Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Здравейте.
Днес почти цял ден не съм се прибрала и съм изморена.
Паднахме на контролата 2:1, децата бяха притеснени от днес имат нов  треньор. Илиан направи една асистенция за гола, но и втория гол на другия отбор беше от негова грешка. Общо взето не играха добре. Обаче аз и баща му не прощаваме лоша игра на нашия убавец, та голям разбор имаше, като се прибрахме.  #Cussing out
После съм сестра ми по главната и магазини, после с приятелка.....голяма хаймана си бях днес.
Относно новините сега в 22.00 гледах....голям автогол за правителството.
Вале, честита помощничка. Много години да ви служи.
И аз сега ще зареждам моята...
Стади, прочета закона, изпринтирай го и с него в НОИ. Да ти покажат точно кой чл. и коя ал. Попитай в счетоводната тема или в счетоводен сайт.
Смърфи, гадно. Да минава бързо.
На всички много  Hug Hug Hug
Лека вечер.

# 571
  • София
Марче,и на мен ми е гадно,ама се надявам да го разкараме скоро това настроение!  Hug
При мен няма как да стане скоро, но виж ти, бързо да влизаш в кондиция.  Hug
Върнах се и веднага мрън - бактерии в урината.  ooooh! Утре ще дам още една проба за посявка да видим наистина ли ги има тези гадове и какви са! Нямам типичните симптоми на цистит, но болка ниско долу, която може и да идва от яйчниците. Там пък преди месец лекувах друга инфекция, та може и от нея да идва всичко. Аман, мрън!  ooooh! ooooh!
Смърфи, бактериите в урината, трябва бързо да ги ликвидираш. Задължително. Гадно е, трудно се лекува, бавно, но славно!! Ако искаш на ЛС ще ти кажа някои неща, които ги имам записани от лекар-нефролог. Тази жена мен ме излекува окончателно. След всяка операция вероятно от катетрите правих цистити /бактерии в урината/. Е, няма такава гадост. Така че, ако искаш...но се надявам, че няма нищо.
Вале да си я ползваш със здраве. Много да миеш, пълно използване. Честито!
мама-коко, ма тази глава не спря ли да те боли...а хайде сменяй, че то така...всеки ден. Гадно.
Нищо не правя, само се моткам куцайки. Писна ми да си стоя вкъщи. Аз така не мога. Аааааа, виждам светкавици жестоки, отивам да си завивам китките, че този дъжд ще ги удави.
Ще се върна!  Hug

# 572
Марче, пиши каквото знаеш, че тук с докторята трудно ще се разбера още.  Praynig

А какво е това време? Thinking Няма ли да се оправя вече? Някой да му каже, че е лято все пак и един смърф ще прилети половината свят да си попече трибуквието на плажа, аз дъжд тук си имам.  Crossing Arms

# 573
  • София
Марче, пиши каквото знаеш, че тук с докторята трудно ще се разбера още.  Praynig

А какво е това време? Thinking Няма ли да се оправя вече? Някой да му каже, че е лято все пак и един смърф ще прилети половината свят да си попече трибуквието на плажа, аз дъжд тук си имам.  Crossing Arms
Ще ти кажа разбира се, но нека да видим дали има бактерии окончателно, какви са и тогава. Ако има вече изолирана бактерия, без антибиотик няма да минеш, това е ясно НО.... после лечението трябва да се продължи. Няма значение, че на стерилна урина дава, че няма бактерии...е там е вече важното. Лечението продължава в процес на един месец, по немските стандарти. То е елементарно - Бисептол но по схема, пак повтарям в продължение на месец. Вероятно ще бъдеш притеснена от това едномесечно лечение , но ти нали ще си дойдеш и аз ще те пратя при доктора....няма страшно. Тук съм си.
А, протести тепърва ще има...такава е бъркотия страшна, че скоро от тази гадна дупка няма да се излезе. Интереси жестоки...ама наистина жестоки. Пари играят...не е шега работа.
Отивам на раСодка.

# 574
Аз пък не се оплаквам от времето, предпочитам да е хладно. Е, всекидневните дъждове ми идват малко в повече, но пак ги предпочитам пред 40 градусова жега, да речем  Peace
Валенце, честита ти нова придобивка и от мен. Ние нямаме място за такваз машинка, за съжаление  ooooh!
Ста-ди, има една тема тук във форума - "Майчинството счетоводно", можеш там да попиташ, доста са отзивчиви момичетата. Ето линк към темата, ако решиш да се възползваш : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=719815.345;topicseen

# 575
Марче - като станат другите резултати ще ти пиша, мен лечението не ме притеснява. Ама тези немци са голяма работа, баща ми по книгата на двама немски професори за диабета, вече няколко години се чувства много добре и пие съвсем малка доза лекарства. Peace

# 576
Станах в 8 за да се видя с едни мами,който познавам задочно.Едната я чух 2 пъти.Чаках 2 часа с детето.На края не дойдоха .Не се скарах по- тел.Докривя ми,че бях и с детето.
Прибрах се тръгнах да готвя боб.Свърши газта на бутилката и полудях.Хапнахме и легнах.
Мм гледа детето.Станах, изчистих.Мм ме видя,че не съм на кеф и реши да ни изведе.
Хапнахме в Годзила по-едни спагети.Щях да умра.Почувствах се като плондер.Добре,че повървяхме до нас за да се оправим.

# 577
Добро утро!
Как сте, момичета? Аз вчера имах болки от операцията и рано-рано си легнах... Събудих се в 2 часа, защото ММ беше на диско с колеги, а аз не съм свикнала да спя сама и все се въртях като шило в леглото... В 3 не издържах и станах... Той се прибра, пихме кафе и в 4:30 го изпратих по живо - по здраво на работа. Стефан вчера от обяд беше кисел. Разказа ни играта... Спа с майка ми до преди малко, сега си го взех в моята спалня. Към 6 ще ядем. Аз ще се мятам да поушетам. Ще използвам намалението, че всичко живо се е натръшкало и спи... Та мога да си вилнея на воля. Ей сега се качвам на метлата и дим да ме няма към банята  Mr. Green  В 16:00ч имам час при фризьора ми. Ще правя на убава  hahaha Ако синковеца ме остави може и да сготвя нещо... Чао за сега, приятен ден и всички, които не се чувстват добре днес да стават като нови! Цун и гуш!

# 578
Добро утро!
Моят синковец пак се събуди в 3.15 и до 6 се хранихме,носихме,друсахме.Добре,че заспа,че и и аз да поспя до преди малко.
Днес съм щастлива-майка ми ще дойде за събота и неделя.Поне ще си почина и ще поспя.
 Hug за всички.

# 579
Добро утро,момичета!
Хайде на кафенце! Simple Smile

Много хубав ден ви желая!  Hug

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 09:03 от Ерма

# 580
Добро утро! Имаме си слънчице! Усмихнат ден на всички!

# 581
  • UK
Добро и слънчево утро!

Чухме се по скайпа с ММ и аз съм щастлива!!!!
Дарил е писала във ФБ че е в новия си дом, но нямала нет Crazy Казах и, че чакам снимки Party
Тите ама много каръшки ти е бил денят Mr. Green
Оооо Смърфи бързо да ги трепеш гадините, за цистита знам, че  е хубаво да се ядат червени боровинки сушени, пресни или на хапове Peace Ерма  bouquet вземамм бисквитката кафето ви го оставям на вас Crazy
Снощи и във Варна имаше протести .. Жалко мислех, че най-после ще се оправим, еми Rolling Eyes излъгала съм се ooooh! Crazy

# 582
  • Пловдив
Добро утро.
Как сте дами?
Аз имам доста работа днес....
Пожелавам ви много усмивки днес.

# 583
  • София
Добро утро!  Hug
Мрън...и приятен ден от мен.

# 584
  • Бургас
Здравейте! Grinning
Майка ми дойде от Варна и много нямам време за компа.Тя непрекъснато иска да си говорим.Чат-пат ви гледам.
Смърфита,махай ги тези гадове. #2gunfire
Пиши като ги изолират.Има някои много упорити.
Вчера направих голяма глупост.дадох сума ти пари за един панталон.Още ме е яд на себе си.Такава съм овца!Даже не ми седи добре,обаче се ядосах на продавачките.Направо детенски постъпих. #Cussing outВлязох да позяпам и една мома се залепи за мен да ми диша във врата.Казах и,че само разглеждам,а тя направи такава мутра заедно с колежката си сякаш "то друго тук не можеш да направиш",магазинът е скъп.Харесах го тогава панталона,а сега не мога да го понасям!!!Може ли жена на 43 да постъпи толкова тъпо,само да натрие носовете на някакви хлапачки колкото сина и?
Направо не мога да се понасям. Sick
Не е страшен проблем,а на мен ми докара нерви.
Днес ще чистя докато майка ми е тук.Имам да мия стъкла и да подреждам шкафове.
Чао за сега!
Омрънках ви с моите глупости! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт