Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 250
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Адриан Васков, намира се във всеки супермаркет или аптека. Към 6-7 лв, аз лично съм много доволна  Simple Smile

# 181
Благодаря ви страшно много,че се отзовахте   bouquet Мисля да опитам с последните предложения,и особено с DUCRAY  Praynig Praynig Praynig

# 182
Надявам се да помогне Simple Smile

# 183
  • Варна
Купих си на промоция от Кауфланд тези кристали на Виктория Бюти
Скрит текст:

Бяха 4 различни вида, чудих се кои да взема, накрая взех от тези с ленено семе. Някой ползвал ли ги е?

# 184
Купих си на промоция от Кауфланд тези кристали на Виктория Бюти
Скрит текст:

Бяха 4 различни вида, чудих се кои да взема, накрая взех от тези с ленено семе. Някой ползвал ли ги е?

Аз съм ги ползвала, преди време пак ги бяха пуснали на промоция. Нямах големи очаквания, но сега смело мога да кажа, че това са най-добрите кристали, които съм ползвала.Не утежняват, не омазняват, не слепват косата ( дори и да прекалиш с количеството) както другите кристали, а косата става много бляскава.Повече ми харесват например от олиото за коса на Елсев (за което пък бях с големи очаквания) Simple Smile

# 185
  • София
Киса, и аз ги имам, но моето мнение е противоположно на това на nteri - никаква работа не ми вършат. Наистина не утежняват и омазняват косата, но и блясък не ми дават - все едно нищо не съм слагала. Ползвала съм какви ли не кристали и ако не друго, то поне блясък са придавали на косата ми. Тези за мен са гола вода.

# 186
Доволна от:
ЛОСИОН ЗА ТЯЛО SOS, за 3,99лв, много икономичен и се справя перфектно.
Balea Deo Roll-on Pure, някъде около 2 лв, върши същата работа като ролки на Рексона, Нивеа и пр.

# 187
Още нещо - българско родно производство, от което останах много доволна и което надмина очакванията ми.
Много лек и приятен крем, абсорбира се бързо и е без парабени - поне така пише.

# 188
  • Варна
Намазах се с кристалите - засега съм с добри впечатления. Но тъй като се боядисах днес, не мога да преценя дали блясъкът е от тях или от боята.  Simple Smile

Това кремче на Арома и аз го имам, не е лошо.  Peace

# 189
  • Варна
Тези за мен са гола вода.
A и са скъпи.

# 190
Да си кажа от какви не скъпи козметични продукти съм доволна Simple Smile

Линията Хималая - повечето неща, които съм ползвала са много добри.
Серията Здраве на Арома.
От всички продукти , които съм ползвала на Бочко съм била изключително доволна.
Йогурт серията на Биофреш.

Гел с лечебна кал на Алверде.
Суфлетата и някои от кремовете за тяло на Балеа.
Рол - оните на Буржоа.

# 191
  • Бургас
Още нещо - българско родно производство, от което останах много доволна и което надмина очакванията ми.
Много лек и приятен крем, абсорбира се бързо и е без парабени - поне така пише.

Този крем матира ли наистина?
Със същия въпрос съм за матиращия на Елея?

# 192
Този крем матира ли наистина?
Със същия въпрос съм за матиращия на Елея?

Не мога да кажа, че матират перфектно, но попиват добре и са идеални за основа за грим.
И да има някаква лъскавина, я коригирам с прахообразна или каквато и да е пудра, и крема изобщо не личи.

# 193
За мазна и комбинирана кожа съм ползвала на Биотен - евтин, но бях изненадана от резултата! На Талодерма също е добър - в аптеките се продава, за около 5лв. На Биотен го взех от Хит, за около 5-7лв. Попиват добре и кожата не "блести".

# 194
Киса, и аз ги имам, но моето мнение е противоположно на това на nteri - никаква работа не ми вършат. Наистина не утежняват и омазняват косата, но и блясък не ми дават - все едно нищо не съм слагала. Ползвала съм какви ли не кристали и ако не друго, то поне блясък са придавали на косата ми. Тези за мен са гола вода.

Ох, ами не знам на всеки се отразява по различен начин,но аз лично си ги слагам и на суха коса сутрин преди да изляза ( не само на мокра), ти на мокра ли ги слагаш само? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт