Пак яхнах метлата.Свекъра ги водил по-тъпи закусвални да ядат боб.А вкъщи да и стой.Ама ако не се отчете на баща си няма да я бъде.Пуу...
Славче ела изчисти и мойте стъкла.
] ма пак ли си яхнала метлата
Я по-спокойно
Лусито замина ли на моретО?
И Ангелчето не се е вясвало 
на тебе всичко трябва хубаво да ти стои, значи мама ти живее във Варна, ами ти ко правиш в Бургас тогаз

ако ще и 40 градуса да стане
обаче след малко излизам да пия бира с една приятелка 

Фръц! Долу-горе заприличах на чУЕк. След месец и половина ще вече наистина ще съм както искам. Днес съм отрепана... Откакто се събудих (в 2 през нощта) не съм си сядала на четирибуквието... Направо съм скапана... Тотално... Изчистих цялата къща основно, пуснах 3 перални, изгладих един куп дрехи, сготвих, напазарих... Абе от всичко по много, пълна програма... Сега се мъчих да си опъна кокалите, а сън не ме хваща... Нервите ми са зле общо взето. МРЪН!!! Ама се надявам скоро да ми мине, иначе ще ми изкарат жълта книжка...
Така ми се излиза и на мен...
Почти навсякъде са такива.
Както се казваше в една песен "НЕма се пУАШиш!" 

) Много съм доволна от него
Онзи ден се прибирам и ги гледам,как си играят двамата и ми напълниха сърцето.След малко,ще идем да си вземем бира и мезе и се мятаме на терасата,да си релаксираме.Решихме,да не излизаме,а и майка ми е болна и няма кой да гледа детето.Утре и аз ще мия прозорци,и ще изпера килима(добре,че е 1
) Това е от мен,хубава вечер на всички
Препоръчани теми