Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здрасти и от мен!
Пак яхнах метлата.Свекъра ги водил по-тъпи закусвални да ядат боб.А вкъщи да и стой.Ама ако не се отчете на баща си няма да я бъде.Пуу...
Славче ела изчисти и мойте стъкла.

# 586
  • UK

Ехоооу девойки Убави  Mr. Green

Тите[/b Hug] ма пак ли си яхнала метлата hahaha Я по-спокойно Crazy Лусито замина ли на моретО? newsm78 И Ангелчето не се е вясвало Thinking
Славче Hug на тебе всичко трябва хубаво да ти стои, значи мама ти живее във Варна, ами ти ко правиш в Бургас тогаз Thinking Mr. Green
Марче що пак Мрън?!?
Пък аз си чакам обещанието Twisted Evil ММ да се вкл АКО може на скайпо да се чуеме ама надали Crazy

# 587
  • София
Коконке, още не съм тръгнала, нали имам деветокласничката - трябва да свърши с ученето Laughing Laughing Laughing

Бяхме на изложбата на Ели - много са й хубави картините..., бяхме във военен музей - днес е било безплатно и бяхме в Сердика, ама не дочакахме каране с мотоцикли, защото са го обявили в 12:30, а после станало към 14:00... ММ се изнерви от толкова меропиятия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Миленка имаше да учи...

# 588
  • при късмета
Ето ме и мен
Лус и ние бяхме във Военноисторическия музей.
Много се забавляваха мъжете, много снимки направихме, то бяха танкове, камиони, самолети, хеликоптери.И вътре разгледахме, не знаех, че има кът за четене в музея.Библиотека с книги и едни невероятно красиви резбовани столове.
Тити нещо май не ти е много почиващо откак си си тук  Hug
Славче не се ядосвай, носи си панталона със здраве
Мари как е зъбобола, ще изтърпиш ли до понеделник?
На всички по метлите цун
Искам сухо времеее  smile3514 ако ще и 40 градуса да стане

# 589
мама-коко, спокойно лятото идва! Днес чистих прозорци, прах пердета, врътках се във всички ъгли...
Да знаеш, че лятото ме чака да си измия прозорците и тогава идва  Mr. Green

След цялата работа сега съм скапана...едва си протягам ръчичките да пиша  Tired обаче след малко излизам да пия бира с една приятелка  Crazy

# 590
  • София
И ние излизаме докато не заваля пак!

# 591
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте.

мама коко тоз зе, че се укроти, зъбът... ама това укротяване му е за трети път и ии няма да му се размине, щото после ще ме срам от зъболекаря... Laughing

Иначе ама цял ден си намирах какво да правя и още имам. И по пазара маах гащи..щото и доматчета нямахме и тЕ Така.

Две Пени се извъртяха, едната е суха и прибрана ама другата сега..

Чета тука от време на време не пропускам. Колегите на мъж ми пак идваха, ей тия момчета не го забравиха нито за миг. Heart Eyes

Ай стига толко, че и писателка ше стана, па и поет... тооо много вече... Mr. Green

# 592
Привет, мацки!
Аз преди малко се прибрах от фризьор  Crazy Фръц! Долу-горе заприличах на чУЕк. След месец и половина ще вече наистина ще съм както искам. Днес съм отрепана... Откакто се събудих (в 2 през нощта) не съм си сядала на четирибуквието... Направо съм скапана... Тотално... Изчистих цялата къща основно, пуснах 3 перални, изгладих един куп дрехи, сготвих, напазарих... Абе от всичко по много, пълна програма... Сега се мъчих да си опъна кокалите, а сън не ме хваща... Нервите ми са зле общо взето. МРЪН!!! Ама се надявам скоро да ми мине, иначе ще ми изкарат жълта книжка...
Мрс. Л - приятно прекарване на по бира  Wink Така ми се излиза и на мен...  Confused
Мама Коко - не се притеснявай, ще дойдат и сухи дни.
Славче, хич не се ядосвай за панталона! А колкото до продавачките - но комент!  #2gunfire Почти навсякъде са такива.
МарИ, къде се губиш бе слънце? Как сте?
Лус, прегръд!
Коконче, ще се чуете, споко  Heart Eyes Както се казваше в една песен "НЕма се пУАШиш!"  Mr. Green
Тити - удари едно за отскок да ти минат нервичките  Wink
Марче, Ваничка  Hug
Ако съм пропуснала нЕкой -  шЪ мЪ звинявати! На всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 593
  • Талант на 2012,2013 г.
Ми аз за туй ви не изреждам.

КазАх. Щото съм възрастна и ще забравя някоя пък тя ше земе да ми се сърди... Шегувам се.

Тука съм кака, Стефче тука съм. А честита ти прическа! Ма снимка, снимка трябва да се видиии... Laughing Пластирите действат, болката не е така жестока каза моят мъж. Има я, но притъпена... Това ми дава някакъв стимул за нещо... и аз не знам за кво...

Иначе чакаме, започна по малко да има апетит обаче се сеща за храни, които не е ял от сто години... ooooh!

И като каже и аз кака тичам да взема да направя. Днес му се ядеше сварено телешко месце. Ей така, просто сварено.

Има го. И яде, доволна съм. Много му се хапват плодове. Купувам, да има.

Ми това е, айде сега скачам да правя едни чушки с яйца и сирене пълнени, за синчето, че е на работа, пък и той да има какво да яде.

А аз от всичко.

И после 100 кила!

Еййййййй пак се унесох... ooooh! Blush

п.п А Славчето да земе да го обуе тоз панталон и да фръцне дупенце... И ще ти мине, Славче... мани ги тия хич не им се коси...тъъъъъъъът... Whistling

# 594
Здравейте, мами. Тук съм, блуждая наоколо. Сега изпратих ММ да заведе дечица при баба и деди, та сега като му ударим една почивка 24 часа... Явно е някакъв такъв периода, заради дъжда ми е едно такова депресарско, направо ме е срам. Embarassed Ама гледам, че и вие не сте в особено добро настроение. Я някой да постне някоя симпатична картинка на симпатично, дребно, малолетно животинче, че аз не знам как та да се поусмихнем малко.
От мен една фейсбукска мисъл: когато ми докривее си представям как тиранозавър рекс ми оправя леглото.   bouquet

# 595
# 596
Мацки здравейте.Цяла седмица ММ гледа малката(не е на градина,че пак е болна #Cussing out ) Много съм доволна от него Heart Eyes Онзи ден се прибирам и ги гледам,как си играят двамата и ми напълниха сърцето.След малко,ще идем да си вземем бира и мезе и се мятаме на терасата,да си релаксираме.Решихме,да не излизаме,а и майка ми е болна и няма кой да гледа детето.Утре и аз ще мия прозорци,и ще изпера килима(добре,че е 1 Joy ) Това е от мен,хубава вечер на всички  bouquet

# 597
  • Талант на 2012,2013 г.
И моят е един. пък вече съм го изпрала ако искаш за знаеш... smile3533 и го оставих на село . там го прах. До есента. Лятото ще караме на паркет... Wink

И аз след малко се опъвам за релакс. Всичко е ок...за днес. Rolling Eyes

# 598
И аз по принцип го пера по-рано,ама от началото на юни до сега само дъжд при нас #Crazy

# 599
  • Талант на 2012,2013 г.
Тези дни съм го ударила на лигня...сигурно душата ми и мозъкът ми са си дали почивка докато чакаме скенера...та не ми обръщай внимание, Кака Дака, дане го приемеш някак си... не знам... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт