Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 173
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
прочетох,че всъщност червилото е от неизвестната ми марка "miss Sporty perfect colour lipstick"- английска,нещо подобно,предполагам,на Констанс Карол.

На COTY e.
http://www.coty.com/brands

Аз имам 203 I'm nude. Но е точно както го описваш.

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 23:06 от Лазурит

# 496
  • Варна
Скрит текст:
Аз имам този,не съм ползвала друг.Така ,че не мога да определя кой е по-добър.Този го ползвам в екстремни ситуации.За ден оправя положението.
Благодаря за предложението, а оставя ли  бели следи като от пудра или талк по косата? Защото мен това главно не ми допадаше в тези на syoss.
Не,не съм забелязала такова нещо newsm78.Не съм с тъмна коса,на кичури съм Thinking

# 497
И този на Шаума оставя бели следи. Аз установих, че зависи от пръскането. Доколкото съм го ползвала, не при всяко пръскане оставя бели следи. Но мирише супер и за ден или за няколко часа е спасение  Peace
Аз съм ползвала всъщност само още един- на Сефора, той не оставяше бели следи и също миришеше добре. Само, че май не е за тази тема, около 10лв. струва, а флакона е малък.

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 23:54 от Анонимен

# 498
И този на Шаума оставя бели следи. Аз установих, че зависи от пръскането. Доколкото съм го ползвала, не при всяко пръскане оставя бели следи. Но мирише супер и за ден или за няколко часа е спасение  Peace
Аз съм ползвала всъщност само още един- на Сефора, той не оставяше бели следи и също миришеше добре. Само, че май не е за тази тема, около 10лв. струва, а флакона е малък.
Мерси, то и този на Klorane не оставя следи, но също е малък и на висока цена, пък аз ги ползвам доста, точно за да си отложа миенето на косата с един ден/следобед и една опаковка не ми стига за дълго. Може би ще пробвам този на Шаума, благодаря отново за съветите  Hug

# 499
На мен този на Шаума ми остави бяло само 1вия път, когато се изсилих така стабилно да се напръскам. После като му хванах цаката нямам никакъв проблем, но да съм го ползвала 5-6 пъти де... за щастие рядко ми се налага да "спасявам положението", но се изкуших да си го имам за всеки случай Laughing

# 500
  • Сливен
аз съм позвала Шаума и съм много доволна,с тъмна коса съм и нямах проблем с белите следи.

# 501
Силикон за коса Lorys от DM, с него боря цъфтящите връхчета. Е, и с редовно подстригване естествено.

# 502
Yasmeen, сега ме караш да търся по темите. Силикон значи. А какъв е ефекта от него?

# 503
@ Вещеричка, пише че се слага на влажна или суха коса против цъфтеж, аз го слагам докато се суша по краищата. Струва ми се, че има ефект при мен, пак с уговорката, че редовно се подстригвам, но и се суша много вкъщи и много ми цъфтеше косата, сега е по-добре.

# 504
Yasmeen, благодаря.
Дано не омазнява косата прекалено.

# 505
Моята не е боядисвана никога, съответно лесно се омазнява, затова не трябва от корена да се слагат някои продукти, а този тъй или иначе е за връхчетата. Simple Smile

# 506
Здравейте,
има ли доволни от тази боя за коса

И още нещо, пробвали ли сте новите серии на арома - с ретинол 30+  и колаген 40+, колебая се за един околоочен
Скрит текст:

# 507
Здравейте,

И още нещо, пробвали ли сте новите серии на арома - с ретинол 30+  и колаген 40+, колебая се за един околоочен
Скрит текст:
Аз съм доволна от боите на ММ, и от амонячните и от безамонячните, покривни са, щадящи, и количеството стига за много повече коса, от колкото гарниер/палете/вела и тн  Peace

# 508
Здравейте,

Скрит текст:
Аз съм доволна от боите на ММ, и от амонячните и от безамонячните, покривни са, щадящи, и количеството стига за много повече коса, от колкото гарниер/палете/вела и тн  Peace

Благодаря   bouquet, ще я пробвам ... дано са спестили червените отенъци точно в този цвят, че никак не ги харесвам  Embarassed

# 509
deriel, да ползала съм този крем на Арома, много съм доволна. С кофеин е и веднага усещам ободряващото му действие - става ми много леко на очите. Много подходящ при работа с компютър.
И най-важното - няма парабени.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт