Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Няма как да го приема Мари Peace разбирам от шеги и тем подобни.Успех,дано всичко да е наред със скенера.  bouquet

# 601
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Heart Eyes

# 602
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Какво си правите тук, не съм влизала цял ден да ви прегледам. Търкалях се из кревата, зяпах по терасата, дъжд малко преваля, после четох....мързел . Мразя така, аз трябва да действам ежеминутно.  Mr. Green
Славунка-мравунка, що се дразниш за глупости. Та ти си си Убавица, аз съм те виждала на кадро...заедно с котака...Ще го износиш, едно панталонче..Такива покупки имам толкова много, които залежават из гардероба..Но аз хвърлям, хич не му мисля. Не се ли облече нещо една година, за мен означава, че времето му е минало. Хайде, Марче събирай пликовете и раздавай...
Мари, усещам настроение. Много се радвам!!  Hug Настъпва успокоение в душата ми.
Стефи, снимка. ...не се приема иначе новата прическа. Следва одобрение от всички.  Heart Eyes
Людка, как си?  Ти нищо не казваш, как се чувстваш след операцията. Нали всичко е добре?
Тези дни аз трябва да измия прозорците. Как ще стане на един крак не ми е много ясно. Не съм прала и килима от пролетта, а също и мебелите.  Това вече си е проблем, терзае ме нещо из душата...гадно.  Mr. Green Ще стане. Мrs . L е така като чуя, че някой е чистил и в мен се надига едно....абе, как да го обясня ...чувство на зависТТ огромна.  Не, не започвам в понеделник задължително.
Коконо, как си. Как вървят нещата.. Simple Smile
Ерма, много са приятни нещата, които си пуснала. Ей сега бях и аз там. Довечера ще пусна нови.  Simple Smile
Кой още го няма..ами трудно ми е да си спомня. Аз от стоене вкъщи затъпях окончателно.
Ще се върна, ей...прекрасни  Hug

# 603
Добър вечер и от мен!Днес съм починала и в отлично настроение.Мама цял ден гледа бебето,аз се включвам само за кърмене. Релакс на макс.И ММ е на работа,цял ден сме си приказвали,че не сме оставали сами от месеци.
Моите прозорци са мити миналия месец от мъжо,ще изкарат още малко време.Килимите ще ги носим на автомивка(то и аз имам само 1 и 3 малки пътечки),ама да се стопли времето.
Мама освен че гледа бебето ми и сготви мусака от тиквички,чакам я да я опитаме.
Хубава вечер,момичета!

# 604
  • при късмета
Мятам едно оче докато се изкъпят мъжете.
Мари звучиш много добре, отдавна не си била така, много се радвам  Heart Eyes хубаво е, че пластирите помагат, да си отдъхнете малко всички. Стискам всички палци дето имам за добри резултати от скенера.
Kaka Daka, ти започна ли работа?
Тамън се чудех де се загуби Дарил, добре, че Кокончето ни осведоми  Peace
Марчеееее докога ще чакам за моите прозорци, ама виж колко помня, а  Laughing
За килима у къщи пак се грижи мъжо.Товари го някой ден на колата сутрин и го връща като си дойде от работа.Дава го на автомивка.
Ще си прочета приказката и пак ще дойда

# 605
  • Бургас
Здравейте милички! Heart Eyes

мама коко,при нас е сухо,заменям за един хубав дъжд.Не веднъж съм писала,че го обожавам!

Марче,душко,мразя пари на вятъра.Сега ще трябва да ходя като наденица в черво заради първосигналната ми система. Sick
Аз прозорците ги отложих за утре,че днес е ....леле-мале!
Майка ми непрекъснато иска да си говорим т.е.тя говори,аз слушам и тя говори предимно за всичко лошо,което е чула или се е случило.винаги ме боли глава след нейните "разговори"
Иначе помага за детето,тя толкова може и страшно я обичам,но ме натоварва и това ме гнети!Черна неблагодарница съм!

коконче,всички сме бургазлии-аз,родителите ми и сестра ми.Обаче сестра ми се омъжи и живее във Варна.Отначало нашите отидоха да и помагат,тя също има три деца,но после им хареса,продадоха апартамента тук и всички се изнесоха във Варна.
Аз обаче не се давам.Обичам си града.Тук са приятелите ми.Само дето ми липсват племенничките! Sad

Стефи,честита прическа! GrinningАз също пържа със зехтин от Самотраки и Тасос.ММ ми го носи.Страхотни стават картофките.
Чао за сега!След малко пак се включвам.Майка ми избълва почти цялата черна хроника.После ще си легне и съм ваша.

# 606
  • София

Марчеееее докога ще чакам за моите прозорци, ама виж колко помня, а  Laughing
За килима у къщи пак се грижи мъжо.Товари го някой ден на колата сутрин и го връща като си дойде от работа.Дава го на автомивка.
Ще си прочета приказката и пак ще дойда
ША , додА бре, девойко прекрасна....чакай още малко и стискай палци да не взема и другото краче да го ликвидирам. Помниш ти, помниш...Ако изритам още веднъж вратата, ще има да чакаш...Защо си носите килимите на автомивки, те така не се ли развалят? Аз открих една фирма фантастична за изпиране на килими по немска технология. Първо идват и ти ги взимат. Постилат ги на огромни машини и под налягане се впръсква почистващ препарат, шест различни четки почистват всеки сантиметър от килима и за финал два пъти ги изплаква с вода под високо налягане. Изсушават се в специална центрофуга и после в специална сушилня с контролирана температура и влажност. Донасят ги опаковани с фолио. Много съм доволна и горещо ги препоръчвам. Не е и скъпо. Миналата година дадох три огромни само ми струваше 50 лв.  Това си е нищо.
Славунке, със зехтин ли ги пържиш картофите? Аз имам толкова много и освен за салата и някоя и друга супичка ....май това е. Не са ли много мазни след това, защото зехтина си е доста мазен. Ще пробвам.
Майка ми избълва почти цялата черна хроника.После ще си легне и съм ваша.
Joy Joy
Хайде бре, къде сте? Няма какво да правя защото ММ гледа мач по телевизията...скука.

# 607
  • при късмета
Загубих една пижама на детето  newsm78 това не ми се беше случвало, сигурна съм, че му беше в шкафа.Цялата къща претърсих и няма я, кой знае откъде ще изскочи, бясна съм си  bash
Славе веднага се сменяме   animal037
Марче, ааа без да трошиш и другото краче. Не съм забелязала да се разваля килима на автомивката.Перат ги със силни препарати пароструйка. Аз имам прахосмукачка която дърпа вода,ама трябва да си го натъркам наръка, та чат пат го правя това упражнение.Като го мина с повече пяна и по-малко вода, ппахосмукачката после дърпа всичко.
Напоследък имам време само да сготвя.Детето само ме мъкне наляво, надясно. Ако ще къщата да е наопаки, като позволява времето, зарязвам всичко и излизаме.Няма да затворя детето вкъщи заради чистенето например.Баща му като си е тук и него не оставя, нали през седмицата се виждат за два часа.
Като се приберем за обяд, каквото свърша за два, три часа, това.
Вио що я няма днес?

# 608
  • Бургас
Марче,сигурно Стефи знае повече,но има зехтин за пържене и за салати.На мен ми ги носят в различни туби.Веднйж се обърках и се вдигна голяма пара от пърженето.
Мазното на мен не ми пречи стига да е вкусно.Според мен количеството прави отровата.Не се лишавам от нищо,но не прекалявам,е.... в повечето случаи Laughing

Килимите и аз ги нося на автомивка до нас.Ще пробвам и фирма.

Хора,като изцедена съм.Защо така ми влияе майка ми?Зачекна темата за баба ми,жена която обожавах.Дъщеря си кръстих на нея.Баба ми е покойница отдавна и майка днес ми разказа за изключително тежкия и живот. CryПрехвърли се на други роднини и от двата рода,не остана неоплют човек включително баща ми.Каза,че така се издумвала сиреч разтоварва се.
Аз пък пих Аулин,пулсира ми цялата глава.

# 609
А не се притеснявайте за мен.То такава шашава 2 няма.Мен ме прихващат за час 2 .
Мм ми е свикнал и не ме закача.Наспахме се по-ред слетобед.Само ината не заспа.
Вечерта баба му го взе(свекървата).Заспал е горе и не ни го даде.Утре сутри. Ще ми со свали при нас.
Сега си чакам виното да се изстуди и сядам да пийна.Ходихме на плажа в едно заведение.Останахме много доволни.Хапнахме сач с анг нешко и зеленчуци.Смятам да рискувам с един.Ако дими ще го взема за къщата в Лондон.
Коконке ако искаш утре може да пием кафенце.Мен ми е удобно около червения.Спускам се от нас и за 20 мин пеш съм там.Пиши ми ако искаш.
Славче не се коси с такива продавачки,а ги затапвай.В бг много малко са учтиви те хора.Чак се дразня,че като поздравя не ми се отг.
Днес за сефте се зарадвах ме на сервитьор учтив,бърз и усмихнат.Оставихме му бакшиш.
Марче полежи още малко.Заслужила си си почивката.

