Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 133
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
От магазини Лили  Hug
да, спиралата на Римела Simple Smile

# 541
благодаря Simple Smile

# 542
http://www.goodface.eu/product/368/agiva-intimen-gel-s-layka-cherven.html
Сигурно не е нов, но за мен е последното откритие в графа Качествено и евтино  Simple Smile

# 543
  • Пловдив
Изпуснала съм ви... ooooh! но ще наваксам Wink
Скорошни впечатления за шампоан/по възможност за мазни корени/ Rolling Eyes

# 544
Изпуснала съм ви... ooooh! но ще наваксам Wink
Скорошни впечатления за шампоан/по възможност за мазни корени/ Rolling Eyes
Гарниер цитрусминт фреш за нормална към мазна коса. Аз съм с бързоомазняващи се корени и сухи краища и съм доволна от него.

# 545
 mystic woman, моята коса е тънка и се омазнява в корените. Сега пробвах нов шампоан на "Арома" с цитрусов екстракт. Доволна съм. Peace
http://www.aroma.bg/catalog/shampoan-aroma-green-line-za-normaln … sov-ekstrakt-214/

# 546
  • Пловдив
Благодаря момичета   bouquet

# 547
от евтините шампоани любими са ми тези на Глис - в блога направих ревю на един от тях
бих се радвала на отзиви за другите продукти от серията макар, че ще купя от тях и без отзиви   Mr. Green

# 548
  • София
от евтините шампоани любими са ми тези на Глис - в блога направих ревю на един от тях
бих се радвала на отзиви за другите продукти от серията макар, че ще купя от тях и без отзиви   Mr. Green
Немога да отворя линка, но предполагам става въпрос за Gliss kur, аз също съм много доволна от шампоаните и особено от спрей балсамите без отмиване, особено лятото ги използвам постоянно,най- ми харесва този от снимката. Peace

# 549
тази е серията
мисля, че kur вече не участва в името /от което бъзиците по повод него са доста по-малко  hahaha/
ще погледна за розов вариант
едит: ето го
благодаря за насоката, Карчева!   bouquet

# 550
  • София
Да успях да отворя линка ти в крайна сметка, ще пробвам и аз тази серия в момент, в който смятам че има нужда косата ми, понеже в противен случай ще ми дойде силен, ако нямам нужда от подхранване.
Пробвай розовия, аромата е страхотен и върши чудесна работа /спрея де/, пръскам си от него дори като реша да се среша, не само след като измия косата.

# 551
  • София
Днес си купих отново рол-она на Ревлон - Mitchum. Toзи е лилав и мирише много нежно и хубаво. Simple Smile

Скрит текст:

# 552
  • София
Днес си купих отново рол-она на Ревлон - Mitchum. Toзи е лилав и мирише много нежно и хубаво. Simple Smile

Скрит текст:
Аз го търсих скоро в Кауфланд, но установих, че отдавна не го зареждат. Къде го откри?  Simple Smile

# 553
  • София
july1993 , набързо минах през Елитис, в Халите и го видях. Имаше три вида, три аромата и аз се спрях на този, защото мирише много нежно и хубаво. От дезодоранта съм много доволна.

Безкрайно благодаря на съфорумката, която преди време сподели за този дезедорант. Simple Smile   bouquet

В Кауфланд наистина не са го зареждали от доста време.

# 554
Здравейте, следя ви от извесно време и сега имам с какво да се включа - по повод серията Gliss, черният шампоан е страхотен и мирише разкошно, след ползването му дори няма нужда от балсам или друг овлажняващ продукт, сега ползвам този за боядисана коса, които за мен е дори по-добър и от черния, омекотява страхотно. А от серията на златистия ползвам балсама, също много ми допада, но определено ароматът на черния ми допада най-много. Ползвала съм и белия, за изтщена коса, но той не омекотява така добре като черния и ароматът му не ми допада толкова.

Общи условия

Активация на акаунт