Подсъзнанието може всичко 57 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 65 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Dpv, помни, че всяко нещо се случва за наше добро.
Знам че ти е трудно и че те боли, но може би тази ситуация ти се случва, за да видиш нещо или някой в друга светлина , да осъзнаеш разни неща.
Моят съвет към теб е да си изкараш по някакъв начин гнева, тренировка, тичане в планината, бокс, каквото ти хрумне и след това започни да живееш само за себе си и заради себе си.
Не обвинявай, не търси, не съди!
Всичко ще се нареди!!! Убедена съм!!!

А и не разводняваме темата, тя темата е за това, да си помагаме в трудните моменти.

И в тоя ред на мисли, ще имам нужда тази седмица от положителните ви енергии, ще раждам  Heart Eyes.

Много ви обичам!

# 601
wild flower, всяка новина за бебе ме умилява и размеква като восък на слънце. Heart Eyes Почти усетих най-приятната миризма...
Леко раждане и едно хубаво, здраво бебче в резултат!!! babydust7

# 602
Ох, че хубава  новина. Пожелавам сладко, весело и здраво бебче!

# 603
  • Deutschland
Благодаря. Нещата ще се оправят. Има хора, които не искат да сме заедно и правят всичко за да ни разделят. Сама ще се заема с тях....но душата ми е празна....

# 604
  • Пловдив
Привет, феи!
danilu, радвам се, че всичко е минало.
Клемче, всичко ще е ОК.
wild flower, леко раждане.
Много на вътре приемам всички здравословни проблеми...и за това отдавам цялата си енергия на всеки, на когото е нужна.
dpv, не съм изпадала в такава ситуация...не знам, какво да те посъветвам. Направи така, както ще е най-добре за теб и детето. Подкрепям те.
Аз не писах желания....излязох на балкона и си поговорихме с Вселената. Сигурна съм, че ме е чула.

Много усмивки пожелавам в този слънчев ден!

# 605
wild flower, няма по-хубаво нещо от детето, пожелавам ти леко раждане и едно здраво и пухкаво бебе!
dpv, преди няколко години и аз си мислех, че мъжът до мен ме е напуснал, защото други хора искат да ни навредят. Истината е, че Вселената е имала нещо много по-хубаво за мен. Но го разбрах с цената на много плач, мъка и оттам - здравословни проблеми, които ще си имам доживот! Изпращам ти цялата си позитивна енергия нещата да се наредят така, както е най-добре за теб! Ако трябва да сте заедно, ще бъдете Hug
vanichka75, з имам нужда от твоята енергия, здравословните ми проблеми стават все повече, въпреки че се опитвам да мисля позитивно!
Хубав ден, мили мои!  bouquet

# 606
За всички много  Hug  Hug  Hug

# 607
  • Пловдив
Защото, когато сърцето и енергия са в синхрон, резултатът следва автоматично. Ако сте посели семената не е нужно да копете земята всеки ден и да ги гледате, за да видите какво се случва. В противен случай ще унищожите семената - нищо няма да се случи. Просто изчакайте .. месеци наред нищо не се случва. И вие трябва да поливате и трябва да сложите оборски тор и трябва да продължите да полагате грижи - нищо не се случва в продължение на месеци. Тогава един ден изведнъж, една ранна утрин, става чудото ... семената са покълнали. Само две малки листа са прокарали, чудото се е случило. Това, което е било невидимо е станало видимо.

Това го копнах от фасето - ОЩО

Sara_Pencheva, давам ти я! Ама и ти си помогни лечение, консултации...., ако мога да помогна с нещо съм насреща! Hug

# 608
  wild flower , Hug Hug Hug Пожелавам ти едно раждане като моето / 5 минутно / , и едно много здраво и сладко бебче. Аз със нетърпение чаках да се запозная с моето момченце / 13 годиини /  . Това е най- хубавият момент в живота на всяка майка. С теб съм. Praynig
 Благодаря на всички за подкрепата , знам че всички сте със мен и със нуждаещите се  Praynig Резултатът ще излезе утре на обяд , до тогава ще гледам да си мисля хубави неща . Наистина е много важно.  Praynig
Сега като се замисля , четейки ваши постове /кой какво изживява или е изживял и как намира сили за напред или търси изход / , колко бързо и изненадващо може да се промени живота на човек  Sad А как си губим времето във безмислени спорове или ненужни мисли и тревоги... newsm78

# 609
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте,

Скоро не съм писала в темата, но нямам много време.
Мога да се похваля с доста изпълнени желания от картата ми. Всъщност бях заета, именно с тях.
Много Благодаря на Вселената за всичко!!!
Успех и вяра и на всички вас   bouquet
Искам да ви попитам нещо.... спомням си, че бях чела някъде в темата назад за датата 25 юли. Питам, защото утре е 25-ти, когато съм родена и аз. И бих се радвала да направя някакъв ритуал. Скоро не съм имала хубав рожден ден. Вярвам, че утрешният ден ще е различен и много хубав за мен.

Благодаря ви!

# 610
  • София
Здравейте! Имам нужда да се присъединя към вас.  Hug

# 611
  • Deutschland
Sara_Pencheva  Hug Hug

# 612
Здравейте! Имам нужда да се присъединя към вас.  Hug
  Blush Чаках, чаках някой да те посрещне, че не съм съвсем постоянна тук, но какво пък... Добре дошла! Hug

# 613
  • София
 Heart Eyes Благодаря, Луна!

# 614
Момичета, вижте какво намерих за утре- 25ти юли.... все очаквам нещо хубаво да се случи.... Hug
http://www.lunenkalendar.vselena.com/17lunenden.html

Общи условия

Активация на акаунт