Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 014
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Боже,Боже аз не твърдя,че ползвам скъпа козметика,моят ФДТ варира от 20-30 лв,спиралата ми е предимно на Loreal-15-20 лв,така,че не твърдя,че съм от тези .....а и друго съвсем ,ама съвсем няма злоба в поста ми:)))))казах,че не казвам ,че някоя няма,но не и цялата козметика да и е DIOR,YSL, и т.н.И моля стига и тук  с тоя правопис,както виждате,не се правят правописни грешки,а грешки от по грешно натискане и бързане по клавиатурата....

# 661
  • Бургас
Аз съм много доволна от последните две покупки на Golden rose:
За втори път тази спирала - просто чудесна:
https://www.google.bg/search?q=golden+rose+%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1 … .html%3B520%3B520

И този пясъчен лак:
https://www.google.bg/search?q=golden+rose+holiday+nail&tbm= … 7.htm%3B435%3B580

Купени са от МОЛ Плаза /Бургас/.
Спиралата струваше 4 лв., а лакът - 5,50 лв /приятелка ми каза, че в кварталните магазини пясъците стрували по 2 и нещо. Не знам дали е вярно./

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 15:28 от miss july

# 662
Нека да пишем и цените като хвалим нещо.   bouquet

# 663
Също и от къде е купено  Mr. Green

# 664
Също и от къде е купено  Mr. Green
Да, че те цените се различават. Защо няма сайтове за сравняване на цените на козметиката? Simple Smile Laughing Laughing

# 665
Като казахте за цени, сестра ми си е поръчала бб крем от Азия на фирма МИша, мисля че беше. Постоянно ми го хвали колко е доволна от него и се чуди как е живяла до сега без подобно нещо. Та тя казваше, че заедно с доставката й е излязъл 20 лв (но не знам точно от кой сайт - в темата за бб кремовете го имало), а ми прати някакъв линк към интернет магазин, в който същия бб крем се продава за 30$.  Shocked Чак пък такава разлика да има....

# 666
  • Бургас
Като казахте за цени, сестра ми си е поръчала бб крем от Азия на фирма МИша, мисля че беше. Постоянно ми го хвали колко е доволна от него и се чуди как е живяла до сега без подобно нещо. Та тя казваше, че заедно с доставката й е излязъл 20 лв (но не знам точно от кой сайт - в темата за бб кремовете го имало), а ми прати някакъв линк към интернет магазин, в който същия бб крем се продаваше за 30$.  Shocked Чак пък такава разлика да има....

Да, и аз четох в темата за ББ-кремовете за тези корейски кремчета. Има много доволни, макар че има и такива, които споделят, че запушвали страшно порите. Аз лично съм скептична към корейската козметика  Grinning Купуват ги от e-bay от различни продавачи. Ако искаш да си поръчаш, може да помолиш в темата да те насочат към коректен продавач.

# 667
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Като казахте за цени, сестра ми си е поръчала бб крем от Азия на фирма МИша, мисля че беше. Постоянно ми го хвали колко е доволна от него и се чуди как е живяла до сега без подобно нещо. Та тя казваше, че заедно с доставката й е излязъл 20 лв (но не знам точно от кой сайт - в темата за бб кремовете го имало), а ми прати някакъв линк към интернет магазин, в който същия бб крем се продаваше за 30$.  Shocked Чак пък такава разлика да има....

Да, и аз четох в темата за ББ-кремовете за тези корейски кремчета. Има много доволни, макар че има и такива, които споделят, че запушвали страшно порите. Аз лично съм скептична към корейската козметика  Grinning Купуват ги от e-bay от различни продавачи. Ако искаш да си поръчаш, може да помолиш в темата да те насочат към коректен продавач.

По мое мнение ако искате корейски бб крем първо поръчайте мостри.На мен лично не ми допаднаха, а имам мостри на 2 различни бб крема и ми бяха адски светли.Те по принцип имат избор за хора с много светла кожа, какъвто тук няма.Иначе от е-бей има много добри неща на по-добри цени, но това е друга тема.  Peace

# 668
Поне разбрахме, че от e-bay човек може да си купи качествен продукт на по-ниска цена от реалната. Ако съм разбрала правилно... тази информация може да бъде от полза в темата.  Rolling Eyes

pantera666, писах ти на лични. Моята кожа е много светла и много трудно си намирам гримове в България - почти винаги са ми по-тъмни от естествения цвят.

# 669
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
HAPPY_QUEEN, отговорих ти  Peace
Някой да не ме разбере погрешно - Не всичко от e-bay е чудесно, но има и хубави неща.

И за да не е спам да похваля маската за лице с шоколад и ягоди на Freeman (7-8лв, но пък е голяма опаковка)

# 670
От крем "Здраве" - вярно, не е никак подходящ за кожата на лицето ми, но имам едни ранички на краката, с които донякъде успява да се справя.

Тоалетното мляко на "Евтерпа" - моето е със бадеми и е супер за почистването на грима.
Кремчетата "Бочко" - и за лице съм ползвала и това с фактор (30 е моето),макар козметичката да не ми удобри избора особено, аз съм ОК с крема Peace

# 671
  • София
Купих си комплекса от етерични масла против гъбички. Една съфорумка го похвали.
 Аз няма гъбички, но реших профилактктично да го ползвам. Simple Smile

# 672

Какво представлява, цена, от къде?

# 673
Също така от продуктите на "FA" съм мноооого доволна  Peace

# 674

Какво представлява, цена, от къде?

И аз се интересувам?

Днес в магазина набелязах този пилинг за лице  Farmasi
Скрит текст:
На цена от 3 лева, имате ли впечатления?
От Тази марка съм ползвала лакочистител - много ми харесваше, но трудно го намирам. Също и лак за нокти, много траен траен

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 19:36 от deriel

Общи условия

Активация на акаунт