4ев ден Hug

# 199
Здравейте и от мен!
Този петък вече няма ли да минава  Sad Писна ми от тая работа. Малко почивчица да дойде вече....
Стеф, четито за изпита!  Laughing Хайде да мине и сесията, че после като знам как ти става леко на душицата  Party
Марлийс, наистина разказа всичко толкова красиво. И аз си пожелавам такава сватба (и на всички небракувани Wink)
Даре, ха честити ти цайси! Секси е да носиш готини очилца  Laughing
Айде, лека ви почивка и приятно бебеправене!
Целувки за всички!   bouquet

# 200
Стеф, честит взет изпит.
Марлийс много романтично сте прекарали, това е спомен за цял живот.
Жабче, мисля, че ти е малко висок пролактина, въпреси, че се вмества в референтните стойности. Иди непременно на лекар.

Днес се сблъсках с нещо, което е или бедност или сметкаджийство.
Идва една студентка с молба да и принтирам някаква курсова работа, но аз в момента бях с три заети машини и отказах, предложих и да дойде утре/ние ще работим/, а тя ме пита знам ли някъде да принтират, аз в квартала не знам, но сигурно има такава услуга в София. А тя ми отговаря, че 20 стотинки на страница и е скъпо. Това при положение, че имаше да изкара само 9 страници.
Направо се облещих. Shocked

Последна редакция: пт, 03 фев 2006, 16:26 от Дара

# 201
Даре, на всякъде ги има такива! Хич не се чуди. Толкова ми е познато това... А 20 ст. си е съвсем нормална цена за принтиране на 1 стр. Не се ядосвай, всеки луд с номера си  Wink
А утре, кофти че ще бачкаш Sad Лека работа ти желая  Simple Smile

# 202
20 стотинки за страница  Shocked
Аз тука ги снимам за 5 стотинки, двустранно  Embarassed Т'ва в района на унито...в квартала за по 10-15 newsm78

# 203
Стеф става дума за принтиране, душко не за ксерокс.
Правя такива услуги от време на време на закъсали студенти.
И от къде го изрови това сладурско котенце? Много е миличко.

# 204
Може пък наистина да й е било скъпо - 9х20 = 1,80лв... Едно време като бях студентка гледах да не раздавам за дреболии всичко що ми гълта повече от 1 железен лев Laughing

# 205
  • Стара Загора
Стеф честит ти взет изпит и аватара ти е убийствен Mr. Green

# 206
В момента не мога да се сетя какво беше принтиране Embarassed Embarassed Embarassed
Иначе, Даре- студентите сме скръндзи, зависи кой в какво положение е де, но нали знаеш легендите и митовете за студентския живот...повечето не са верни Mr. Green

Херка, чаках или да ме заплюеш за аватара и да ми припомниш за мишока с парадонтозата, или да се изкефиш на този  Embarassed Радвам се че ви харесва, сметнах го за забавно т'ва коте, малко на мене прилича в последните ми седмици- на границите на търпението  Blush

# 207
В момента не мога да се сетя какво беше принтиране Embarassed Embarassed Embarassed

Набран текст да ти го изкарат на хартия Wink Laughing
Стеф, иди си почини, че тоз изпит ти е взел акъла май Rolling Eyes

# 208
Спомних си какво е  Embarassed В такъв случай идея си нямам каква е нормалната цена за страница...не съм ползвала досега такава услуга  Rolling Eyes
Да, почивам си в момента, ама май не е ползотворно newsm78

Между другото, одеве забравих да пиша...одеве питах гинеколога ми дали трябва да се пазим заради раничката- нали сега я маже с нещо- той каза че т'ва няма нищо общо и не е нужно въздържание, не пречело  Thinking

# 209
Стеф,жесток е котарака.Добре дошла в "котешкия "отбор Winkаз нали съм луда фенка...... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт