Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 097
  • 742
  •   1
Отговори
# 90

От Балеа аз си взех не флуида, а спрея...мирише супер, обаче ми омазнява косата и я утежнява някак. Нещо аз ли не правя както трябва се чудя...ама спазвам всичко дето пише на етикета  Rolling Eyes

Цъфс
, това ли?
Скрит текст:
Мхм, този е  Peace

# 91
  • Варна
Здравейте!
Моля за мнение за тази боя за коса . Подариха ми няколко кутии, но никога не съм я ползвала.
Ще съм благодарна, ако дадете отзиви!

# 92
Ако се върнеш назад в темата /или в предишната/ има положителни отзиви за тази боя
Аз последно се боядисвах с MM Beauty Phyto и се отмива по-бързо, но тази, която си показала е с амоняк и е по-трайна Peace

# 93
  • Варна
Благодаря!
Без амоняк е моята, ще я пробвам.

Да похваля това тоалетно мляко:

Взех си и хидратираща маска от същата серия, надявам се да остана доволна и от нея.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 18:05 от Solar Wind

# 94
  • Варна
Да ви попитам, някой пробвал ли е четките на Маниа? Гледах ги в елитис на една купчинка на най-долния рафт, има голяма плоска като за фдт, малка плоска и за червило. Изглеждат хубави...

Писала съм за тях в тази тема. Имам за фдт и за сенки. Тази за фдт добра работа ми вършеше, докато не реших да я измия - нещо си позагуби формата и спрях да я ползвам. 
Тази за сенки, пък, ми е твърдичка и ми дращи клепача - също стои без работа.  Confused

# 95
Да ви попитам, някой пробвал ли е четките на Маниа? Гледах ги в елитис на една купчинка на най-долния рафт, има голяма плоска като за фдт, малка плоска и за червило. Изглеждат хубави...

Писала съм за тях в тази тема. Имам за фдт и за сенки. Тази за фдт добра работа ми вършеше, докато не реших да я измия - нещо си позагуби формата и спрях да я ползвам. 
Тази за сенки, пък, ми е твърдичка и ми дращи клепача - също стои без работа.  Confused
Мерси, ще се въздържа тогава, ще чакам някой да пусне пенсил четки   bouquet

# 96
Здравейте!
Моля за мнение за тази боя за коса . Подариха ми няколко кутии, но никога не съм я ползвала.

Аз се боядисах за първи път към 10 миналия месец и съм доволна майка ми също си взе на тази марка,но все пък зависи и от косата

# 97
  • София
Здравейте!

Аз се боядисах за първи път към 10 миналия месец и съм доволна майка ми също си взе на тази марка,но все пък зависи и от косата

Зависи от косъма, с какво е треирана преди боядисване, каква боя и цвят са ползвани преди това........

# 98
  • София
MILISA Мицеларната вода на Кауфланд, я има само там. Марката си е Кауфландска някаква - Бланшет /или нещо такова/. Цената и е около 2 лева. На мен ми е любимият продукт за почистване на грим. Но аз съжаление в момента я няма никъде....поне в Софийските магазини.

# 99
Мишчица,благодаря ти. Ще я потърся тук .

# 100
а можете ли да ми кажете от къде мога да си закупя продукти на "Христина"?

# 101
В София в Скай Сити мол (не бих го нарекла мол) на етажа с Фантастико има Христина, имат и магазин май на Екзарх Йосиф, но не съм много сигурна. Дано се вкл. някой за там да сподели със сигурност.
Вчера се измих със шампоан Здраве за чуствителен скалп и себорея...катранен е май...още косата ми смърди ужасно...Не знам дали ще реши проблема със сърбящата и лющещата се кожа на главата, обаче с тази миризмаааааа...Напръсках си косата с де що имах миризливи продукти вкъщи и тз- няма отмирисване. Въпросния спрей на Балеа така я омазни, че...Май трябва да ида в оная недоволната тема  Crossing Arms

# 102
  • София
Еее, и аз днес взех този спрей (флуид не видях). Мислех да го ползвам за бретона, защото пише, че фиксира.

# 103
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да похваля бронзиращата пудра на Флормар за лице и тяло  Peace
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/06/flormar-face-body.html

# 104

Общи условия

Активация на акаунт