# 610
Пий едно и не се натоварвай!
Не е добре,че тя се разтоварва.А ти се натоварваш!  Hug
Според мен не е умишлено.

# 611
Ей ме на и мен.  Laughing Но не за дълго, че ми се спиии.  newsm09
Славунке, носи си панталона, бе жена. Я, ще се давеш на некакви си продавачки.  Hug
Мари, много добре звучиш, радвам се за теб.  Hug Но зъбчето не го оставяй, при първи удобен случай посети чичко зъболекар.  Grinning
Имам прозорци за миене, ама когато стане. Като е хубаво времето сме навън. Имам време да сготвя, да измия чиниите, да пооправя и това е. А как ще ми стига времето като започна работа, не знам.  ooooh!
Луси, радвам се, че си успяла да отидеш на изложбата.  Simple Smile

А, май ще си лягам. Лека нощ!  smile3524

Да се редактирам: Славе, майка ти се разтоварва, сигурно няма пред кого друг да го направи. А ти не можеш ли да го пропускаш край ушите си, т.е. да не си слагаш при сърце това, което те товари? Трудно е защото ти е майка, а и говори за твои близки, но пробвай.  Hug

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 00:21 от Fortuna

# 612
  • София
Добро утро, домакини!
Наспахте ли се?
Аз-да. станах и направих един тутманик, по-скоро го опекох, че снощи го омесих и приготвих да втасва в хладилника. Станала съм царица на тутманиците Flutter, то как иначе, като самата аз  приличам точно на тутманик. Mr. Green
 Славче, какво да ти кажа, не е много приятно, ама верно пропускай покрай ушите. То не е много аз да давам съвети...преди време си мислех, че едни ще бъдат отношенията ми с родителите, а с времето някакси..не сме скарани, напротив, много си ги обичам, обаче има неща, дето толкова ми тежат, че не е истина...децата ми ги виждат много рядко и то само ако ние си отидем. Живеят на 100км, не е толкоз далеч, но в нас почти не идват, все нямат време, все са ангажирани...веднъж в годината ако се случи е добре. Сега съм ги поканила за рожденния си ден след две седмици, ама дали ще дойдат....сигурно няма. И те все така се оплакват, постоянно, ама постоянно...все едно са на по 100 години. а майка ми преди дни навърши 53, млада си е, ама на, такава е.

Днес ще заведем детето на логопед и после отиваме на Витоша на разходка. Simple Smile

# 613
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, мили мои...

Предстои ми една мързелива неделя. Синчето пак е на работа, привечер ще сготвя едно телешко с бял ориз и това е... Ще релаксирам за утрешния ден, че той тежък се очертава. Първо аз на зъболекар, после ще трябва да заведем мъж ми на контрола при съдовия хирург, доцентката...трите месеца през които синчето му слага инжекциите изтекоха. Ще я помоля ако може да ги замени с хапчета, че много се измъчи детето. Всеки път, когато забива иглата му се извинява. И вътре казва мамо в корема нещо ми се обръща... Сега крака не е така отекъл, дано се съгласи да мине на хапчета...
Славе, майка ти ако е сама тя трябва да си ги каже тези неща.Не искам да я оправдавам ама нали съдя по моята. Тя откакто остана без татко много се промени. Е, има някои неща дето като ги каже не ми са на кеф ама аз така все едно че ги не чувам. С други се съгласявам, но винаги я изслушвам. Защото виждам, че няма на кого. Но пък е много пряма. Каквото мисли и го казва, няма прикрити неща.. Mr. Green
Вале, то и аз тутманик съм ама не правя щото няма и кой  да го яде сега. Мъж ми яде колкото едно пиле, детето го няма по цял ден и затова съм такава разхайтена... Laughing

Ай стига съм ви надувала главите, да взема да сложа поне по едно кафенце...

Ето да има за всички... hahaha Joy

# 614
  • София
Мари, дано утре всичко е наред, дано!

Общи условия

Активация на акаунт